עבור לתוכן

שאלה בנוגע Meizu M6

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי שלוש שאלות:

1)האם הנגן Meizu M6 הוא טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?!

2)האם יש אתר משחקים שדרכו אפשר להוריד משחקים ל Meizu M6?

3)מה יותר עדיף לשרטים meizu m6 או iko itouch?

פורסם

קודם כל - תשכח מהIKO...

שנית, המייזו נחמד אבל יש נגן הרבה יותר איכותי במחיר הזה - אייריבר E100 - איכות סאונד טובה יותר,

טוב מאוד לצפייה בסרטים - 30 FPS - מה שמאפשר לך לצפות בסרטים באופן חלק ללא תקיעות...

המייזו לטעמי לא כל כך טוב לסרטים כי שהיה לי אותו - היו לפעמים תקיעות מציקות כאלה בסרטים או אפילו בפרקים של סאותפארק (אפילו שבקושי יש תנועה בהם)

כל זה בגלל הFPS הנמוך יחסית של המייזו...

בקיצור - אני ממליץ לך לקנות אייריבר E100 הנגן הכי טוב לדעתי עד לתקציב 800 ש"ח אפילו יותר...

פורסם
  • מחבר

יש לך את אייריבר E100?

פורסם

לי אין... אבל אני ראיתי אותו והשתמשתי בו...

ואין מה להשוות - הסאונד הרבה יותר נקי, לא מתפוצץ בעוצמות גבוהות.

והסרטים - רואים חלק, בלי שום קפיצות מציקות - אין מה לדבר הוא פשוט יותר טובה מהמייזו.

פורסם
  • מחבר

תגיד גם בו אפשר לראות סרטים לרוחב?

פורסם

זאת האפשרות היחידה לפי מה שאני ראיתי - סרטים לרוחב... אלה אם הרזולוציה של הסרט קטנה מ320X240...

פורסם
  • מחבר

תגיד אבל התרגום בעברית יהיה בגודל שאפשר לקרוא?

פורסם

יש גם את ה Sansa View הוא גם נגן מצויין ועולה 100 שקל פחות.

פורסם

המייזו לא משהו לסרטים והבעיה הכי גדולה היא שקשה לקודד את הסרט ככה שיהיה סנכרון בין קול לתמונה, כיוון שהמעבד שלו קצת חלש.

הוא גם מציג סרטים ב-20fps גג.

עם זאת אני ראיתי עליו כמה פרקים של האוס ואפילו די נהניתי. לגבי התרגום - לא היתה לי שום בעיה לקרוא אותו. אבל זה תהליך לקודד את הסרט עם התרגום ולהתאים אותו לדרישות של המייזו.

המייזו גם מכיל כמה באגים מרגיזים בתוכנה, לא משהו רציני אבל יש הרגשה שה"גימור התוכנתי" שלו לא טוב.

אני לא מכיר את שאר הנגנים אבל אם יש חלופה טובה (כמו האייריבר שהוצע כאן) הייתי הולך על החלופה.

פורסם
  • מחבר

תגיד מה יותר עדיף יחסית למחר:

איריבר e100 או קריטב זין?

פורסם

אני אישית מעדיף את האייריבר - כי אני אוהב את הסאונד שלהם יותר - למרות שיש הרבה אנשים שיגידו לך אחרת.. כל אחד והדעה שלו..

לE100 יש רמקולים שזה יתרון גדול, לזן מסך טיפה גדול יותר למרות שזה ב0.1" ואתה לא תרגיש,

הממשק של הE100 טוב יותר הDCLICK...

בקיצור, אני הייתי מעדיף את האייריבר - גם בגלל הרמקולים, הסאונד, הממשק הנוח, העיצוב, והמחיר - 2 ג'גה + 2 ג'גה כרטיס זכרון - 4 ג'גה ב500 ש"ח לעומת 600 ש"ח שעולה הזן 4 ג'יגה..

פורסם
  • מחבר

תגיד שאני מוריד לו סרטים צריך שלסרט יהיה פורמט מיוחד?

פורסם

avi... אתה ממיר סרטים עם התוכנה IRIVERTER.

בכל נגן זה ככה, חוץ מהPMP של 1200+...

פורסם
  • מחבר

כמה עולה כרטיס הרחבה 2 גיגה בשבילו וראית שכתבת שהוא תומך עברית הפוכה אז אם אני ישים סרט עם תרגום עברי מובנה הוא יקרא אותו הפוך או שזה לא קשור?

פורסם

כרטיס 2 ג'גה עולה 51 ש"ח... והעברית ההפוכה זה רק בשמות השירים אין שום קשר לכתוביות בסרטים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים