עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניית מסך בחו"ל והבאתו ארצה

Featured Replies

פורסם

השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא

באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה

ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס

האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר.

תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A

דבר אחרון, אולי מישהו מכיר איזור חנויות אלקטרוניקה מקצועי וטוב, משהו בסגנון של Akihabara בטוקיו אבל בלוס אנג'לס? מתאים לי לעשות שם סיבוב.

אם מישהו נוסע לסיאול אני יכול להפנות אותו לאיזור המקביל.

פורסם
  • מחבר

תגובה? מישהו?

פורסם

שתי הבעיות שלך זה מכס ואחריות.

לגבי המכס אני לא בטוח, נדמה לי שמישהו פה אמר שהמכס על מסכים גדולים הוא כמו על טלוויזיות, ככה שמדובר בתוספת מאוד משמעותית לסכום הקנייה.

בעניין האחריות, במקרה של תקלה במסך תצטרך לשלוח אותו לחו"ל. זה עלול לעלות לך הרבה כסף, אבל יש מקרים שזה עדיין יוצא יותר זול מאשר לקנות בארץ. מה שכן, הסיכוי שתצטרך לממש אחריות הוא קטן. אם תוכל לבדוק את המסך עוד בארה"ב (למשל בעזרת מחשב נייד), הסיכוי לתקלה שתתגלה מאוחר יותר קטן משמעותית.

אישית אני הבאתי 2007WFP מארה"ב לפני שנה וחצי. קניתי אותו ב-Dell.com, ככה שחנויות אני פחות מכיר.

פורסם

מע"מ אתה בטוח צריך לשלם זה 15.5 אחוז מבחינת מכס זה תלוי במסך מסך שיש לו חיבור HDMI מוגדר מבחינתם כטלויזיה ולכן מחוייב במכס של שלושים ומשהו אחוז

אם לא אז רק מע"מ

אם אתה עובר איתו במסלול הירוק לא תחוייב בכלום כי בעצם לא הצהרתה עליו (שזה לא קל בגודל מסך כזה חייבם מזווה או משהו) אלא אם נתפסת ואז יש גם קנס נחמד

במסלול האדום זה כמו שרשום למעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.