עבור לתוכן

ICQ מסרב לעלות ולוקח את כל משאבי הCPU בדרך , זה מייאש...

Featured Replies

פורסם

עריכה - הבעייה נפתרה :)

שלום..

אתמול תוך כדי שיחה בICQ ניתקע המחשב לגמריי (דבר ש.. ,טפו טפו טפו, נדיר אצלי). לאחר ריסטרט וסריקה אוטומטית של הדיסק (מערכת הפעלה XP) שכנראה טיפלה בשני קבצים:

- כשאני מפעיל את הICQ הוא נישאר במצב של LOADING (למטה באייקון הוא רושם CONNECTING) ותופס תוך כדי 99 אחוז משאבי מעבד , לא ניסיתי לחכות יותר מדקה שתיים. בכל מקרה ניסיתי להתקין את הBUILD האחרון של התוכנה מהתחלה - וזה לא עזר. גם הדרך היחידה שאני יכול להפסיק את זה זה להעיף ידנית את הICQ מהחלון של הPROCESSES.

וכל מה שהיה שונה מתמיד זה חלון צ'אט של תפוז ניראה לי שניסיתי פעם ראשונה באותו היום - אבל זה היה פתוח לפחות 10 דקות לפני ההיתקעות המיסתורית ככה שקשה לי להאמין שזה קשור.

- מה שלא ניסיתי זה להסיר את הICQ לגמריי ולהתקין רק אז מחדש - אבל אני לא זוכר בדיוק מה נישמר בשרת של ICQ כי אני רוצה לשמור גם את הרשימה שלי , גם את ההיסטורי , ואת כל הדברים שקיבלתי - אשמח לקבל עזרה בדרך לגבות ולשמור את הכל.

אז אני כרגע מיואש, לא יודע מה הכיוון , ולא שולל אפשרות זדונית של מישהו -אולי אתם תדעו מה הגורם ואיך לטפל.

אודה מאוד על עזרה שלכם ומקווה שנצליח להשיב את התוכנה לחיים :hat:

עידכון - טוב אז לא אכזבתי את עצמי בסוף ופתרתי את הבעייה בדרך הישנה והטובה של פתרון בעיות מחשב : לנסות כל מיני דברים מוזרים.

אז מה שעשיתי זה הפעלתי את הDATABASE CONVETOR שמגיע עם הICQ ואחרי זה הכל עבד נהדר .

ההשערה שלי היא שכנראה ה"תקיעה" פגעה בקובץ של אייסיקיו שקשור לDATABASE וזה גרם לכך שהתכנה תישתגע (ממש תיכנות למופת), אשמח גם לשמוע תאוריות אחרות או מישהו שנתקל בדבר דומה.

פורסם

אני נאלץ להעביר את ההודעה לפורום תוכנה.

נקווה שהיא תעזור למישהו ;)

פורסם

שמח שהצלחת לפתור את הבעייה לבד בסוף. :D;)

ורק לידע כללי: אם יש לך אייסיקיו מגרסת 2001 ומעלה (אני חושב), כל הרשימה, הקבוצות, והאנשים נשמרים אוטומטית על השרתים של האייסיקיו בכל התחברות.

בקשר לקבצים שקיבלת, הם נשמרים בתיקייה Received Files ואותם לא בעייה לגבות.

בקשר להיסטורי, ראה ת'רד. לא רשומה שם התיקייה המדוייקת, אבל אחת מזאת שרשומה שם היא בטוח התיקייה.

פורסם

אני חושב שזה קרה לי גם פעם. אני הייתי עצלן יותר, וויתרתי ופשוט התקנתי אותו על תקייה רייקה לגמרי והשארתי את הנתונים של ההיסטורי במקום אחר לגיבוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים