פורסם 2008 במרץ 1217 שנים שלום וערב טוב!קראתי בחוברת של לוח אם שלי של חברת ג'יגבייט 965PDS3שאפשר לעדכן ביוס דרך אתר החברה אונלייןהאם מישהו ניסה את הדרך הזאת?תודה רבהליאור
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים זהו?חחחחחהאמת שעשיתי את זה יותר מפעם אחת ובכל הפעמים לא היו בעיותככה שכל עוד לא תהיה לך הפסקת חשמל או משהו כזה אין לך מה לפחד!
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר סבבה,תודה שובמקווה שיהיה בסדרכמה זמן לוקח העידכון עצמו?אני צריך להיכנס לביוס לאחר השדרוג?האם הרגשת שינוי כלשהו לאחר השדרוג?תודהליאור
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים סבבה,תודה שובמקווה שיהיה בסדרכמה זמן לוקח העידכון עצמו?אני צריך להיכנס לביוס לאחר השדרוג?האם הרגשת שינוי כלשהו לאחר השדרוג?תודהליאוראני לא זוכר כמה זמן בדיוק אבל זה תהליך מהיר!תלוי, אם שיניתה כמה הגדרות תצתרך לשנות אותם שובואני לא הרגשתי שינוי אולי אתה תרגיש
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים יכול אבל עדיף לצאת מכמה שיותר דברים לא רצוים!גם אני יצאתי מכמה שיותר תוכניות במהלך התהליך הזה!
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר עוד שאלה אחתלאחר כל התהליךאיך אני יודע שהעידכון בוצעה והכל בסדר?סליחה על הבורותפשוט כל כך הפחידו אותי בנושא הביוסתודהליאור
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים יש 2 דרכיםCPUZ אפשרות שניה, שאתה מאתחל את המחשב, רשום ביוס גירסה F3 משהו כזהלפעמים אתה תראה תפרטים שונים בביוס
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים יש מלא תוכנות שעושות את העבודה!אני אישית בדקתי באוורסט![attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.