עבור לתוכן

עזרה בהגדרת קובץ BOOT

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם .

כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם .

מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן .

תודה

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect fastdetect

השורה הראשונה מתייחסת לחלונות שהחדש שהותקן והשנייה היא השורה שמתיחסת לחלונות שהתחילו להתקין אותם ועצרו באמצע.

תודה

פורסם

אתה צריך להמשיך את ההתקנה בגלל זה הוא לא נוותן לך רוב הסיכויים

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להיכנס אל ההתקנה החדשה אלה לחלונות שהיו מותקנים קודם לכן .

פורסם

א. שלח תמונה של Disk Manger שלך - אופציה Manage במחשב שלי - צרפתי דוגמה אצלי.

ב. באיזו כונן לוגי הייתה מעה"פ הקודמת שלך (C D E...)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הנה מה שביקשת, H זה הפלאש דיסק החלונות כרגע מותקן על כונן D, חלונות שאני רוצה להפעיל מותקן על כונן C שמפוצל ל 2 ועל כונן F קיימת התקנה שהתחילה ולא נגמרה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבדוק בביוס אם יש לך אופציה לשנות את סדר הבוט בין ההארד דיסקים שהמחשב עולה, אם כן, תבחר בדיסק שבו היה מותן החלונות הקודם.

פורסם

OK! אם כך הענין ברור - קןבץ האתחול מכוון להפעיל את מעה"פ הנמצאת בדיסק D במקום C.

זה מה שיש לעשות:

א. גבה את קובץ Boot.ini - זהו קובץ מוסתר הנמצא ב \:C.

ב. ערוך את הקובץ והוסף שורה שלישית (אל תיגע ב 2 השורות הראשונות) שתראה כך:

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="My Old XP" /noexecute=optin /fastdetect

שמור את הקובץ ואתחל את המחשב.

כשהמחשב יעלה, תקבל 3 אופציות לאתחול בחר להפעלה את האופציה/שורה שלישית My Old Xp

תודיע לי אם מעה"פ שרצית עלתה.

אם זה תקין, אזי ניתן לערוך את הקובץ ולסדר את האופציה השלישית הרצויה כאופציה ראשונה ולקבוע שהיא תהיה ברירת המחדל.

בהצלחה !

אל תשכח לגבות את קובץ Boot.ini לכונן אחר - !! אסור בשופ אופן למחוק אותו !!

פורסם
  • מחבר

בהגדרות הנ"ל נדלקת מערכת ההפעלה שהתחילה ונעצרה לה ההתקנה .

עריכה :

עשיתי BOOTCFG והוספתי את מערכת ההפעלה הישנה , עכשיו כשאני בוחר בה זה מתחיל כאילו לטעון ואז נתקע , מה עושים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים