עבור לתוכן

בתקציב של 380 ש"ח - ALTEC ATP3 או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להודות שמעולם לא קניתי סט של רמקולים למחשב..

כבר מהמחשב הראשון שלי אני שומע אך ורק במערכת, וכיום ברוך השם הציוד משביע רצון..

חברה שלי קונה מחשב, ורציתי לדעת מה יהיה לה הכי טוב לסרטים ומוסיקה

הכל יהיה יותר טוב ממה שיש לה עכשיו - יש לה רדיו ??? :P

שמעתי שמהללים את הATP3 וזה בדיוק מתאים בתקציב - השאלה אם כדאי אותם או משהו אחר?

תודה רבה ויום טוב

פורסם

עצה לפני הכל.

לפני שרצים לקנות רמקולים בסכום שכזה,שווה לעשות בדיקת מוצרים עפ"י אוזן הקונה,יכול להיות שSBS של קריאטיב בחצי מחיר יהיו מספקות.

חברה שלך צריכה לעשות איזשהוא סביב בחנויות בעלות תצוגה כגון באג וכדו' ולבדוק כמה סוגים,סה"כ גם לSBS יש צליל טוב,במחירים כאלה קונים רמקולים כבר אנשים שיותר שמים דגש על איכות הצליל וגם יותר רגישים לאיכות.

בהצלחה.

פורסם

מי שבאמת שם דגש על האיכות מתחיל לחשוב במינימום של 1500 שקל.

400 שקל זה עדיין ה MID-LOW END, ואכן בקטגוריה הזאת (לפחות בארץ) ה ATP3 שולטים כבר הרבה מאוד זמן.

ממליץ בחום.

ולצערי כמעט ואין חנויות בארץ שיתנו לך לשמוע רמקולים שתבחר לפני קניה (חוץ מ JBL שלבאג אין שום בעיה להשמיע).

פורסם

תראה לי יש את ה CREATIVE SBS 245 שעושים את העבודה כמו שצריך

אבל זה גם תלוי באיזו איכות אתה רוצה את המוצרים + אם האיכות ממש משנה

לי לא ממש משנה האיכות (לא שהSBS לא איכותיים) אבל זה תלוי אם לחברה שלך ממש משנה האיכות

+ גם אם תקנה רמקולים הכי איכותיים היום בשוק לא תוציא מהם את מקסימום איכות כי זה גם תלוי בכרטיס קול

אני מציע לך לקנות רמקולים ב250שקלים וכרטיס קול נחמד ב130 שקל

פורסם

אגב, יש ב KSP את ה 2421 של אלטק ב 310 שקל.

ה-ATP3 קצת יותר טובים מבחינת סאונד, אבל ה 2421 יותר זולים ובאים עם שלט חוטי (עם מיקרופון, יציאה לאוזניות וכו').

פורסם

מי אמר שהATP3 יותר טובים בסאונד מהVS2421? למה ל**** תשכל?

הVS2421 רמקולים יותר חזקים, יותר יפים, באים עם שלט שבו יש : מיקרופון מובנה, יציאה למיקרופון, כיוון הסאונד וכיוון הטרבל, ויציאה לאוזניות.

קראתי בהרבה מאמרים מאתרים בחול ויש שפע של המלצות - מומלץ.

פורסם

קודם כל תשמור על הפה שלך.

דבר שני אין שום קשר בין עיצוב\פיצ'רים לאיכות סאונד, כל ביקורת שקראתי על ה-2421 רשמה שמבחינת איכות סאונד ה-ATP3 טובה יותר.

פורסם

לא קיללתי

ותראה לי איפה כתוב שהסאונד של הATP3 יותר טוב משל הVS2421

פורסם

תחפש בגוגל כל ביקורת של 2421 שמציינת את הדגם ATP3 אומרת שמבחינת איכות סאונד הוא עדיף.

אני בעצמי רציתי לקנות את ה 2421 במקום ה-ATP3 שיש לי עכשיו והביקורות בגוגל הם מה שביאס אותי וביטל את הקניה.

פורסם

יש לי את שניהם בבית,

ה-ATP3 יותר טובים.

פורסם

אוקיי, השתכנעתי שהATP3 יותר טובים.

zilkanir - תגיד יש באמת רעש סטטי לVS2421?

והATP3 יותר טובים בהרבה או בקצת?

פורסם

אין רעש סטטי,

תראה ה-ATP3 בנויים כנוסחה מנצחת עם שני טוויטרים ויחידת מיד מתחת הפונה לקרקע בכל סאטלייט,

הצליל מפורט , עשיר בכל תחומי התדרים וחמים עם בסים די טובים(עד רמת ווליום מסוימת-ורמה מספקת),

בהיבט הסאב- ציפיתי לשיפור בסט החדש (vs2421), אך הוא מצועצע לעומת הסאב בATP3 ,

בנוסף הסאונד לא מספיק נפתח ועשיר,

אם אין לך ניסיון קודם יכול להיות שתהיה מרוצה מה-2421 ,סה"כ הם לא רעים, לא תופסים הרבה מקום,

כוללים שלט וזולים(ש"ח300- KSP) .

אך נטו מבחינת סאונד- קח ATP3 ותהיה מרוצה.

פורסם

כן אני יודע, אני קונה מחשב חדש בKSP עוד מעט והרמקולים עולים שם זול וכבר אני כמעט בטוח סגור עליהם. אין לי בכלל ניסיון קודם ברמקולים, הרמקולים שלי הם 2 רמקולים סיניים מסכנים שעלו לי 60 שקל ככה שאני בטוח ירגיש שיפור עצום. הבנתי גם שהVS241 הם יותר חזקים, ולדעתי הם יותר יפים. בוא נקח בחשבון גם שכבר כמעט אין יותר מלאי בישראל לATP3 (לפי מה ששמעתי) ואולי נשאר רק עודפים ואין לי כוח עכשיו לחפש בחנויות.. הרמקולים גם עולים יותר יקר וכבר חרגתי מספיק מהתקציב, כנראה שאני יקנה VS2421 וזהו. ותגיד, הכפתור של כיוון עוצמת הסאב הוא מאחורי הסאב, זה נוח בכלל?

פורסם

אכן,

לא אידיאלי במיוחד, אבל הסאב ממש קטן ניתן לשים אותו על השולחן

פורסם

אוקיי, תודה רבה על העזרה, כנראה שאני יקנה אותם =]

ואתה בטוח שאין איזה רעש סטטי או BUZZ כזה שהרמקולים פתוחים ואין קול? למה ראיתי הרבה תלונות שזה ככה ברמקולים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים