פורסם 2003 באפריל 2722 שנים כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים גם לי זה קרה די מזמן... לפני שנה או יותרהחיבור בין בחוט לעכבר.. היה עובד\מתנתק.. אז החלפתי פעם אחתכיום אני רוב הזמן עם logitech...
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים בדרך כלל חיבור של העכבר עם ממיר PS\2 פותר את הבעיה לעוד איזה שנתיים עד שהוא מת שוב
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר ואיך זה בדיוק היה עוזר?הבעיות מגיים הם בין העכבר לחוט ולא בין החוט למחשב (וגם אז אני לא ממש מבין איך זה היה עוזר..)
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אז אצלי היו בעיות אחרותאין לי מושג מה דופק אותו כל פעם אבל אני יודע שכל העכברים המקולקלים שהגיעו לידי עבדו כמו שצריך עם חיבור PS\2יכול להיות שיש לך תקלה אחרת אבל לי זה עזר
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר בשעה טובה (רק עכשיו קמתי משנת צהרים...)החליפו לי לREV3 המהיר מאוד יחסית לREV1.רק מה שפריע עכשיו לי זה שהכפתורים בצדדים גם ממוקמים גבוה יותר מבREV 1 וזה שהם מאוד קטנים ורגישים.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים זה יעבור באחריות, גם לי זהקרה עם העכבר שלי, כל הזמן הייתי לוחץ קדימה אחורה בנט וזה היה משגע אותי ועכשיו אני רגיל זה לא קורה יותרנ.ב אני רץ לבצפר צאווו
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים גם אני עובד עם REV 1.0A, הייתה לי כזו בעיה לפני יותר משנה...אך הם פשוט תיקנו שם את החיבורים, מאז לא היו לי בעיות.. טפו טפו. וגם עבדתי עם ה-REV 3, באמת הכפתורים בצד קטנים כאלה, לא "מתלבשים" על האצבע, או אולי שהתרגלתי לזה כבר.. , לא אהבתי את 3.. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.