עבור לתוכן

OC למעבד כדי שהכרטיס יעבוד במלואו?

Featured Replies

פורסם

תיראו אני הולך עוד מעט ככה שבוע לשדרג את המחשב יש לי כרגע

מעבד e6300 קירור סטוק ,ספק ezcool 300w זיכרון 1GB CL5 600MHZ

אני הולך להחליף ספק וזיכרונות של 800MHZ 2GB וכרטיס מסך ולוח אם של ג'יגה בייט שאני יוכל לעשות OC בכלל (P31-DS3L)

עכשיו אני חייב לשאול כמה שאלות ובבקשה תענו על כל אחת מהם בנפרד ולענות על כולם

1. האם כדי להחליף ספק כדי להגיע לנגיד מ 1.8 MHZ ל 2.4 בלי שהיו תקלות ונפילות, ולמה MHZ כדי להגיע עם קירור סטוק אבל שהיה יציב ולא יוריד מחיי המעבד.

2.האם המעבד במצב רגיל שלו 1.8 MHZ ינצל טוב את הכרטיס 9600GT ?

3. תגידו לי אם השלבים ל OC שאני הולך לעשות הם נכונים ואם לא תקנו אותי

----------------------------------------------------------------------------------

א.נכנסים לביוס מחפשים את המקום אם כל ה bus speed והאפשרויות של OC

ב.מעלים את ה FSB בקפיצות קטנות של 10-15 כדי להיות בטוח ... שומרים את הביוס מדליקים את המחשב

ג. מריצים תוכנה prime95 כדי לבדוק יציבות , ובודקים טמפ' (הטמפ' שלי כרגע הם 37 לא במאמץ זה בסדר?)

ד.ברגע שמעלים את ה FSB והמחשב לא פועל כמו שצריך או לא עולה עושים אחד משתי הדברים

1. מעלים את ה VOLTEGE זה אם אני רוצה להמשיך ב OC

2.מורידים מה FSB לאט לאט עד שזה מתייצב (אם אני רוצה להפסיק פחות או יותר עם ה OC)

האם השלבים שאמרתי הם נכונים?

מה הטמפ הממוצעת של מעבד דו ליבה לא במאמץ וכן במאמץ .. ואיך אני יכול לבדוק את הטמפ במאמץ? איך אני מעמיס על המחשב דרך התוכנה פריים95?

האם כדי להשתמש בתוכנה אחרת להעמסת המחשב? ובאיזה תוכנה אני בודק יציבות וללכמה זמן

***מצטער על החפירה אבל אני מתחנן שתענו על כל השאלות מההתחלה ועד הסוף ותפרידו בין כל תשובה, אני רוצה להיות בטוח שאני עושה OC נכון ולא ישרוף משהו כי זה פעם ראשונה שאני הולך לעשות OC ***

פורסם
  • מחבר

UP UP UP הקפצה חוקית יאללה תגיבו זה ממש חשוב לי =[ :s07:

פורסם

תחליף ספק ליותר חזק

(דעתי)

פורסם
  • מחבר

אבל הרי אמרתי שאני הולך להחליף ספק -_-''

ופעם הבאה שאתה עונה לא יכולת אולי גם לענות לשאר השאלות =[ :pissed:

פורסם

UP UP UP הקפצה חוקית יאללה תגיבו זה ממש חשוב לי =[ :s07:

קודם כל ההקפצה לא חוקית ,הקפצה חוקים רק אחרי 24 שעות

דבר שני השאלה הראשונה אתה שואל אם כדאי להחליף ספק והוא ענה לך שכן

ודבר שלישי אם הוא לא יודע את התשובות אז איך הוא יענה לך אם הוא היה יודע הוא כבר היה עונה

ודבר רביעי

http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/]

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

פורסם

מה כל כך דחוף פה ?

ותשנה את הכותרת שלך

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה סתם לקנות כרטיס שלא יעבוד לי טוב ולא כל הכוח שלו ינוצל ואני רוצה לדעת שלמרות שאולי לא כולו ינוצל אולי בכל זאת כדי כי אני הולך להחליף גם ספק וגם זיכרונות זה עולה כסף אתה יודע =[

פורסם

ראיתי משחק חדש שהדרישות המומלצות שלו הן מעבד קור 2 דואו במהירות 2.4GHZ.

ואני יודע שבהחלט יש הבדל במשחקים במחשב שלי שאני באוברקלוק מ-1.6 ל-2.5.

אז כנראה שקצת אוברקלוק לא יזיק.

כל אוברקלוק מקצר את חיי המעבד (שהם ארוכים וזה לא נורא אם הטמפרטורות סבירות)

אולי כדאי גם להשקיע 100 שקל בקירור יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

שאלתי באיזה פורום אמרקאי אמרו לי ככה

אתה ממש לא צריך לעשות OC למעבד שלך בשביל שהכרטיס יפעל במיוחד לא ברזולוצית 1024X1280... וגם אם תעשה אוברלוק למעבד זה לא שווה את הזמן והמאמץ כי ההבדל היחידי שתרגיש זה משהו כמו 3-5FSB רק מה שכן כדי לך לעשות זה לקנות ספק חדש , ושהכרטיס מסך זה מה שהכי משנה...

ואמרו לי שמ 7300GS ל 9600GT זה היה הבדל ענקי וששווה לקנות אז מה דעתכם?

פורסם

שאלתי באיזה פורום אמרקאי אמרו לי ככה

אתה ממש לא צריך לעשות OC למעבד שלך בשביל שהכרטיס יפעל במיוחד לא ברזולוצית 1024X1280... וגם אם תעשה אוברלוק למעבד זה לא שווה את הזמן והמאמץ כי ההבדל היחידי שתרגיש זה משהו כמו 3-5FSB רק מה שכן כדי לך לעשות זה לקנות ספק חדש , ושהכרטיס מסך זה מה שהכי משנה...

ואמרו לי שמ 7300GS ל 9600GT זה היה הבדל ענקי וששווה לקנות אז מה דעתכם?

רצית לקנות 7300GS ? אפילו סמפרון עם 250W ספק ג'נרי יכול להריץ את כל היכולת שלו -___-"

בכ"מ בשביל 9600GT לא נורא אם לא תעשה OC למעבד, אך זה בהחלט יתרום איזה כמה FPS בודדים אם בכל זאת כן תעשה.

9600GT אחלה כרטיס, הוא חזק קצת יותר מה8600GTS.

פורסם
  • מחבר

לא אני מתכוון שכרגע יש לי כ.מסך 7300GS חח ובטווח שגם בלי OC למעבד ההבדל היה בכמה FPS בודדים? ועדין משתלם לי למרות הכל לקנות 9600GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים