עבור לתוכן

נוסע לחו"ל ומחפש משהו יחסית זול לקנות לטיסה ארוכה..(צריך המלצות..)

Featured Replies

פורסם

שלום,

עוד חודש אני טס לארגנטינה.

עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\

בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה).

חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין.

התקציב הוא נגיד 500 שקל.

אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...

פורסם
  • מחבר

חח אני לא אוהב לקרוא ספרים..

פורסם

אם היה לך נגן עם מסך יותר גדול היה אחלה לראות סרטים

קוביה הונגרית, חוברת צביעה(חחח סתם..), טטריס, סודוקו , PSP

לישון...

פורסם

שואב פין :xyxthumbs:

פורסם

ספר\לפטופ\תחביב.

אין משהו אחר. :nixweiss:

פורסם

למרות שציינת שאתה לא אוהב לקרוא ספרים אני בכל זאת אמליץ לך על לקחת ספר, ממה שאני ראיתי אין אנשים שלא אוהבים לקרוא, יש ספרים שלא מתאימים לכל אחד. תמצא איזה ספר על נושא שממש מעניין אותך והוא כבר יעשה את שלו.

במקרה הכי גרוע אתה תתעייף מהספר ואולי תוכל לתפוס קצת שינה.

פורסם

ראיתי חנות שפאשר להשכיר בה לפוטפים...

פורסם

האמת שלדעתי לקחת לפטופ לטיסה זה דיי טפשי.

זה הזמן היחיד בו אתה באמת, אבל באמת, מנותק. אמנם יש אנשים מסביבך, אבל אתה אי שם בשמיים, בלי קשר לשום מקום.

לבלות את הזמן הזה עם לפטופ זה בזבוז.

פורסם

הטיסה למדריד היא 4 שעות, ממדריד לארגנטינה אני לא יודע כמה.

אתה יכול מקסימום לא לישון בלילה שלפני, להגיע לטיסה שפוך ולישון במטוס 4 שעות, להתעורר במדריד ולהיות עדיין עייף לאללה, ושאתה עולה בחזרה על המטוס לישון שוב פעם. למרות שלדעתי זה ביזבוז. MP3, עיתונים שמחלקים במטוס (אם זה אל-על יש את כל הסוגים בזמין - מעריב, ידיעות והארץ), חוברת תשבצים קטנה והסרטים שמקרינים (לפעמים יש לא רעים, אני טסתי בספטמבר ושמו ספיידרמן 3. לא ראיתי אותו אבל האמת) אמורים להספיק לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים