עבור לתוכן

מכבי - ריאל

Featured Replies

פורסם

כמה שמאמני היורוליג עלובים.

למה ריאל לא עשו פאול??סעמק,סידרו למחלה פיינל פור על מגש.

פורסם

ממש לא מסכים איתך בעניין וויצ'יץ'. החסרונות ידועים ומנית אותם - אבל היתרונות עוד יותר ידועים, והם עולים על החסרונות בהרבה.

יש גם צד שלו שלא תמצא בסטטיסטיקה, והוא המנהיגות והשקט שהוא מעלה איתו לפרקט.(ובאותו עניין, קרא כאן את הטור המרתק הזה :

לגבי שאראס - תאמין לי שעל 4 מליון יורו לעונה, לא אכפת לי אם אתה אפילו פאו\צסק"א, לא יקנו אותך סתם רק כדי שלאחרים לא יהיה...

שאראס הרכז הטוב ביותר באירופה, למרות שיש שמות כמו פרייס ופן שמסתובבים להם בתג מחיר הרבה יותר נמוך(ד"א, ראול לופז אתמול היה מדהים -- איזו מהירות :o

אפשר להבין מה הוא חיפש ביוטה, בחירה בסיבוב ראשון עם ראיית משחק מצויינת ואתלטיות של ממש). אה ו-ארינאס הוא פרי אייג'נט ;)(הכי יקר בעולם.. :sleep:)

לגבי ניקולה - כן, אני מודע לכל הצדדים החיוביים שלו, הוא שחקן מדהים לפי דעתי ואני בהחלט מצדד באלה שאומרים שהוא הסנטר הטוב באירופה. אבל די, הוא בן 30 אחרי 6 עונות ענקיות במכבי, סחוט, שבור (פיזית כמובן), גמור.. מה גם שזה הגיל שבו סנטרים מתחילים לרדת ביכולת.

לגבי שאראס - אתה מוכן להסביר לי למה קבוצה עם רכז מוביל כמו דיאמנטידיס (ה-MVP בעונה שעברה BTW) וגארדים נוספים כמו סאני בצ'ירוביץ', ניקוס חציברטס ווסיליס ספאנוליס צריכה גארד נוסף בעלות הזו (וכנ"ל צסק"א, עם רכזים כמו פפאלוקס והולדן)?

וארינאס? אין בעיה, רק חבל שהוא מרוויח לבד בעונה כמו התקציב של מכבי :P

אני ב99 אחוז בטוח שמוריס חתום לעונה אחת וכרגע יש מאמצים להחתים אותו לעוד כמה עונות..

מה קורה במצב שמכבי מפסידה לקובנה בבית ואולימפיאקוס מנצחת את ריאל ?

זה לא מקום ראשון בבית בכל מקרה?

כי אולימפיאקוס תעלה איתנו מהבית ואותם ניצחנו בהפרש יותר טוב..

בכל מקרה את מי תעדיפו בהצלבה את מלאגה או בארסה(במקרה של מקום ראשון)

?

אני יודע, גם לי זה לא מסתדר - אם מכבי תפסיד וריאל מנצחת יש למכבי ולריאל מאזן זהה ולמכבי יתרון של שני ניצחונות, ולגבי אולימפיאקוס - יתרון של הפרשים.. WTF?!

ומי עדיף? שתיהן קבוצות ברמה גבוה, אבל שמכבי אמורה לנצח.

פורסם

להסביר לך בדיוק אני לא יודע, שאל את אוברדוביץ'...

אני חושב שזה עומק. הקטע המצחיק הוא ששאראס מקבל פחות דקות משני הרכזים (לפעמים גם מכל אחד מהם לחוד..) והוא לא ממש מתאים למערך (ככה אני חושב, למרות שפאו - גם לא מתאים למערך יביא לך אליפות...). מה שאני כן יכול להגיד לך זה שהלוואי והוא יחזור למכבי, איפה חברה שלו התמנייה הזו, שתמשוך אותו באוזן! (אני זוכר עוד איך הוא מחא כפיים בסיבוב ראשון בניצחון על דאלאס(we believe וכל זה...), למרות שהוא שותף לדקה או משהו כזה במשחק אחרון... זה היה עצוב, אז אוקיי בארון דיוויס ומונטה אליס זה לא בדיוק דיא' ובצ'ירוביץ', אבל גם שם הדקות שלו לא היו משהו :smile1:)

לגביי ניקו - גמור בגיל 30? אתה ראית את שאקיל מטיס ת'עצמו לתוך הקהל במשחק האחרון נגד הספרס?

לא אותם משקלים, לא אותם מאמצים(................) ושקיל בן 36 (היה לו יומהולדת יום לפני\אחרי המשחק אני חושב)

הוא גם לא כזה גבוה שזה אמור להשפיע עליו, הוא לא יאו ב-7.3 או ביג זי ב-7.2, אני חושב שהוא עוד יסחוב, ושלמכבי יש עוד הרבה זמן להנות משירותיו

בפליפ סייד, פייזר אדיר ונראה מחליף לגיטימי, אבל הוא זה שלא מפסיק להפצע. מזל שיש באטיסטה("איחו דל פוטה" אהמ אהמ :silly:)

מה שאני מנסה להגיד, בעצם, הוא שעזבו הספדים - בואו פשוט נהנה מהמשך העונה המופרעת הזאת. לא חשוב איפה היא תגמר.אני נהניתי.

פורסם

אופסי

לא קראתי את הבית נכו..

אם מפסידים לקובנה זה מקום 2

מנצחים מקום 1 וזהו בלי חוכמות

חחח גם אותי מעצבן שהחברה התמנייה של שאראס משתרללת עם גויים ואנחנו אפילו לא נהנים מזה..

אבל באמת שאני רוצה לראות במקום קאמינגס את וויל סולומון

סתם לא אוהבים אותו פה כי הוא בא מהקבוצה הזאת מירושלים ברח לי השם שלה..זאת שמשחקת בגביע הזה נו..לא זוכר כבר

וויל סולומון משופשף באירופה והוא נותן עונה אדירה בפנרבחצ'ה אולקר

והוא בטווווח עדיף על קאמינגס האנמי..

והוא זול

ומה עוד צריך להוסיף תביאו אותו כבר

כי רכזים "אשכנזים" כמו ראול לופז,שאראס,פלנלצ'יץ איך שלא קוראים לו מטאו..הם לא יבואו פשוט והם יקרים טילים בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים