פורסם 2008 במרץ 1417 שנים שלום לכםקיבלתי (אני מדגיש, קיבלתי, לא בחרתי את המפרט) מחשב עם כרטיס מסך מובנה GMA3000... כמובן שכשגיליתי שהוא לא מריץ כלום התחלתי לבכות.למזלי הבנתי שאני יכול להוסיף כרטיס מסך (הבנתי שיש לי חיבור PCIX וזה טוב ^^)רק שעוד בעיה נקלעה לדרכי, המחשב שקיבלתי Small Form Factor (dc7700p)וממה שהבנתי לא כל כרטיס מסך יכול להתאים לו....עכשיו השאלה שלי היא איזה כן יתאים?HP Compaq dc7700p Small Form Factorהמעבד שלי הוא 6400 @ 2.13GHZ 2CPUוהזיכרון 2024MB RAMאשמח לקבל המלצות.. לא צריך משהו מפציץ מידי.. רק שיריץ לי HL2 וחבריו הרבים וWOW ועוד כל מיני שטויות באיזורתודה רבה לעוזרים! 3>
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים לפי האינטרנט רק כרטיס כמו 6200 או X300 (ואני חושב שרק גרסאות קטנות שלהם ולא הרגילות...) נכנסלעומת זאת אתה יכול להשתמש במשהו שנקרא RISER CARD ואז תוכל לשים כל כרטיס שתרצהעריכה-בתיאוריה הRISER CARD אמור לתת לך אפשרות לשים כל כרטיס שתרצה הקטע הוא שבעזרת הRISERCARD הזה הכרטיס מסך יעמוד במקביל ללוח אם.. אז שוב בעייה של גודלוקיימת גם גרסא קטנה של 6600 מחברה בשם AOPEN או משהו כזה... לא ראיתי כרטיס שלה בארץ
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר גיגלתי..... קיוויתי לקבל הסבר קצת יותר ברורבכל מקרה תאשר לפחות את מה שהבנתי...מה שזה עושה זה משנה את הזווית של הכרטיס מסך ב90 מעלות כדי שיתאים לגובה הנמוך של SFF?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר וזה רע מבחינתי?זה אמור להפריע למשהו?כמה עולה RISER CARD כזה בארץ?ובהנחה שהכל הולך חלק, על איזה כרטיס מסך אתה ממליץ לי?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים בהנחה שכל כרטיס יכנס והתקציב 800 לכרטיס?אני דיי בטוח שתוכל לדחוף לשמה 9600GT זולעריכה-עד 800 שקל אתה יכול לשים שמה 2900GT או 1950PROעם 800 וקצת אפשר כבר לשים 9600GT
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים הזרמים החשמליים הנעים במקביל על שבבי סיליקון מודפסים עלולים לגרום לקרע ברצף מרחב הזמן מה שיגרום לכל היקום להיבלע במחשב שלך. אבל אל תדאג, זה קורה רק למי שיש שיער קצוץ, כלב ועלול להנות מסדרת סרטי STEP UP. ומה הסיכויים שיש כזה בנאדם?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר הזרמים החשמליים הנעים במקביל על שבבי סיליקון מודפסים עלולים לגרום לקרע ברצף מרחב הזמן מה שיגרום לכל היקום להיבלע במחשב שלך. אבל אל תדאג, זה קורה רק למי שיש שיער קצוץ, כלב ועלול להנות מסדרת סרטי STEP UP. ומה הסיכויים שיש כזה בנאדם? אייייי אחירון אחירון אני לא מוצא RISE CARD בזאפ, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא אחד? (עדיף חנות באיזור המרכז שאני יוכל אשכרה ללכת לבדוק ת'גודל של זה)
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אני עדיין לא ראיתי שום דבר שאפילו דומה לזה... תנסה בEBAY אולי יש לזה שם אחר
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר למה החיים קשים למה......?ובהנחה שאני לוקח כרטיס מסך מדגם גדול ומשאיר ת'מארז פתוח.... יש בעיה עם זה?בעצם מה שמפריע לי זה העובדה שהוא יוצא החוצה?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אתה שואל אותי מה מפריע למארז שלך?אתה צריך לפחות 30 סנטימ אורך ועוד איזה 10 סנטים רוחב (הרוחב הוא לא בעיה כי אמרת שאין לך בעיה שהכרטיס יהיה בחוץ)למה העולם קשה? כי HTPC לא נבנו בשביל כרטיסים כאלה
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אתה שואל אותי מה מפריע למארז שלך?אתה צריך לפחות 30 סנטימ אורך ועוד איזה 10 סנטים רוחב (הרוחב הוא לא בעיה כי אמרת שאין לך בעיה שהכרטיס יהיה בחוץ)למה העולם קשה? כי HTPC לא נבנו בשביל כרטיסים כאלהלפי החתימה נראה כאילו אתה יודע דבר או שניים על מודינג. כמה מסובך יהיה לחתוך חרית במארז ולבנות חופה לכרטיס מסך? רק שיהיה מובן- אני מכיר אותו, זה למה התבדחתי בדיחה שלא הבנת. הוא קיבל את המחשב והוא לא משתמש בו כHTPC.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים קרא את החתימה שלי ביתר פירוט.... בגלל כל האנשים עכשיו אני שוקל להוריד את החתימה המגניבה שלי (מצטער דימה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.