פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מישהו בבקשה! אני חייב עזרה דחוף!ביום שני 10.3.08 בערב הפסיקו לעבוד לי כל התוכנות הגנה על המחשב.ESET NOD32 Antivirus (הגרסה המלאה) - קופצת ההודעה "Error communication with kernel"CCleaner (הגרסה האחרונה) - לא עולה בכללAd-Aware 2007 (העדכון האחרון מיום שני 10.3) מאז זה רק לא מעדכןSpybot - Search & Destroy (הגרסה האחרונה) - קופצת ההודעה "C:\Program Files\ Spybot - Search &Destroy\SpybotSD.exe אינו חוקי ביישום Win32".אלה העיקריות. אני חייב עזרה דחוף! היה איזה וירוס מיוחד באותו היום? ???זה מחשב חדש ויש לי כמויות של עבודה עליו.תודה מראש לכל העוזרים!TMRider
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים תראה לוג של hijackthis , תראה בtask manager איזה תהליכים רצים אצלך ותנסה לסרוק את המחשב במצב בטוח .
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים מחבר כבר ניסיתי לעשות שיחזור ליום לפני מה שקרה (וגם לשבוע לפני) זה לא עזר.ה-firwall עד כמה שאני יודע ובדקתי לא חוסם כלום.תראה לוג של hijackthis , תראה בtask manager איזה תהליכים רצים אצלך ותנסה לסרוק את המחשב במצב בטוח .איך אני עושה את זה?שוב, תודה מראש לכל מי שיעזור ועזר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.