פורסם 2008 במרץ 1317 שנים כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי?מדובר על ג'ימייל.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אוקי מצאתיתלך לLABELSתיצור 2 חדשיםאחד לדואר זבלאחד לדואר שאתה צריךואז יהיה לך create a Filterתלחץ על זה יפתח לך תפריט כתוםעכשיותכניס ב FROM *@*.*Next Stepסמן את Label It ואז על Label של "דואר זהל"ואז Create Filterעכשיו שוב תגיע לתפריט של הפילטריםצור אחד חדשבFROM תשים את הכתובת שאתה רוצהובLABEL תשנה לשנייה שעשית
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים במסך הראשון ליצירת הפילטר תכתוב בתיבת doesn't have את הטקסט from:user@important.com ובמסך הבא סמן את התיבה delete it. מזל טוב.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר במסך הראשון ליצירת הפילטר תכתוב בתיבת doesn't have את הטקסט from:user@important.com ובמסך הבא סמן את התיבה delete it. מזל טוב. זה באמת מוחק. אבל הבעיה שהוא מוחק הכל, ולא משנה מאיזה מקור. אני לא מבין למה או למי הפקודה הזאת מועילה. יש עוד פקודות כלליות כאלה?אוקי מצאתיתלך לLABELSתיצור 2 חדשיםאחד לדואר זבלאחד לדואר שאתה צריךואז יהיה לך create a Filterתלחץ על זה יפתח לך תפריט כתוםעכשיותכניס ב FROM *@*.*Next Stepסמן את Label It ואז על Label של "דואר זהל"ואז Create Filterעכשיו שוב תגיע לתפריט של הפילטריםצור אחד חדשבFROM תשים את הכתובת שאתה רוצהובLABEL תשנה לשנייה שעשיתזה באמת עובד. אבל הבעיה היא שאני עושה עקוב אחריי למיילים שמגיעים משם שיגיעו לדואר ג'ימייל האישי שלי, ובנסיון עם הלייבל הקודם שהציעו, למרות שמיילים הגיעו לאשפה בכל זאת קיבלתי איזכור לג'ימייל האישי. לכן אני לא בטוח שגם זה יעזור לי. אולי לאנשים אחרים שמשתמשים בתיבת דואר אחת זה יעזור, כי הם לא מופיעים בדואר נכנס.ואוסיף עוד משהו משלי: מכיוון שרוב המיילים מגיעים משניים-שלושה מקורות סימנתי אותם כספאם. הם לא ספאם באמת, אבל אני חושב שבגלל שסימנתי אותם ככאלה הם לא יופיעו יותר אצלי בדואר נכנס אלא יגיעו ישירות לתיבת הספאם. נכון, הרבה יותר פשוט לפתוח חשבון ולעשות משם עקוב אחריי (ואני עושה את זה) אבל תיבת המייל הזאת חשובה לי כי אני רוצה להתעדכן איזה מיילים הם מקבלים. מדובר בתיבת מייל (בשיתוף פעולה של גוגל, ולכן כל תכונות ג'ימייל עובדות שם. זה בעצם ג'ימייל אבל בסיומת אחרת) של ארגון שאני רוצה לדעת מה קורה שם חחח. אני אעדכן איזה הצעה הצליחה בעוד שבוע-שבועיים
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים זה באמת מוחק. אבל הבעיה שהוא מוחק הכל, ולא משנה מאיזה מקור. אני לא מבין למה או למי הפקודה הזאת מועילה. יש עוד פקודות כלליות כאלה?הפקודה מוחקת הכל חוץ מאשר דואר שהגיע מהכתובת user@important.comזה עובד כי בדקתי אצלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.