עבור לתוכן

שאלה בקשר ל Dual DDR

Featured Replies

פורסם

Dual=2

Quad=4

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם מחברים שלושה אותו דבר במגביל זה יעבוד רק על זוג? או שיש אפשרות לשלישיה (triple) ??

פורסם

יש רק שני מצבים:

ערוץ אחד

שני ערוצים

בשביל שיפעלו שני הערוצים צריך להיות בשניהם זיכרון 100% זהה, כל קונפיגורציה שלא סימטרית גורמת להפעלה של ערוץ אחד.

פורסם
אם אני יוסיף עוד שני סטיקים של 256 באותה מהירות של הזכרונות שיש לי עכשיו אז הדואל עדיין יפעל וזה בדוק

יש לי עוד שני סלוטים פנויים ארבע בסך הכול הלוח הוא SQ800

רציתי רק לדעת איך יעבדו הדברים אם יהיה לי ג'יגה זכרון שיעבדו בדואל

אתה לא תרגיש את זה בכלום......... אולי אם תפעיל 100 יישומים בבת אחת אז כן. ואולי אם תקנה את תוכנת STUDIO MAX, אם אתה צריך אותה, גם בה יהיה שיפור.

פורסם

יש רק שני מצבים:

ערוץ אחד

שני ערוצים

בשביל שיפעלו שני הערוצים צריך להיות בשניהם זיכרון 100% זהה, כל קונפיגורציה שלא סימטרית גורמת להפעלה של ערוץ אחד.

קיים מצב נוסף להפעלת הדואל וזה 3 סטיקים בכל מקום שהוא.

מצב 128 מחייב שימוש בסטיקים זהים לחלוטין

מצב נוסף הוא 64 כפול 2 (קיים בביוס המורחב ) שבו שני הקונטרולרים של הזיכרונות מסוגלים לטפל בסטיקים שאינם זהים

שני המצבים הם דואל וכדאי לבדוק מי משני המצבים מהיר יותר

אצלי 64 כפול 2 מעט יותר מהיר

פורסם

די מוזר. אין שום איזכור לזה בחוברת של MSI עבור הלוח המקביל.

זה גם בלתי אפשרי שבכל ערוץ יהיה נפח זיכרון שונה ועדיין כולו יפעל ב DC.

אני יודע שה nFORCE מסוגל לעשות את זה וזה בסדר שם כי המטרה העיקרית של ה DC שם היא לספק רוחב פס לכ.המסך שבכל מקרה מוגבל ל 64MB-128 התחתונים אבל לא ברור לי איך זה בכלל יכול לעבוד על P4 בלי לפגוע בביצועי האמת (להבדיל מבנצ'מארקים).

פורסם

קיימים 3 מצבי עבודה של הזיכרון

מצב שבו הדואלי אינו פועל בגלל שיש רק סטיק אחד או שיוך 2 סטיקים לקונטרולר אחד

מצב 128 (דואלי), במקרה של סטיקים זהים הקונטרולרים יכולים להתחבר כדי להפעיל את מצב 128

מצב של 2 כפול 64 ביט (דואלי), 2 הקונטרולרים יכולים לטפל בסטיקים שאינם זהים בגודל ומכאן האפשרות להשתמש ב 3 סטיקים.

היתרון של מצב 2 כפול 64 הוא שלא צריך להוסיף 2 סטיקים כדי להרחיב את הזיכרון מעבר לשניים שכבר יש, מספיק אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים