פורסם 2003 באפריל 2722 שנים שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים כולם כמעט אותו הדבר חוץ מהרקולס שלפי דעתי טובה מאוד לOC אבל בגדול כולם אותו הדבר +- כמובן, לך על ההכי זול
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר OC ממש לא מעניין אותי...ככה שזה לא הכרחי הרקולס,נכון?אוקי, איפה פאוור קולור וספייר עומדים בעניין הזה?אני שמעתי שהמאווררים של GIGABYTE נשרפים לעיתים קרובות, אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה אמינה שהכרטיסים שלה לא נשרפים ואפשר לישון בשקט בידיעה שיש לך אותם?ויש גם כרטיסים אורגינלים של ATI, הם יותר טובים?יש הבדלים ביניהם ובין השאר?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אמרת 9500 PRO אז אין לGIGABYTE כרטיס כזה למכירה בישראל. עכשיו, מי רוצה לעשות OC עם כרטיס חדש? (חוץ ממני ) האיכות של הרקולס בהחלט מוכחת ע"י הקירור שלו והאחריות (הטמפ' שלו אצלי היא 25-29 מעלות עם מארז סגול ומאוררים סגורים, במאמץ זה מטפס ל31, שמתי חיישן על הליבה). יש גם אחריות של 3 שנים לכרטיס הזה כשקונים אותו RETAIL וכשקונים OEM שנתיים או שנה, תלוי בחנות וביבואן. הוא גם יפה, כחול כזה והמאורר שלו יפה מאוד גם כן.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים קנה ATIמשום שבכול זות תקבל אותו דבר אני קניתי ספיר שאמור להיות כחול וכל זה כשבעצםהוא היה בוול כמו הכרטיס של ATI...או שתקנה ספיר זה אותו דבר אמין ואיכותי
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים כולם כמעט אותו הדבר חוץ מהרקולס שלפי דעתי טובה מאוד לOC אבל בגדול כולם אותו הדבר +- כמובן, לך על ההכי זולה-9500 נעול בפני O/C....אלא אם כן אתה רוצה לאבד את האחריות ולהשתמש בביוס פרוץ.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים ואללה לא יודע, אבל אני מאמין תשרוף אותו (אלא אם כן תצרוב לו איזה ביוס רצחני ואז זה רע...)
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים אחי, בגלל OC אתה יכול לסתם להרוס את הכרטיס, הוא עדיין ייעלה לך גרפאיקה דו מימדית אבל לא תלת מימדית, מה שקרה לGEFORCE 2MX שלי ואז לא תהיה לך אחריות
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D בעיקרון , כל החברות אותו דבר בדגמי ה-9XXX , ויש לשים לב לזה . בכרטיסים מסדרות יותר נמוכות אז יש דירוג בולט ויש חברות טובות ויש חברות רעות.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר כן רק שצריך להיזהר לא לקנות של PowerColor... לי עכשיו יש nVIDIA GeForce2 MX/MX400 של PowerColor... :AR15: וכמובן שאני יחליף אותו כמה שיותר מהר עם ה-Radeon9500PRO של אחת החברות הטובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.