עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמת דמוי SLR עד 1500 ש"ח!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה.

יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב.

חשבתי על 3 דגמים:

1. CANON S5

2.PANASONIC DMCFZ18

3. SONY DSC H7.

מה אתם ממליצים לי??

ועוד דבר...

יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה...

תודה לעוזרים!!

פורסם

יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב.

יכול מאוד להיות שהבעיה היא לא במצלמה אלא בטכניקה שלך.

- מה הדגם המדוייק של המצלמה?

- התמונות מטושטשות כתוצאה מתנועה או מחוסר פוקוס?

- האם אתה מצלם בתנאי תאורת חדר? בתאורה נשלטת כלשהי?

- האם אתה משתמש בחצובה?

- האם אתה משתמש בפוקוס ידני?

כדי שיהיה אפשר לדעת בוודאות, תעלה גירסאות מוקטנות וקרופים של התמונות, לפי המדריכים האלה:

http://cliki.site.co.il/UploadingToForums

http://cliki.site.co.il/UploadingCropsToForums

חשבתי על 3 דגמים:

1. CANON S5

2.PANASONIC DMCFZ18

3. SONY DSC H7.

מה אתם ממליצים לי??

לא לקנות שום דבר לפני שאתה יודע בוודאות שצוואר הבקבוק הוא הציוד.

פורסם

תעשה את מה שאורן אמר אבל אני רוצה שתעלה עוד תמונה שתצלם בדיוק ע"פ ההוראות האלו:

1) תבדוק אם יש לך מצב מאקרו במצלמה ומהו המרחק המינימאלי שממנו המצלמה מסוגלת להתפקס.

אם אין לך מצב מאקרו אתה תצטרך מצלמה חדשה. אם יש לך כזה תכוון את המצלמה למצב מאקרו ותניח אותה על חפץ מסוים (שקית עדשים למשל כדי שתוכל קצת לשחק עם הכיוונים), תניח אותה במרחק הכי קרוב לנושא הצילום שהיא יכולה להתפקס ממנו.

2) תניח את התכשיט על דף A4 לבן רגיל ותעגל אותו כלפני מעלה כדי שיצור רקע נקי לתכשיט. מתחת לדף תניח משהו למשל ספר כדי לתת לו גובה.

3) תשיג שתי מנורות שולחן (אור צהוב לא פלורסנט, אני בטוח שיש בבית) ותאיר בעזרתן על התכשיט משני כיוונים שונים.

4) תכוון את המצלמה לISO הכי נמוך אם קיימת כזו אופציה, תבטל את הפלאש ותפעיל מצב צילום עם השהייה (שהמצלמה מצלמת כמה שניות אחרי שלחצת)

5) צלם

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!!

התמונות יצאו בסדר!

תודה רבה עזרתם לי מאוד!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים