עבור לתוכן

מה אתם אומרים על בידוד כלכלי למדינת ישראל, האם הוא יכול להציל את הכלכלה ו...

Featured Replies

פורסם

להלעות דרמטית את שביעות רצונם של האזרחים מן השלטון.?

רעיונות הבידוד

-הדפסת כסף וחלוקתו לאזרחים, כל משפחה בתוך תחומי ישראל, תקבל כל חודש 2000 שקלים, לדוגמא; גם אם מדובר במשפחה דלת אמצעים, כזו שמקבלת קצבת ביטוח לאומי, עדיין תקבל 2000 שקלים "מענק חודשי לשמחת האזרח", יחולק לעניים ולעשירים ביותר באופן שווה.

-הדפסת כסף ונתינו מיידית למוסודות החינוך, העסקת ארכיטקטים ומתכנני גנים שיהפכו את ערי ישראל לגני עדן, כך שייוצר מצב שכל אזרח שאפילו יורד לשנייה לזרוק את הזבל, לא יפסיק לחייך לרגע בשל אסטטיקה עירונית, יופי, והרגשה טובה שתעניק הממשלה לאזרחים.

-הגברת האכיפה של חוקי עובד ומעביד, התחשבות בעובדים ומאידך, תמיכה בבעלי עסקים בצרה - הזרמת כסף מיידי לבעל עסק אשר נקלע לחובות.

יכול להיות דבר כזה לפי דעתכם?

אם משרד האוצר יתכנו "בידוד" כלכלי לישראל, ויהפוך את ישראל למעצמה פנים-משגשגת מבחינה כלכלית וחברתית, יהפוך את האזרחים הלחוצים לרגועים ומחייכים, ויביאי שלום בין בני ישראל?...

פורסם

איזה בולשיט כתבת שאין לך מושג אפילו....

אם מדפיסים כסף בלי הבחנה הכלכלה קורסת מיד (אינפלציה)

בידוד? הכלכלה שלנו נשנענת על יצוא.

הייתי ממליץ לכל מי שרוצה להפליץ תיאוריה כלכלית שילמד כלכלה אבל אפילו בין אלה שלא למדו אתה נמצא בתחתית.

פורסם

אני חושב שליד הביטוי "חי בסרט" צריך לשים תמונה שלך.

סתם מתוך סקרנות יש לך איזה מושג, אפילו הקלוש ביותר, איך כלכלה מתפקדת?

או למשל מה זה אינפלציה?

ואני לא ממש מבין למה המדינה צריכה לתמוך במישהו שפתח עסק ונכשל, הוא נכשל למה שאני ישלם על זה?

פורסם

אני רוצה להוסיף שאין צורך "להציל את הכלכלה" שלנו כמו שכתבת

הכלכלה שלנו חזקה יותר מאי פעם

פורסם

תפתח מילון + אנציקלופדיה בערכים הבאים:

אינפלציה.

קובה.

קומוניזם + סוציליזם + מרקסיזם.

ברית המועצות.

תודה.

פורסם

תחשוב על זה שאם כל אחד היה מקבל כסף חינם, הכסף היה הופך לחסר ערך. :screwy:

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב:

ניקח כל משפחה וניתן לה מיליון דולר, אח"כ כל אחד יקנה פורש, ואז כשמשקיעים יבואו לארץ, הם יחשבו שאנשים מצליחים כאן ->

המשקיעים ישבו איתם על כוס קפה כדי לשאול איך הגיעה ההצלחה הזאת -> כל כוס קפה זה 12-16 ש"ח ->

עכשיו תחשבו כמה משפחות יש בארץ! אני גאון!

פורסם

השאלה מה יעשו עם 2000 שקל כשלחם יעלה 4000 שקל (הגזמות כמובן אבל אני מאמין שהמסר עבר)

פורסם

הדפסת כסף זה אחד הדברים שהפילו את כלכלת גרמניה של וואימר, וזאת אחת הדרכים בה הנאצים ניסו להפיל את הכלכלה הבריטית.

פורסם

אתה רציני? :screwy: :s05:

בוא תחשוב - אם זה באמת היה אפשרי - אז למה שיהיו לנו בעיות במדינה? למה שלא נדפיס עוד מיליארד שקל ונפטר מהבעיה להחליט איזה תרופות יכנסו לסל ואילו לא? למה שלא נבטל את המיסים בכלל (מס הכנסה, מע"מ, מכס) ורק נדפיס כסף כל היום? למה שלא נדפיס כסף וניתן אותו כמענקים לקבוצות הכדורגל כך שבית"ר תחזק את הקישור עם קאקא וג'אררד? Too good to be true? בהחלט כן. ע"ע תגובות קודמות, ובמיוחד שים לב למילה "אינפלציה".

פורסם

LOL

פורסם

בן כמה אתה פותח התארד?

כי גם אני חשבתי שצריך להדפיס כסף ולהביא לאנשיםאבל זה היה כשהייתי בן8

לפותח התארד בו נומר שעכשיו כל אלה שמקבים 4אלף לחודש יקבלו 30 אלף שלא לדבר אל אלה שמקבלים יותר

אז נראה לך שימכרו לך לחם ב6 שקל או חלב ב5 אם כולם מקבלים 30 אלף למה לאנשים לעבוד לייצר משהו ולמכור אותו ב5 שקל זה אותו דבר שעכשיו ימכרו לך לחם ב5 אגורות נראה לך מישהו יעבוד בשביל 5 אגורות

אז נגיד עכשיו כולם מקבלים 30 אלף לחודש אז לחם עולה 700 שקל חלב 650 שקל כרטיס 8800GTS עולה 10000 שקל אז מה בדיוק פתרת ?

לא עשית שום דבר רק המון כסף בארנק שלא שווה כלום

בקשר לביטול המיסים יאללה בו נפסיק לשלם כשתצה החוצה לא יהיה לך גנים ציבוריים לא היו ל ספסלים דשא עצים כבישים

פורסם

להלעות דרמטית את שביעות רצונם של האזרחים מן השלטון.?

רעיונות הבידוד

-הדפסת כסף וחלוקתו לאזרחים, כל משפחה בתוך תחומי ישראל, תקבל כל חודש 2000 שקלים, לדוגמא; גם אם מדובר במשפחה דלת אמצעים, כזו שמקבלת קצבת ביטוח לאומי, עדיין תקבל 2000 שקלים "מענק חודשי לשמחת האזרח", יחולק לעניים ולעשירים ביותר באופן שווה.

-הדפסת כסף ונתינו מיידית למוסודות החינוך, העסקת ארכיטקטים ומתכנני גנים שיהפכו את ערי ישראל לגני עדן, כך שייוצר מצב שכל אזרח שאפילו יורד לשנייה לזרוק את הזבל, לא יפסיק לחייך לרגע בשל אסטטיקה עירונית, יופי, והרגשה טובה שתעניק הממשלה לאזרחים.

-הגברת האכיפה של חוקי עובד ומעביד, התחשבות בעובדים ומאידך, תמיכה בבעלי עסקים בצרה - הזרמת כסף מיידי לבעל עסק אשר נקלע לחובות.

יכול להיות דבר כזה לפי דעתכם?

אם משרד האוצר יתכנו "בידוד" כלכלי לישראל, ויהפוך את ישראל למעצמה פנים-משגשגת מבחינה כלכלית וחברתית, יהפוך את האזרחים הלחוצים לרגועים ומחייכים, ויביאי שלום בין בני ישראל?...

בן כמה אתה?

פורסם

אחד התראדים היותר הזויים שהיו כאן בזמן האחרון...

פורסם

אחד התראדים היותר הזויים שהיו כאן בזמן האחרון...

בערך כמו הת'רד שאותו בחור פתח בפורום מעבדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים