עבור לתוכן

יש אפשרות להעביר את כל המיילים לאשפה אבל שרק מקור אחד יגיע לדואר נכנס?

Featured Replies

פורסם

כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי?

מדובר על ג'ימייל.

פורסם
  • מחבר
:(
פורסם

אוקי מצאתי

תלך לLABELS

תיצור 2 חדשים

אחד לדואר זבל

אחד לדואר שאתה צריך

ואז יהיה לך create a Filter

תלחץ על זה יפתח לך תפריט כתום

עכשיו

תכניס ב FROM

*@*.*

Next Step

סמן את Label It ואז על Label של "דואר זהל"

ואז Create Filter

עכשיו שוב תגיע לתפריט של הפילטרים

צור אחד חדש

בFROM תשים את הכתובת שאתה רוצה

ובLABEL תשנה לשנייה שעשית

פורסם

במסך הראשון ליצירת הפילטר תכתוב בתיבת doesn't have את הטקסט from:user@important.com ובמסך הבא סמן את התיבה delete it. מזל טוב.

פורסם
  • מחבר

במסך הראשון ליצירת הפילטר תכתוב בתיבת doesn't have את הטקסט from:user@important.com ובמסך הבא סמן את התיבה delete it. מזל טוב.

זה באמת מוחק. אבל הבעיה שהוא מוחק הכל, ולא משנה מאיזה מקור. אני לא מבין למה או למי הפקודה הזאת מועילה. יש עוד פקודות כלליות כאלה?

אוקי מצאתי

תלך לLABELS

תיצור 2 חדשים

אחד לדואר זבל

אחד לדואר שאתה צריך

ואז יהיה לך create a Filter

תלחץ על זה יפתח לך תפריט כתום

עכשיו

תכניס ב FROM

*@*.*

Next Step

סמן את Label It ואז על Label של "דואר זהל"

ואז Create Filter

עכשיו שוב תגיע לתפריט של הפילטרים

צור אחד חדש

בFROM תשים את הכתובת שאתה רוצה

ובLABEL תשנה לשנייה שעשית

זה באמת עובד. אבל הבעיה היא שאני עושה עקוב אחריי למיילים שמגיעים משם שיגיעו לדואר ג'ימייל האישי שלי, ובנסיון עם הלייבל הקודם שהציעו, למרות שמיילים הגיעו לאשפה בכל זאת קיבלתי איזכור לג'ימייל האישי. לכן אני לא בטוח שגם זה יעזור לי. אולי לאנשים אחרים שמשתמשים בתיבת דואר אחת זה יעזור, כי הם לא מופיעים בדואר נכנס.

ואוסיף עוד משהו משלי: מכיוון שרוב המיילים מגיעים משניים-שלושה מקורות סימנתי אותם כספאם. הם לא ספאם באמת, אבל אני חושב שבגלל שסימנתי אותם ככאלה הם לא יופיעו יותר אצלי בדואר נכנס אלא יגיעו ישירות לתיבת הספאם.

נכון, הרבה יותר פשוט לפתוח חשבון ולעשות משם עקוב אחריי (ואני עושה את זה) אבל תיבת המייל הזאת חשובה לי כי אני רוצה להתעדכן איזה מיילים הם מקבלים. מדובר בתיבת מייל (בשיתוף פעולה של גוגל, ולכן כל תכונות ג'ימייל עובדות שם. זה בעצם ג'ימייל אבל בסיומת אחרת) של ארגון שאני רוצה לדעת מה קורה שם חחח. אני אעדכן איזה הצעה הצליחה בעוד שבוע-שבועיים

פורסם

זה באמת מוחק. אבל הבעיה שהוא מוחק הכל, ולא משנה מאיזה מקור. אני לא מבין למה או למי הפקודה הזאת מועילה. יש עוד פקודות כלליות כאלה?

הפקודה מוחקת הכל חוץ מאשר דואר שהגיע מהכתובת user@important.com

זה עובד כי בדקתי אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים