פורסם 2003 באפריל 2822 שנים אני לא חושב שהבנת אותי, תראה תרשים:4 סלוטים:-----------------------------------===================----------------------------------===================כל סימן מייצג ערוץ אחד.נגיד שהוא מתקין בערוץ אחד 256*2 ובערוץ השני גם 256*2עכשיו, אם היה רק את הערוץ הראשון, אז היה לו 512MB שפועל בDUAL DDR, נכון?עכשיו, אם יש לו שני ערוצים, שכל אחד מהם פועל בDUAL DDR ולכל אחד יש 512MB, אז בעצם יש לו 1GB ושני ערוצים שפועלים בDUAL, אז יש לו QUAD.או שאני טועה בבסיס?
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר אמממיש לי שאלה קטנהאצלי ה- DUAL DDR לא עובד.. ולאף אחד אין מושג למהיעזור לי מאוד אם אולי תגיד לי איפה בדיוק כתוב לך שהוא עובד?תודה על העזרהבמסך הראשון איפה שהוא סופר את הזיכרון ואומר איזה מעבד יש לך או שזה כמו אצלי 128 Bit modeאו שזה Disabled
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים אני לא חושב שהבנת אותי, תראה תרשים:4 סלוטים:-----------------------------------===================----------------------------------===================כל סימן מייצג ערוץ אחד.נגיד שהוא מתקין בערוץ אחד 256*2 ובערוץ השני גם 256*2עכשיו, אם היה רק את הערוץ הראשון, אז היה לו 512MB שפועל בDUAL DDR, נכון?עכשיו, אם יש לו שני ערוצים, שכל אחד מהם פועל בDUAL DDR ולכל אחד יש 512MB, אז בעצם יש לו 1GB ושני ערוצים שפועלים בDUAL, אז יש לו QUAD.או שאני טועה בבסיס?איך בדיוק תשים שני זיכרונות באותו ערוץ ותקבל Dual?אתה סותר את עצמך לחלוטין.בשביל Dual אפשר לשים זיכרון אחד בכל ערוץ או שניים בכל ערוץ.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים :bash: בשביל לקבל DUAL DDR צריך שני סטיקים של זכרונות שיפעלו בסלוטים מסויימים, ככה בלוחות NFORCE2 לדוגמא: --------------- ======== -------------- הקונפיגורציה של --- תפעיל את DUAL DDR, אבל כל קונפיגורציה אחרת לא, נכון? עכשיו, אם יש כזה דבר --------------- ======== -------------- ======== הוא יכול להפעיל את פעמיים את הDUAL DDR, כל פעם לשני סלוטים. הבנת למה אני מתכוון?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר בSQ800 יש 4 סלוטים: כחול כתום כחול כתום בשביל שיהיה דואל צריך להשים 2 זכרונות אותו דבר על צבע אחד אני שמתי על הכחול ועכשיו אם אני אקנה עוד שתיים אני ישים על הכתום והדואל עדיין יעבוד עוד לא אמרתם לי מה זה Quad :
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים יש שני ערוצים וזהו! זה עניין חומרתי.שימוש ב DIMM1+2 או DIMM 3+4 או DIMM1+2+3+4 יפעלו dual channelכל מצב אחד זה רק ערוץ אחד.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים בוא ננסח אחרת:אם אני מפעיל 2 סטיקים ב1+2 ועוד 2 ב3+4, שני הערוצים יפעילו את הDUAL DDR שלהם?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר אם תשים בכל ה4 סלוטים אז ברור שזה יעבוד בדואל אבל אם תשים רק ב2 אז אתה צריך להשים בDimm1 + Dimm3או Dimm2 + Dimm 4
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אם תשים בכל ה4 סלוטים אז ברור שזה יעבוד בדואל אבל אם תשים רק ב2 אז אתה צריך להשים בDimm1 + Dimm3או Dimm2 + Dimm 4אם אתה מדבר על מספרי סלוטים ע"פ התמונה שהעלתי אז לא! לשים שני זיכרונות על אותו ערוץ ואף זיכרון בערוץ השני נותן רק ערוץ אחד.בוא ננסח אחרת:אם אני מפעיל 2 סטיקים ב1+2 ועוד 2 ב3+4' date=' שני הערוצים יפעילו את הDUAL DDR שלהם?[/quote']לא לא לא!אין לכ לערוץ Dual משלו. Dual channel אומר שני ערוצים, סוף נקודה.אם יש לך זיכרון בכל ערוץ (בסלוטים הנכונים) אז שני הערוצים פועלים ויש לך Dual.אם תשים שני זיכרונות באותו ערוץ זה רק ערוץ אחד.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים בגלל זה כתבתי "אם אתה מדבר על מספרי סלוטים ע"פ התמונה שהעלתי"בכל לוח הסלוטים מסודרים אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.