עבור לתוכן

מתלבט מה לשדרג מעבד או זכרון אנא עזרתכם.תקציב 700ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT.

א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ?

ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)?

ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום.

תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.

פורסם

המעבד לא כלכך יעזור לך להריץ את crysis יותר טוב. בשביל זה אתה צריך כרטיס מסך חזק יותר (אם אני לא טועה) . יש משחקים שתוכנננו לרוץ ב high רק בחומרה עתידית. כבר היו מקרים בעבר שזה קרה למשל כשEQ2 יצא לא היה כרטיס גראפי שיכל להריץ את המשחק בhigh (בלי קשר למשחקיות או ההצלחה של המשחק ).

א. לא נראה לי שיש dual channel כפול זה אומר bus של 256 ביט. לרוב בזיכרון חשוב שלא יהיה מחסור . אם יש מחסור כדאי להוסיף אם אין מחסור הוספה לא תראה שיפור משמעותי.

בקשר לעסקת החלפת המעבד שאתה מקבל היא די כדאית כי אם תרצה לשדרג בעתיד יש סיכוי שיהיה קשה לך להפטר מהמעבד ה"ישן" שלך. זיכרון עולה כ 120 שקל לגיגה עכשיו ויש סיכוי שבתנאי העסקה שלך תוכל לעשות את שני הדברים בלי חריגה גדולה. חוץ מזה אני חושב שויסטה 64 יראה שיפור עם עוד זיכרון כי הוא מסוגל למפות כל כמות שתצליח לשים על המחשב שלך. לפי מה שהבנתי vista אוכל עוד יותר זיכרון מXP.

פורסם

מה ?!

שטויות במיץ.

אל תשדרג שום דבר, אולי אולי זיכרון וגם זה, לא כל כך...

יש לך מחשב מצויין תעשה אובר למעבד עד 2.5 ותקנפג את קרייסיס כמו שצריך+תוריד את פאטצ' 1.2 והמשחק יזוז מעולה על V.HIGH.

שלא תתנפלו עליי שאני סתם אומר, יש לי חבר עם בידיוק אותו מחשב והוא אומר שזה זזה עם 25-30 FPS ב V.HIGH

פורסם
  • מחבר

"אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא".תודה בכל מקרה.אני אשאל אחרת.האם יורגש הבדל משמעותי בין שני יחידות של שני GB לבין 4של אחד?.

פורסם

לא יהיה הבדל מוחשי אבל מה שכן

תחשוב שעדיף לך לקחת שני סטיקים במקום ארבעה כדי שישאר המקום הפנוי לשדרוג עתידי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים