עבור לתוכן

ייצור כבל מותאם אישית

Featured Replies

פורסם

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מחברים כמו של USB או של הסוויטשים והלדים של הפאנל הקדמי של המארז עם הציוד הדרוש כדי ליצור אותם ?

אפילו מקום שמכין כאלו גם יעזור.

תודה

פורסם

לא הבנתי, אתה מחפש USB נקבה או את החיבורים של ה USB ללוח אם? הפלסטיק הזה עם החורים?

פורסם
  • מחבר

הפלסטיק עם החורים שמתחבר ללוח האם

פורסם

אני חושב שהכי קל יהיה ללכת למעבדת מחשבים עם מלא מחשבים זרוקים בחוץ (זיגזאג) ולבקש מהם לקחת, לא נראה לי שזה ישנה להם.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהפתרון הנ"ל לא בא בחשבון, אני נשאר עם שאלתי המקורית.

פורסם

נסה באריהב

פורסם

ככה..

את המפסקים עצמם ניתן להשיג בחנויות אלקטרוניקה

בפועל, כל מפסק N.O יעשה את העבודה (אין צורך ב6 רגליים)

כנ"ל לגבי הקונקטורים שמתחברים ללוח עצמו (אגב, ניתן לקחת אותם ממארזים ישנים, ולהלחים להם בקצוות את מה שאתה צריך, מפסקים, לדים UB וכו' - ממליץ בחום)

את החיבורים של הUSB, כמו שכבר אמרו, ניתן לבקש בחנויות מחשבים, לרוב הם יתנו לך בחינם אם יש להם, ובמקרה הגרוע תמורת כמה שקלים

כמו כן, מומלץ לפרק אותם ממארזים זרוקים\ישנים

צור קשר בפרטי - אני חושב שאני יכול לעזור לך קצת בזה..

פורסם

בכל חנות אלקטרוניקה נורמלית אתה יכול לקנות צמה של 10 גידים עם קונקטור של 5X2 כמו ב-USB

זה לא זהה ב-100% לקונקטור של USB כיוון שהחיבור הפינתי שלו לא סתום וזה מגיע יצוק כמו כבל IDE

פורסם
  • מחבר

הייתי בכמה חנויות וגם בשדרות הר ציון בת"א ולא מצאתי :-\

פורסם

ביקשת צמה של 10 גידים עם קונקטור של 5X2?

מה שאני מצאתי זה לא קונקטור להרכבה עצמית אלה צמה מוכנה בדיוק כמו של IDE רק שזה 5X2 במקום 20X2

פורסם
  • מחבר

יותר מזה, לקחתי כבל לדוגמא

פורסם

אתה יכול להשתמש בכאלה:

jumper%20plugs.jpg

קוראים להם "מחבר רובוטיקה למסרק פינים שחור" ואתה בטח מכיר אותם בתור הקצה שמחבר את הכפתור הדלקה של המארז ללוח האם.

קח כמה כאלה, תדביק ביחד וסוף סיפור. אני מאמין שתוכל למצוא כאלה גם של יותר מ 2 פינים, ואני יודע בוודאות שמוכרים כאלה באריהב.

פורסם
  • מחבר

מעולה, זה בדיוק מה שאני מחפש, אני מניח שיש כאלו גם של בודדים.

איך אתה מחבר אותם לחוט ? צריך איזה לוחץ ופינים לא ?

פורסם

פלייר

אתה צריך לקנות גם פינים פנימיים כאלה (זה לא בא ביחד עם הפלסטיק, לא'דע למה):

jumper%20pins.jpg

ואז אתה שם בתוך כל אחד כזה חוט, נותן הלחמונת וסוגר את הכנפיים שבתוכם יושב החוט עם פלייר.

את המתכת והחוט אתה מכניס לתוך הפלסטיק (יש מן כנפון בגב המתכת שתופס את זה בתוך הפלסטיק, כמו במולקס 3 פינים נקבה לדוג') וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים