עבור לתוכן

יצאו דרייברים ל-3D Stereo שמתאימים ל-VISTA עם כרטיסי סדרה 8!!! - עדכון: עובד!!!!

Featured Replies

פורסם

מהאתר mtbs3d.com:

"NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta)

Hello everyone!

Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. "

וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!!

יש קישור לפורום על זה:

http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197

והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip

הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!!

בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-64bit בקרוב..

תגיבו ותתנו תוצאות!

------------------------------------------עדכון----------------------------------------

יצאו דרייברים של NVIDIA גירסה 170.44 (בטא) לכל הכרטיסים הקיימים לויסטה (גם 64BIT). ועכשיו זה עובד לי!! ורואים טוב..

צריך להוריד את כל החבילה מהאתר שלמעלה, ואז להוריד את הדרייבר של NVIDIA החדש, להתקין אותו ואז מתוך החבילה להתקין את ה-3D Stereo (לא את הדרייבר).

פורסם

^^^^^^^^^^

במה זה משפר ? במשחקים?

פורסם

אפשר הסבר מה זה, ומה זה אמור לעשות?

פורסם
  • מחבר

זה נותן לשחק במשחקים, רק שהם ייראו לנו ב-3 מימדים (כמו באולמות קלנוע המיוחדים האלה...). מניסיון שהיה לי פעם זה ממש יפה!

אבל לא כל אחד יכול... יש כמה אפשרויות לראות 3D:

1. הכי פשוט, מה שיש לרוב האנשים בבית: משקפי Anaglyph, בצבעים אדום וכחול.

2. מסך מיוחד ל-3D.

3. להקרין עם 2 מקרנים אחד אופקית ואחד אנכים על אותו מקום על מסך, ולשים משקפיים מיוחדות כאלו... (יש את זה ב-IMAX).

4. לקחת 2 מסכים ולשים מראה באמצע, בצורה שעין אחת תראה מסך אחד ועין שניה תראה את המסל השני בהשתקפות שלו (זה הופך את התמונה לבד), כך שהם "יהיו" על אותו מקום, וכל כל עין תראה משהו שונה וזה יעבוד.

ועוד כמה...

אבל מה, זה מוריד בבערך 30% את ה-FPS במשחקים... אז CRYSIS נוכל אולי לשחק על LOW או MEDIUM, אבל שאר המשחקים יעבדו...

פורסם

יש סקרין שוטים של זה עובד?

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. אפשר לחפש.. אבל בכמה פורומים אמרו שזה עובד. זה אמור לעבוד.. למרות שזאת בטא.

פורסם

היה לי כזה דבר לפני כמה שנים, זה לא פרקטי בכלל וגם לרוב האנשים זה עושה כאב ראש אחרי כמה דקות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון!! זה עובד!

עכשיו אפשר לשחק במלא משחקים ולראות אותם בתלת-מימד...

הוראות בעמוד הראשון :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים