פורסם 2008 במרץ 1317 שנים שלום רביש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץיש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטיםבעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך.........התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזרידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות...........אשמח בעזרה....לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.זה נשמע כמו TEARING שנפתר אחרי הפעלת אופציית ה - V-SYNC בדרייבר.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר tearing זה בדיוק מה שקורה.........אין לי בהגדרות הכרטיס שום אופציה של v-sync.......מדובר על כרטיס מבוסס ציפ ati 1650 אבל כן יש הגדרה כזו בהגרות של משחקיםבפרו אבולושן 2008 שאני מפעיל את האופציה הזו v-sync אז זה פותר את הבעיה אך מאיט מאוד את המשחקמישהו יכול לעזור לי בהגדרת כרטיס המסך כך שיפעל בצורה אופטימלית......יש שם מלא הגדרות שאני לא מבין.........
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר תודה רבה על העזרההורדתי את התוכנהאך אין לי את האפשרות v-sync בהגדרות כרטיס המסך..............
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים זה מוזר..בכל מקרה תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (כמו בעייה של קריעת תמונה/TEARING).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.