עבור לתוכן

תוכנה לשליחת הודעות SMS בחינם

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה חינמית (או לחילופין אתר אינטרנט) שמאפשרת לשלוח הודעות SMS מהמחשב לכל הרשתות בארץ בחינם.

אשמח לקבל המלצות.

פורסם

פורסם

תעשה חיפוש היה לפני חודשיים-שלושה בערך מישהו שכתב תוכנה ופרסם אותה כאן, משתמשת ביוזר+סיסמא מהאיסיקיו לשלוח SMSים דרכה.

פורסם

נראה לי שזה בכלל היה תוכנה לשליחת SMS אם התקבל לך דואר ב GMAIL או משהו כזה..

או שאתה מדבר על משהו אחר אז לא חשוב..

פורסם

אם מישהו יודע איזה תוכנה פורסמה פה, שיגיד.

פורסם
  • מחבר

תודה, מצאתי! :)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195245.0

זה האתר של התוכנה:

http://my.area.co.il/view.php?it=freesms&v=1&s=37040

שלחתי SMS לעצמי דרך האתר (בעברית ובאנגלית) וקיבלתי אותו מייד.

מהאתר הזה אפשר לשלוח סמסים בחינם (ככל הנראה, בלי הגבלות):

http://www.extrasms.co.il/freeSMS/index.php

התקנתי את התוכנה (גירסה 1.9), יצרתי שתי חשבונות, בניתי רשימת קשר ושלחתי SMS לעצמי. התוכנה כתבה שה-SMS נשלח בהצלחה, אבל לא קיבלתי אותו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהתוכנה הזאת זדונית, מכיוון שהורדתי אותה מהאתר שמאפשר לשלוח הודעות SMS בחינם, ובאתר באמת אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם (אתה יכול לבדוק).

Kidney_stonE כתב שחבר שלו מהמילואים כתב את התוכנה הזאת, אז אפשר לברר איתו לגבי הקטע של האמינות.

לגבי מידע, אתה לא צריך לתת לתוכנה חשבונות אימייל, חשבונות ICQ או סיסמאות. היא יוצרת בעצמה חשבונות ICQ, באמצעות ממשק נוח למדי.

הבעיה שלי היא שהתוכנה כותבת שה-SMSים נשלחים בהצלחה, אבל אני לא מקבל אותם. בטח יש לי איזו בעיה בהגדרות או בפיירוול, אבל אין לי מושג מה לקנפג.

פורסם

כן, אבל אתה אף פעם לא יודע אם התוכנה סורקת קבצי מערכת או קבצים עם סיסמאות ומה לא ושולחת אותם סתם ככה.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לשלוח סמסים בחינם מהתוכנה! :yelclap:

מגדירים עם התוכנה חשבונות ICQ (מאוד פשוט). התוכנה יוצרת את החשבונות באופן אוטומאטי, ואתה צריך רק להכניס את האותיות והמספרים בתמונה כדי לוודא שאתה לא רובוט. כל יום אפשר להוסיף לתוכנה 2 חשבונות נוספים, כאשר כל חשבון נותן לך משהו כמו 16 הודעות ליום. אם אתה מגדיר 10 חשבונות, אז זה בהחלט מספיק למשלוח של המון סמסים ביום בחינם.

אח"כ יוצרים בתוכנה ספר טלפונים שניתן לקטלג אותו לפי קבוצות (משפחה, חברים, עבודה, כללי, וכו'). באמצעות התוכנה, אפשר לשלוח סמס לאדם בודד או לקבוצה שלמה (לא בדקתי עדיין את האפשרות של משלוח סמס לקבוצה).

הסמס מתקבל באופן מיידי. בכותרת של הסמס כתוב מספר ICQ סתמי שאי-אפשר לחזור אליו. כדי לדעת מי שלח את ההודעה, אז בתחילת הסמס כתוב השם שלך (אופציונאלי), ובסוף ההודעה כתוב מספר הטלפון שלך וחתימה (גם כן אופציונאלי).

עדיין לא התעמקתי באפשרות של שליחת סמסים בחינם מהסלולארי, אבל בכל מקרה זאת תוכנה טובה למשלוח סמסים בחינם מהמחשב.

פורסם

בד"כ כששולחים SMS מ ICQ אפשר לשלוח SMS מהפלאפון חזרה למספר ממנו הגיע ההודעה וזה מגיע חזרה לחלון ICQ.

פורסם
  • מחבר

פה גם אפשר לשלוח סמס בחזרה, אבל אף אחד לא יקבל אותו כי אתה משתמש בחשבונות ICQ שנועדו רק לשליחת סמסים באמצעות התוכנה (אפשר להכניס גם חשבונות ICQ אמיתיים שלך), והתוכנה הזאת לא יודעת לקבל הודעות סמס. היא יודעת רק לשלוח. בגלל זה, בכל הודעה ששולחים ניתן להוסיף שדות אופציונאליים שהתוכנה זוכרת: שם (בתחילת ההודעה), ומספר טלפון וחתימה (בסוף ההודעה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים