עבור לתוכן

מה אתם אומרים על עבודה בתור תמיכה טכנית בבזק?

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי , בתור טכנאי מחשבים , זה יהיה מצוין שתעבוד בתמיכה טכנית של ספק אינטרנט

אפילו שהעבודה עצמה ח**

זה יהווה בשבילך דבר מצוין ויקל עליך להתקבל לעבודה בתור טכנאי מחשבים בעתיד ,

ואולי אף אם יתמזל מזלך תוכל לעבוד ב HELPDESK בחברת הייטק .

GO FOR IT :xyxthumbs:

achiya1 תחסוך מאיתנו את ההערות האלה .

• תגובות 40
  • צפיות 16.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא התכוונתי רוסי במובן העדדתי של המילה חח

פשוט רוב התומכים שאני נתקל בהם כשאני מתקשר..הם רוסים מה אני יכול לעשות זה לא בשליטתי :nixweiss:

פורסם

helpdesk זו העבודה הכי נחותה בתעשיה.

בערך כל מי שעובד בחברה שאתה עובד בה כ helpdesk עושה יותר כסף ממך ומקבל יחס ותנאים הרבה יותר טובים ממך,

וזה כולל אנשי פיתוח (מן הסתם), שירות ובעיקר - מכירות, המזכירה של הבוס, ולפעמים אפילו המנקה...

וזה לא ממש משנה כמה טוב או מומחה אתה בתפקיד שלך, וכמה שהלקוחות מהללים ומשבחים את התמיכה המקצועית שלך,

ועוד אומרים שהם נשארים עם החברה שלך / קונים מוצרים שלה - רק בזכות התמיכה, המנכ"ל עדיין לא יראה את התמיכה כ"מחלקה מייצרת"

ולכן מה שכתבתי קודם, תמיד יהיה נכון.

אם כבר אתה הולך לכיוון של helpdesk, שגם אחרי כל מה שאמרתי, זו עבודה שנחשבת קרש קפיצה (קטן) נחמד, בהרבה מקרים

אתה צריך להוציא מזה את המקסימום במינימום זמן, לא להיות תקוע שם מעבר לשנה, לנסות ללמוד ולהתקדם כמה שיותר.

helpdesk זו עבודה לסטודנטים שרוצים לעבוד במשמרות, ללמוד, ועדיין לעשות קצת כסף,

החכמים שבינהם, בשנה הראשונה-שניה-שלישית של התואר, כבר מוצאים משרה/משרת סטודנט בתחום של התואר, ועושים הרבה יותר כסף.

עכשיו, לעבוד במוקדי ISP (ספקיות אינטרנט) או תשתית (הוט, ADSL) כתומך טכני, נחשב לנחות שבנחותים של תפקידי ה helpdesk

אם אתה כבר מנסה להתקבל למוקד שכזה, לך על המוקד העסקי ולא הפרטי, שם תנאי הקבלה בד"כ זהים למוקד הפרטי (לא צריך לדעת כלום)

אבל לומדים הרבה יותר, ואפשר להתקדם הרבה יותר יחסית, ולצבור ידע רב, ושורות שלפעמים חשובות לקורות החיים בשלב שלאחר מכן.

כל זה מגיע (לצערי) מנסיון רב בתפקידי helpdesk בחברות קטנות וגדולות :) תוך כדי לימודים לתואר במדעי המחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי שאני הולך על זה לתקופה של 4 חודשים או 3 תלוי..

אלה אם כן המכללה שלי (ג'ון ברייס) תקיים את יריד העבודות שלה ואני אמצא דרכם עבודה רצינית יותר

כי קשה להתקבל לתחום ללא ניסיון בעבודה שטח או בכלל

תודה לכולם (:

פורסם

טוב החלטתי שאני הולך על זה לתקופה של 4 חודשים או 3 תלוי..

רק חבל שבחוזה שתאלץ לחתום עליו, אתה תתחייב לעבוד שם שנה לפחות.

פורסם
  • מחבר

רק חבל שבחוזה שתאלץ לחתום עליו, אתה תתחייב לעבוד שם שנה לפחות.

חח שמעת על לגרום לעצמך לפיטורים ?

פורסם

אם זה ל 3 4 חודש אז תרד מזה . חבל על הזמן שלך .

ההמלצה שלי נבעה מכך שזה ישב לך טוב בקורות חיים , ויעזור לך להתקבל לעבוד כטכנאי מחשבים בחנויות מחשבים ,

HELPDESK או אפילו כטכנאי מחשבים בחברה מכובדת .

פורסם

יש גם צדדים חיוביים לעבודה הזאת!

לא הכל שחור ;)

פורסם

עבדתי בבזק תקופה די ארוכה, והדבר היחידי שהחזיק אותי שם הייתה המשכורת. הרווחתי יותר משאני ארוויח במקצוע העתידי שלי אחרי התואר (אח בבי"ח) :-\.

אבל אחרי שנתיים של עבודה, 80 שיחות במשמרת ולהתמודד עם כל פושטק בטלפון שבחיים האמיתיים יותר נחות מהנעל שלך, החלטתי לפרוש.

בגלל העבודה הזאת התחלתי לעשן :-X

פורסם

עבדתי בבזק תקופה די ארוכה, והדבר היחידי שהחזיק אותי שם הייתה המשכורת. הרווחתי יותר משאני ארוויח במקצוע העתידי שלי אחרי התואר (אח בבי"ח) :-\.

אבל אחרי שנתיים של עבודה, 80 שיחות במשמרת ולהתמודד עם כל פושטק בטלפון שבחיים האמיתיים יותר נחות מהנעל שלך, החלטתי לפרוש.

בגלל העבודה הזאת התחלתי לעשן :-X

זה מצחיק כי מישהו שעובד איתי בעצם היה אח סיעודי בבי"ח פרטי לפני זה (ולומד עכשיו תכנות).

פורסם

תודה, מאוד מעודד :P.

למרות שאני עף לחו"ל אחרי התואר, ושם המשכורות קצת יותר נורמליות.

פורסם

שלום malcolmx9

נשמע מענין להיות אח , אבל תגיד זה לא מבאס שהרוב בתפקיד הזה נשים ?

פורסם

שלום malcolmx9

נשמע מענין להיות אח , אבל תגיד זה לא מבאס שהרוב בתפקיד הזה נשים ?

לי זה נשמע כמו בונוס.

אבל נראה לי שלהיות במחלקה סיעודית למשל, יכול להיות מאד לא נעים מבחינת עבודה.

פורסם

למה שיבאס אותי להיות מוקף בנשים?

בארץ אגב, זאת חרא של עבודה! משכורת טיפה מעל למינימום אחרי שאתה קורע את התחת בשעות נוספות, אין מספיק כוח אדם והעומס על כל אח הוא מטורף, אתה מתעסק לרוב בטפל כמו ניקוי חולים במקום להתעסק במה שבאמת הוסכמת אליו, הסמכויות שלך הן קטנות וכמעט אפסיות לעומת בחו"ל ששם אחים/יות עושים מיני תפקידים של רופא בארץ ועוד כל מיני...

אבל אם יש לך תואר בסיעוד, זה גרין קארד כמעט וודאי לכל מדינה מערבית (מקצוע די מבוקש), וזאת חצי מהמטרה שלי.

עריכה:

יש כמה עשרות מחלקות והתמכויות אגב, בוחרים במה שהכי מושך. אני נוטה לכיוון מיון או חדר ניתוח, אבל את זה אני משאיר לאחרי התואר :).

ומצטער שסטינו קצת מהנושא :smile1:

פורסם

נשמע מאוד מענין :)

הבנתי גם שעושים משמרות וכאלה ,

תגיד מה עושה אח שרוצה לעבוד מקסימום 10 שעות ביום ? הבית חולים ייתחשב בו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים