עבור לתוכן

מה אתם אומרים על עבודה בתור תמיכה טכנית בבזק?

Featured Replies

פורסם

מה המשכורת שם שאתם כל כך מתלהבים ממנה?

אני במוקד הDATA של אורנג' הייתי עושה קצת יותר מ26 שקל לשעה (ושלא נדבר על ה125% וה150% של השעות הנוספות)

• תגובות 40
  • צפיות 16.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הולך כך:

06:00-14:00- לשעה 22 שקלים

14:00-22:00- לשעה 28 שקלים

22:00-06:00- לשעה 32 שקלים

משעה אחת עשרה בערב ועד שלוש לפנות בוקר, מונית ספיישל עד לבית שלך על חשבון החברה.

שישי-שבת כולו 40 שקלים לשעה.

אתה יכול לפרט יותר על המוקד DATA של אורנג'? דרישות וכו'. אני צריך עבודה זמנית, התקבלתי לוויזה אבל שם משלמים מינימום :-\.

נשמע מאוד מענין :)

הבנתי גם שעושים משמרות וכאלה ,

תגיד מה עושה אח שרוצה לעבוד מקסימום 10 שעות ביום ? הבית חולים ייתחשב בו ?

אתה שואל את הבן אדם הלא נכון :), בפורמים של תפוז יש לך פורום של אחים ואחיות, שם יתנו לך תשובה לגביי זה.

פורסם

בעקרון ככה

הם דורשים ידע במחשבים, ויכולת טובה לדבר ולהסביר דברים טכנים.

כמובן, כמו בכל מוקד תמיכה היום יש התחייבות של שנה, אם אתה יוצא קודם, אז אתה משלם 2500 שקל קנס.

יש קורס הכשרה של חודש, שבמהלכו אתה מקבל משכורת מינימום.

היתרון במוקד הזה שזה מוכל המשלב למידה עצמית, כלומר אם סיימת את המשמרת ואתה רוצה להשאר עוד בשביל ללמוד, אז אתה תקבל על זה כסף (ובדרך כלל שעות נוספות כי זה אחרי המשמרת).

אין שבתות, ביום שישי המוקד פתוח עד 3 מקסימום שהמענה מפסיק ב1, אין לילות, המוקד נסגר סופית ב21:30.

יש לך הסעות למוקד כל יום, הלוך וחזור (מנקודות מפגש) והחל מ21:30 ביום רגיל ו3 ביום שישי, יש לך מוניות ספיישל עד לבית.

אהמממ, באופן כללי על התפקיד, אתה מתעסק עם מחשבי כף יד, מודמים סלולרים, וכל מיני שירותים מתקדמים של הטלפונים, וכמובן לומד כמה סודות מקצוע מעניינים.

כמו כן, אתה מנסה כמו כל החברה למכור מודמים סלולרים וחבילות גלישה, כמובן שאתה מתוגמל על זה, והכי חשוב, זה שכל חודשיים יש לך תמריץ של בין 0%-20% של הסכום של שתי המשכורות האחרונות שלך.

לדוגמא, אחרי 4 חודשים בחברה קיבלתי משכורת של 8800 בערך, 7200 אחרי מיסים (אבל אני לא דואג, כי 1000 שקל אני אקבל בחזרה ממס הכנסה).

עוד שאלות?

פורסם

יש לכם משכורת חודש 13? :P

אתה מתכוון לתוספות שכר אחרי 13 חודשים במוקד?

אם כן, אז כן.

פורסם

שלחתי לפרטי :)

פורסם

אתה מתכוון לתוספות שכר אחרי 13 חודשים במוקד?

אם כן, אז כן.

הוא מתכוון שבמקום לקבל X הכנסה בשנה, אז האם אתה מקבל X+X/12, כלומר אתה עובד 12 חודשים אבל מקבל כאילו 13 חודשים.

פורסם
  • מחבר

העבודה של אורנג' נשמעת טוב לעבודה זמנית אפילו לתקופה של שנה

אבל ראבק את מי זה מעניין טלפונים וכל החרא הזה בשביל שילדים יתקשרו אליך איך וישאלו איך אני מפעיל WINDOWS

פורסם

הוא מתכוון שבמקום לקבל X הכנסה בשנה, אז האם אתה מקבל X+X/12, כלומר אתה עובד 12 חודשים אבל מקבל כאילו 13 חודשים.

תחשב את כל התמריצים בטוח תקבל יותר ממשכורת 13 חח.

מה שטוב שם, שאם אתה מתמיד במענה ולא מתקדם בתפקידים, אז בחודש 13 יש לך תוספת שכר, בחודש 15 וכן הלאה והלאה...

ותוספות של לא קצת כסף.

העבודה של אורנג' נשמעת טוב לעבודה זמנית אפילו לתקופה של שנה

אבל ראבק את מי זה מעניין טלפונים וכל החרא הזה בשביל שילדים יתקשרו אליך איך וישאלו איך אני מפעיל WINDOWS

תראה בכל מוקד יש לך טמבלים שיתקשרו אליך, אבל במוקד הזה יש בעיקר כמה סוגים של אנשים, מנהלי חברות שקנו מחשבי כף יד, או מודמים סלולרים וצריכים עזרה בתפעול, אנשי המחשוב של החברות האלה

ובצד השני, אנשים פשוטים או ילדים שרוצים עזרה בסנכרון מול המחשב וכו'.

הכי מצחיק שהיה לי לקוח שנשרף לו המחשב באמצע התפעול :) אבל עדיין, רוב השיחות לא נוראות יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

מה באמת קורה אם באמצע תמיכה כלשהיא ונשרף לו המחשב באמצע או משהו אחר

חחח

פורסם

מה באמת קורה אם באמצע תמיכה כלשהיא ונשרף לו המחשב באמצע או משהו אחר

חחח

תלוי באשמת מי...

באופן כללי לא קורה כלום, הבעיות היותר רציניות זה שבטעות לא גיבית איתו את אנשי הקשר ובצעת סנכרון לא טוב וכולם נמחקו

עכשיו תחשוב על מנכ"ל שמחקת לו את כל מספרי הטלפון, לא נעים...

במקרה שהיה לי שנשרף לו המחשב, אמרתי לו לחבר את הכבל מחדש מאחורי המחשב (ככה אנחנו תמיד עושים) ואז הוא אמר לי שהוא שומע רעשים משם, אז אמרתי לו שיבדוק שחיבורי החשמל בסדר, ועד שהוא התכופף עוד פעם, הוא אמר שהמחשב נכבה ולא נדלק יותר. כנראה נשרף הספק או המפצל שהיה לו שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים