פורסם 2008 במרץ 1317 שנים האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מחברים כמו של USB או של הסוויטשים והלדים של הפאנל הקדמי של המארז עם הציוד הדרוש כדי ליצור אותם ?אפילו מקום שמכין כאלו גם יעזור.תודה
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים לא הבנתי, אתה מחפש USB נקבה או את החיבורים של ה USB ללוח אם? הפלסטיק הזה עם החורים?
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אני חושב שהכי קל יהיה ללכת למעבדת מחשבים עם מלא מחשבים זרוקים בחוץ (זיגזאג) ולבקש מהם לקחת, לא נראה לי שזה ישנה להם.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים ככה..את המפסקים עצמם ניתן להשיג בחנויות אלקטרוניקה בפועל, כל מפסק N.O יעשה את העבודה (אין צורך ב6 רגליים)כנ"ל לגבי הקונקטורים שמתחברים ללוח עצמו (אגב, ניתן לקחת אותם ממארזים ישנים, ולהלחים להם בקצוות את מה שאתה צריך, מפסקים, לדים UB וכו' - ממליץ בחום)את החיבורים של הUSB, כמו שכבר אמרו, ניתן לבקש בחנויות מחשבים, לרוב הם יתנו לך בחינם אם יש להם, ובמקרה הגרוע תמורת כמה שקליםכמו כן, מומלץ לפרק אותם ממארזים זרוקים\ישניםצור קשר בפרטי - אני חושב שאני יכול לעזור לך קצת בזה..
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים בכל חנות אלקטרוניקה נורמלית אתה יכול לקנות צמה של 10 גידים עם קונקטור של 5X2 כמו ב-USBזה לא זהה ב-100% לקונקטור של USB כיוון שהחיבור הפינתי שלו לא סתום וזה מגיע יצוק כמו כבל IDE
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים ביקשת צמה של 10 גידים עם קונקטור של 5X2?מה שאני מצאתי זה לא קונקטור להרכבה עצמית אלה צמה מוכנה בדיוק כמו של IDE רק שזה 5X2 במקום 20X2
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אתה יכול להשתמש בכאלה: קוראים להם "מחבר רובוטיקה למסרק פינים שחור" ואתה בטח מכיר אותם בתור הקצה שמחבר את הכפתור הדלקה של המארז ללוח האם. קח כמה כאלה, תדביק ביחד וסוף סיפור. אני מאמין שתוכל למצוא כאלה גם של יותר מ 2 פינים, ואני יודע בוודאות שמוכרים כאלה באריהב.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר מעולה, זה בדיוק מה שאני מחפש, אני מניח שיש כאלו גם של בודדים.איך אתה מחבר אותם לחוט ? צריך איזה לוחץ ופינים לא ?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים פלייר אתה צריך לקנות גם פינים פנימיים כאלה (זה לא בא ביחד עם הפלסטיק, לא'דע למה): ואז אתה שם בתוך כל אחד כזה חוט, נותן הלחמונת וסוגר את הכנפיים שבתוכם יושב החוט עם פלייר. את המתכת והחוט אתה מכניס לתוך הפלסטיק (יש מן כנפון בגב המתכת שתופס את זה בתוך הפלסטיק, כמו במולקס 3 פינים נקבה לדוג') וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.