עבור לתוכן

תדרגו בבקשה את היצרניות של הרדאון9500פרו

Featured Replies

פורסם

שלום

אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D

פורסם

כולם כמעט אותו הדבר חוץ מהרקולס שלפי דעתי טובה מאוד לOC אבל בגדול כולם אותו הדבר +- כמובן, לך על ההכי זול

פורסם
  • מחבר

OC ממש לא מעניין אותי...ככה שזה לא הכרחי הרקולס,נכון?

אוקי, איפה פאוור קולור וספייר עומדים בעניין הזה?

אני שמעתי שהמאווררים של GIGABYTE נשרפים לעיתים קרובות, אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה אמינה שהכרטיסים שלה לא נשרפים ואפשר לישון בשקט בידיעה שיש לך אותם?

ויש גם כרטיסים אורגינלים של ATI, הם יותר טובים?יש הבדלים ביניהם ובין השאר?

פורסם

אמרת 9500 PRO

אז אין לGIGABYTE כרטיס כזה למכירה בישראל.

עכשיו, מי רוצה לעשות OC עם כרטיס חדש? (חוץ ממני :) )

האיכות של הרקולס בהחלט מוכחת ע"י הקירור שלו והאחריות (הטמפ' שלו אצלי היא 25-29 מעלות עם מארז סגול ומאוררים סגורים, במאמץ זה מטפס ל31, שמתי חיישן על הליבה).

יש גם אחריות של 3 שנים לכרטיס הזה כשקונים אותו RETAIL וכשקונים OEM שנתיים או שנה, תלוי בחנות וביבואן.

הוא גם יפה, כחול כזה והמאורר שלו יפה מאוד גם כן.

פורסם

קנה ATIמשום שבכול זות תקבל אותו דבר אני קניתי ספיר שאמור להיות כחול וכל זה כשבעצם

הוא היה בוול כמו הכרטיס של ATI...או שתקנה ספיר זה אותו דבר אמין ואיכותי

פורסם

כולם כמעט אותו הדבר חוץ מהרקולס שלפי דעתי טובה מאוד לOC אבל בגדול כולם אותו הדבר +- כמובן, לך על ההכי זול

ה-9500 נעול בפני O/C....

אלא אם כן אתה רוצה לאבד את האחריות ולהשתמש בביוס פרוץ.

פורסם

אם אתה שורף את הכרטיס איך הם יבדקו את הבאיוס שלו?

פורסם

ואללה לא יודע, אבל אני מאמין תשרוף אותו (אלא אם כן תצרוב לו איזה ביוס רצחני ואז זה רע...)

פורסם

אחי, בגלל OC אתה יכול לסתם להרוס את הכרטיס, הוא עדיין ייעלה לך גרפאיקה דו מימדית אבל לא תלת מימדית, מה שקרה לGEFORCE 2MX שלי :) ואז לא תהיה לך אחריות :)

פורסם

הרסת כרטיס ע"י O/C מתוכנה ? (כמו POWER STRIP וכו'...) ?

פורסם

שלום

אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D

בעיקרון , כל החברות אותו דבר בדגמי ה-9XXX , ויש לשים לב לזה . בכרטיסים מסדרות יותר נמוכות אז יש דירוג בולט ויש חברות טובות ויש חברות רעות.

פורסם
  • מחבר

כן רק שצריך להיזהר לא לקנות של PowerColor... :lol:

לי עכשיו יש nVIDIA GeForce2 MX/MX400 של PowerColor... :AR15:

וכמובן שאני יחליף אותו כמה שיותר מהר עם ה-Radeon9500PRO של אחת החברות הטובות.

פורסם

שוב , אפילו בדגמים מסדרות 9XXX אפילו POWERCOLOR היא לא חברה רעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים