עבור לתוכן

מכבי - ריאל

Featured Replies

פורסם

למי שראה, היה משחק פשוט מטורף!

ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים,

אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!

פורסם

מדהים. מדהים. פשוט מדהים.

היה משחק מעולה, הכי טוב העונה

אני לוקח חזרה את כל מה שאמרתי על יותם, בהסתייגות קלה - עברתי על המשחק של שבוע שעבר(כמה נחמד שיש PVR :cool2:) ואני חושב שזה די ברור שמדובר "כאילו" בשני שחקנים שונים. אני אסביר(בלעחס..) - כשיש איזורית קשוחה(כמו של שבוע שעבר), שדורשת מיותם לקחת שלשה ולייצר לעצמו מצבים, הוא נוטה להתקפל ולמסור כמה שיותר מהר. אני חושב שזה שריד לציפיות ממנו לרכז ת'משחק, שנפלו עליו שוב בהיעדרו של קאמינגס. מה שהשתנה הוא שעכשיו יש את וויצ'יץ' בלאו פוסט - ז"א, עכשיו במקום לייצר לעצמו מצב במגע ראשון, הוא מכניס פנימה(והוא יודע לעשות את זה, אני מודה..) ואז וויצ'יץ' משחרר אותו לקליעה

אני לא יודע אם יצא לכם לראות ת'מפנה היום(כי אין לכם PVR :P) אבל זה קרה באינסטנס הראשון של התרחיש הזה ואז יותם קיבל בטחון, שזה היה יפה לראות

משם והלאה הוא עשה ת'הפרדה בין לרכז ללקלוע ייצר לו ולחבר'ה מצבים והיה טוב מאוד כולל השלשת פלוטר הזאת בסוף. יופי. כל הכבוד.

נשאלת השאלה מה לעשות איתו כשכן יש איזורית קשוחה, והוא כן יצטרך לקחת ת'שלשה , ומה לעשות היא לא תמיד תכנס(למרות אחוזים יפים מאוד היום!..)

את זה אני אשאיר לצביקה, לדעתי דקות עם וויצ'יץ' ואיתו ---ועם ביינום!!! --- ברבע הראשון כחמישייה פותחת יעשו קסמים. יחד איתם הייתי מעלה את כספי (בכל זאת, שנה הבאה דראפט סיבוב ראשון :-\...צריך להספיק להנות ממנו :P) ואת מוריס(מה עוד אפשר להגיד על האיש הזה :nixweiss: הוא פשוט מדהים!)

כי בטחון הוא פקטור, למרות כל הנצחונות. וזהו חבר'ה, אני נהניתי ;D - שבוע הבא ז'לגיריס, אני חושב שנצחון עליה (שמוביל לראשות הבית והמנעות מצסק"א) תביא לפיינל פור השנה, ושנה הבאה עם פייזר ורכז (אמיתי, לא פלופ) ובורשטיין (עוד שבועיים חבר'ה 8)) ויש שושלת חדשה.

יאללה, צריך להתכונן לאל טריין מול הוויזרדס :xyxthumbs:

פורסם

יאלללההה מכבייייייייייי :jump: :jump: :jump:

פורסם

אם מכבי תנצח את קובנה..אני מדגיש אם כי מכבי הוכיחה שהיא יודעת להתעלות ברגעים גדולים וליפול בהם כאחד,אז יקרה מצב מאוד שקסי בשביל מכבי

צסקא נגד ריאל בהצלבה

ויכול מאוד להיות במידה וסיינה תנצח את פרטיזן (קרוב לודאי יקרה) ופנאתניאקוס תנצח את רומא (כנל)

אז טאו תיפגש עם פנאתניאקוס..

שנאמר

יאלללללללה מכותתת יאלללה אחת תיפול אינשאללה

וזה משאיר את מכבי בפיינל פור (אם ירצה ה' ובעזרתו-של דרק שארפ ) עם פחות פייבוריטיות לזכייה

מכבי תפיל בדרך ספרדיה אחת וספרדיה אחת צסקא כנראה תפיל

וספרדיה אחת נתקעה בשלב הבתים בבית של צסקא.

וזה אומר:10 אלף צהובים במדריד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יאלללללללה תרימו ת'ידייםםםםםםם...תמחאו כפיים היום רק ניצחון!!!

נ.ב

עם כל השמחה מתערבב אצלי העצב כשאני יודע שמוריס מסרב לחתום על חוזה חדש:(

השחקן הזה שווה כיום מיליון וחצי יורו לפחות

והוא ילך אחרי הכסף או לאנביאי

כי ככה הוא עושה להפועל ...אם הוא ישאר ההנהלה של מכבי שיחקה אותה

וגם על ניקולה צריך להילחם..על איכות משלמים

פורסם

היה לו את הביצים לקחת אותה והוא גם קלע אותה, אחד הרגעים הטובים שלו...

טוב לראות אותך (Electric boom) מפרגן אחרי כל ה "flame" שלך :P

פורסם

נ.ב

עם כל השמחה מתערבב אצלי העצב כשאני יודע שמוריס מסרב לחתום על חוזה חדש:(

השחקן הזה שווה כיום מיליון וחצי יורו לפחות

והוא ילך אחרי הכסף או לאנביאי

כי ככה הוא עושה להפועל ...אם הוא ישאר ההנהלה של מכבי שיחקה אותה

וגם על ניקולה צריך להילחם..על איכות משלמים

עד כמה שידוע לי מוריס חתם לעוד שנתיים. תקן אותי אם אני טועה.

הקטע העצוב הוא ניקו (בן 29), אני לא יודע אם הוא ישאר אחרי העונה. הופעה טובה בפיינל פור אולי תשנה את דעתו :'(

ומרווג'י - זה לא משהו רגשי(טוב נו קצת כן :P) אז תקנתי ת'עצמי. טעיתי אני אטעה ואני אמשיך לטעות (משה לא?)

פורסם
  • מחבר

פאפאדופולוס מקבל 3 מיליון יורו אצל ריאל, ואילו ניקולה מקבל רק 1.5 מיליון,

אני חושב שצריך להגדיל את המשכורת של ניקולה, וכן לתת למוריס משכורת ראויה גם כן,

כי לולא מוריס, הרבה משחקים היו הולכים לפח, ובגדול.

פורסם

בדיוק..

אבל אני לא חושב שמכבי יכולה לעמוד בסכומים כאלה(אל תשכח את העומק, וגם פייזר לא בא בזול)

אם היא כן הייתה יכולה אני חושב שהיינו רואים כאן את שאראס כבר

פורסם

עד כמה שידוע לי מוריס חתם לעוד שנתיים. תקן אותי אם אני טועה.

הקטע העצוב הוא ניקו (בן 29), אני לא יודע אם הוא ישאר אחרי העונה. הופעה טובה בפיינל פור אולי תשנה את דעתו :'(

מוריס חתום לעוד עונה עד כמה שאני יודע, מכבי רצו להעלות לו את השכר ולהאריך את החוזה עוד יותר.

ולגבי ניקולה:

ניקולה שחקן ענק (תרתי משמע). אבל יש איתו כמה בעיות:

1. הוא מאוד יקר.

2. הוא שביר (פיזית).

3. הוא איטי, מסורבל, מאוד לא זריז וכל קשר בינו לבין אתלטיות הוא מקרי בהחלט.

4. הוא והגנה.. עזבו.

אני חושב מאוד שכדאי למכבי לוותר עליו. הוא עולה למכבי כמעט 3 מיליון דולר לעונה (בגלל המיסים), מבלה חצי ממנה בטיפולים, וכשהוא על המגרש ההגנה לא משהו, במיוחד אם מישהו מוריד אותו לפוסט-אפ.

במחיר שלו אפשר להביא רכז אמיתי ואיכותי וסנטר נוסף אתלטי וזריז, ולדעתי, זה צריך להיות השיקול. חידוש החוזה יהיה יקר, יש מספיק קבוצות עשירות באירופה שרוצות אותו.

אם היא כן הייתה יכולה אני חושב שהיינו רואים כאן את שאראס כבר

שאראס מרוויח סכומי עתק, משכורת NBA מכובדת מאוד. אני חושב שפאו עשתה טעות עצומה להביא אותו - קבוצה עם שני רכזים מהשורה הראשונה לא צריכה אותו. היא הביאה אותו רק כדי שלאחרים לא יהיה (ואחרים זה במיוחד אולימפיאקוס).

פורסם

ממש לא מסכים איתך בעניין וויצ'יץ'. החסרונות ידועים ומנית אותם - אבל היתרונות עוד יותר ידועים, והם עולים על החסרונות בהרבה.

יש גם צד שלו שלא תמצא בסטטיסטיקה, והוא המנהיגות והשקט שהוא מעלה איתו לפרקט.(ובאותו עניין, קרא כאן את הטור המרתק הזה :

http://sport5.co.il/articles.aspx?folderid=920&docid=34043〈=HE )

לגבי שאראס - תאמין לי שעל 4 מליון יורו לעונה, לא אכפת לי אם אתה אפילו פאו\צסק"א, לא יקנו אותך סתם רק כדי שלאחרים לא יהיה...

שאראס הרכז הטוב ביותר באירופה, למרות שיש שמות כמו פרייס ופן שמסתובבים להם בתג מחיר הרבה יותר נמוך(ד"א, ראול לופז אתמול היה מדהים -- איזו מהירות :o

אפשר להבין מה הוא חיפש ביוטה, בחירה בסיבוב ראשון עם ראיית משחק מצויינת ואתלטיות של ממש). אה ו-ארינאס הוא פרי אייג'נט ;)(הכי יקר בעולם.. :sleep:)

פורסם

רגע, הניצחון מקנה למכבי עלייה בטוחה או מהמקום הראשון או מהשני נכון?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל היא צריכה לנצח את ז'לגיריס כדי להימנע מפגישה כואבת עם צסקא [כי באמת הסיכויים נגדה לא משהו :-X ]

פורסם

ג'לגיריס זה בנוקיה עכשיו לא?

פורסם
  • מחבר

אכן

פורסם

אני ב99 אחוז בטוח שמוריס חתום לעונה אחת וכרגע יש מאמצים להחתים אותו לעוד כמה עונות..

מה קורה במצב שמכבי מפסידה לקובנה בבית ואולימפיאקוס מנצחת את ריאל ?

זה לא מקום ראשון בבית בכל מקרה?

כי אולימפיאקוס תעלה איתנו מהבית ואותם ניצחנו בהפרש יותר טוב..

בכל מקרה את מי תעדיפו בהצלבה את מלאגה או בארסה(במקרה של מקום ראשון)

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים