עבור לתוכן

דעתכם המלומדת על שילוש מבוסס אינטל

Featured Replies

פורסם

שלוש לכולם.

קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא:

P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD

לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2&

זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה.

כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה.

3DMARK 2001: 1322

PCMARK2002:

מעבד: קצת יותר מ-4000

זיכרון: גם קצת יותר ב-4000

הארד דיסק : בערך 900.

(זה נמחק לי :D )

עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100.

חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי! ופה אני צריך את דעתכם.

מה אתם אומרים? המחשב הזה + עוד סטיק זיכרון של 256 + R9500P יעשו את העבודה במשחקים כבדים?

מה שמפחיד אותי זה התוצאה הנמוכה ב-3DMARK.... 1322 זה קצת מאד אפילו לגי פורס 2 MX לא???

עד כמה הלוח אם הזכרונות והמעבד יכולים להשפיע על היכולת של המחשב בגרפיקה (משחקים)

נ.ב רשמתי את התר'ד הזה פה ולא בפורום מפרטים בגלל שהדגש פה הוא על הביצועים של השילוש... הרי את הכרטיס מסך אני יחליף בטוח.

תודה רבה למי שעוזר!! :D

פורסם
  • מחבר

סליחה, באמת.

אני יודע שזה אסור.

אבל משום מה לא מגיבים לי בכלל. בשביל קבל תגובה בפורום הזה אתה צריך להשתמש בכותרת הכי לא אינפורמטיבית שיש.

פרסמתי לפני יומיים הודעה בפורום מפרטים שדומה לזאת(על אותו נושא בעיקרון)... מרוב התרגשות שקיבלתי את המחשב החדש אולי לא הייתי ברור בכתיבה שלי. בכל מקרה... כמובן שאף אחד לא הגיב לי ובקושי אנשים הסתכלו על האשקול שלי. אז חשבתי שאולי זה לא מתאים לפורום מפרטים ניסיתי את מזלי פה. כמובן ששיניתי את הניסוח וקיוותי שזה יעזור קצת.

עברו כמה שעות ואף אחד לא עזר לי. אף אחד לא מבין בשילושים מבוססים אינטל?

זה די דחוף אני רוצה כבר לשדרג את המחשב הזה כי עם גיפה 2 אם איקס הוא לא שווה כלום.

ואם אתם חושבים שזה לא מתאים לפה אז לפחות תעבירו את זה לפורום המתאים

תודה מראש.

זלינקו.

פורסם

אוקיי כמה דברים:

תיראה... הבעיה היחידה במחשב היא הזיכרון המיושן יחסית של 2100.

אם אין לך ת'כסף כרגע... כמו שאמרת... סטיק זיכרון של 256 + ראדון 9500 פרו יעשו את העבודה...

וה3DMARK טיפה נמוך אבל מציאותי...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה! סוף סוף תגובה! ;D

זה מה שרשום בדף של הלוח אם:

Two 184-pin DDR SDRAM DIMM sockets

Support for single-sided or double-sided DIMMs (DDR 200 and DDR 266)

Support for up to 2 GB system memory

משמע אין אפשרות לזיכרון יותר טוב... אבל זה באמת עקרוני? תמיד ראיתי בזיכרון משהו של כמות. למי אכפת איזה זיכרון?! כל עוד יש הרבה!

אבל איך הלוח אם ? נראה לי ממש גרוע. איך זה שיש רק שתי DIMM's?! וAGPX4. לא יודע די חלש

יאוו הוא עתיק! ATA 66\100 אפילו אין 133 זה קריטי? (הארד דיסק הוא סיגייט ברקודה 40 GB )

פורסם

לטעמי, תוצאה של 1322 ב 3DMARK היא מאוד נמוכה עברו מערכת שכזאת! (אני קיבלתי עם P2 350 ועם אותו כרטיס מסך כ1100)

יכול להיות שצריך לעשות כמה טויקים בביוס...

עכשיו, בנוגע לשאלתך... לדעתי, הוספת זכרון תעשה הבדל משמעותי לכל שימוש שאתה עושה במחשב. בעניין כרטיס המסך, גם הוא יהווה שיפור משמעותי בכל מה שקשור לגרפיקה... חוצמזה, כמו שכבר נאמר, אתה לא צריך יותר כלום כרגע.

פורסם

תראה, זה לוח של אינטל, הוא לא אמור להיות עמוס בפיצ'רים ... אבל מצד שני, זהו לוח סופר יציב(כמו כל לוח של אינטל) וההארד דיסק שלך במילא לא משתמש ב ATA133 ככה שזה בכלל לא עקרוני.

בעניין הזכרון, דוקא יש משמעות די גדולה למהירות הזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה להחליף את הלוח אם ואת הזכרון!

פורסם

אולי יש לך GF2 MX200 ולא 400, זו תוצאה די נורמלית בשבילו.

הלוח טיפה מיושן אבל AGP X8 לא נותן שום דבר במילא, גם כן ATA133 זה שטויות.

תשים את הזיכרון והכרטיס ותראה שיפור ענקי.

פורסם

יש לי ג'יפה 2 400 MX ויש לי תוצאה יותר נמוכה משלך :-\ תאמת זה היה לפני שפירמטתי את המחשב כשהוא היה מפוצץ... נראה לי שווה לעשות בדיקה שוב

פורסם

אולי לא התקנת(ם) את הדרייבר של הצ'יפסט (אינטל במקרה הזה).

פורסם

יש לך תקציב מסויים לשידרוג?

פורסם

בעעע, אני קיבלתי עם GF 2 Mx400 64MB

3398 עם OC קטן...

נ.ב. אני צודק שיש:

GF 2 Mx200 עם 32MB

GF 2 Mx200 עם 64MB

GF 2 Mx400 עם 32MB

GF 2 Mx400 עם 64MB

?

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם!

יש לי בערך 1500 שקל לשידרוג שזה מספיק לעוד מודול זיכרון וכרטיס מסך.

עכשיו... הכרטיס מסך הוא גיפורס 2 MX400 64MB זיכרון. בטוח.

ידעתי שהתוצאה לא הגיונית. המחשב לא מפוצץ ובקושי נגעו בו. הורדתי את הדרייברים האחרונים של NIVIDIA וזה שיפר לי מ1100 ל-1322 ב3DMARK.

המערכת הפעלה היא XP PRO.

איך אני יכול לשפר? אני רוצה להיות בטוח שהמחשב הוא בסדר.... כי אם הוא מקבל תוצאה מאד נמוכה יש סבירות גבוהה שגם כרטיס מסך חדש יקבל תוצאה נמוכה לא?

אז למי יש רעיונות למה התוצאה הנמוכה? המחשב זז ממש מהר (לא ממש בדקתי במשחקים) באינטרנט +קאזה + ICQ+ WINAMP וכל העסק הרגיל.

פורסם
  • מחבר

חבר'ס...!! אני ממש מודאג

לפי ההשוואה של תום... ATHLON 1000 +256 SDRAM וגיפה 2 אם איקס 400 קיבל 2750!!!

אז המחשב הזה צריך לקבל הרבה יותר

אולי תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה? איך התוצאה כל כך נמוכה... וגם המשחקים לא רצים יפה...

די קשה לי להאמין שמ-1322 אחרי שאני אקנה רדאון 9500פרו אני יקבל מעל 10,000.

לא נראה לי.

מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים