עבור לתוכן

Dual DDR או סטיק אחד?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט קשות....

אני קונה מחשב חדש עם:

AMD Athlon xp 2000+

Epox 8rda

Kingston DDR333 512

עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק.

מה אתם הייתים עושים?

פורסם

אם אתה המתכנן אוברקלוק.

אז תקח 2100+ ותוודא שזה סטפינג AIUHB

ותיקח זיכרון של winbond 3200 BH-5

ואני לקחתי סטיק אחד של 512 , כי אני יוסיף עוד אחד אחד כך.

פורסם

מה קשור??? ממתי "נהנים" מDual DDR אם קונים 2 סטיקים??? זה בדיוק אותו הדבר רק שזה ב2 סטיקים ולפי דעתי עדיף לך סטיק אחד כדי שיהיה לך יותר מקום פנוי להרחבה לעוד זכרונות בעתיד.

DualDDR זו טכנולוגיה שבכלל עדיין לא מיושמת על זכרונות למחשבים והיא מישמת כרגע רק על זכרונות של כרטיסי מסך!!

(תקנו אותי אם אני טועה....)

פורסם
  • מחבר

אם אתה המתכנן אוברקלוק.

אז תקח 2100+ ותוודא שזה סטפינג AIUHB

ותיקח זיכרון של winbond 3200 BH-5

לא זה הנושא..... אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני, אלא משהו בינוני פלוס. והמעבד זה לא נתון להחלטתי.

השאלה שלי אם כדאי לי ללכת על שני סטיקים או אחד. האם יש הבדלים משמעותיים כשמשתמשים ב Dual DDR? והאם באמת סטיק אחד עדיף לאוברקלוק.

פורסם

בלי אובר קלוק עצבני ביותר שני סטיקים יהיה טובים.

ההפרש בביצועים יהיה באזור ה3 אחוז. זוהי טכנולוגיה שיותר מנוצלת ע"י כרטיסי מסך ON-BORD לפחות בינתיים..... :o

פורסם
  • מחבר

מה קשור??? ממתי "נהנים" מDual DDR אם קונים 2 סטיקים??? זה בדיוק אותו הדבר רק שזה ב2 סטיקים ולפי דעתי עדיף לך סטיק אחד כדי שיהיה לך יותר מקום פנוי להרחבה לעוד זכרונות בעתיד.

DualDDR זו טכנולוגיה שבכלל עדיין לא מיושמת על זכרונות למחשבים והיא מישמת כרגע רק על זכרונות של כרטיסי מסך!!

Dual DDR מיושם ב Nforce2.

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=feature_dualddr

מהאתר של NVIDIA, שם מוסבר על Dual DDR וכתוב ש NFORCE2 משתמש בטכנולוגיה הזו...

פורסם

אתה טועה...

נכון שהטכנולוגיה עוזרת במיוחד (אבל לא רק) לכרטיסי מסך O\B אבל זה לא משנה את העובדה שהיא מיושמת על זכרונות למחשבים ודרוש עבורה שני סטיקים זהים, ולוח אם תומך.

פורסם
  • מחבר

בלי אובר קלוק עצבני ביותר שני סטיקים יהיה טובים.

ההפרש בביצועים יהיה באזור ה3 אחוז. זוהי טכנולוגיה שיותר מנוצלת ע"י כרטיסי מסך ON-BORD לפחות בינתיים..... :o

ומה יהיו ההבדלים ביכולות האוברקלוקינג?

פורסם

אם תיקח זיכרון במהירות 333 ממילא לא תוכל לעשות OC רציני

ולכן תיקח כבר שניים.

פורסם

אם משתמשים ב Dual channel לא צריך לעשות לזיכרון אוברקלוק בכל מקרה כי הוא כבר הרבה יותר מהיר מהבאס של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אם משתמשים ב Dual channel לא צריך לעשות לזיכרון אוברקלוק בכל מקרה כי הוא כבר הרבה יותר מהיר מהבאס של המעבד.

מה זאת אומרת? אם אני מעלה את ה FSB זה מעלה גם את המהירות של הזכרונות. כמובן שאני יעלה גם את המכפלה, אבל לא רק אותה.

פורסם

1. אנשים, תקלטו כבר, הוא לא מתכנן לעשות אוברקלוק רצחני עד המקסימום.

2. אם מותכנן אוברקלוק "רצחני" (לדוגמא, כמו האוברקלוק של שיבי או יוט), אז מומלץ סטיק אחד. אם הוא לא עושה את זה, והוא לא עושה כל כך הרבה, אז עדיף Dual DDR, זה יביא לו תוספת בביצועים.

3. מסכים ב100% עם שיבי איבי.

4. 2100+ ממש לא נחוץ, זה נכון שיש לו סטפינג טוב לאוברקלוק, אבל הוא לא, ואני חוזר, הוא לאאאאאאא עושה אוברקלוק גבוה מדיי!! 2000+ מספיק לאוברקלוק סביר.

(למי שלא יודע, וחושב שאני מדבר במקומו --- הוא מהכיתה שלי.)

פורסם

זאת אומרת שאם אני משתמש ב2 סטיקים של DDR 400מה"ץ אז אני מקבל זכרון במהירוץ 800מה"ץ? זה מכפיל את המהירות?? אני בכלל לא ידעתי שזה מיושם על זכרונות של מחשבים! בייתי בטוח שזה מיושם רק על זכרונות של כרטיסי מסך (ולא התכוונתי לO/B).

פורסם
  • מחבר

משום מה בהסבר של NVIDIA על ה DUAL DDR הם אומרים משהו על DDR400,

הDual DDR עובד רק על זכרונות DDR400 או שזה יעבוד לי גם על DDR333?

פורסם

אם משתמשים ב Dual channel אז הזיכרון צריך לרוץ רק בחצי מה FSB.

אפשר עם DDR333 להגיע לבאס של 250 מה"ז בלוחות NF2 תוך שימוש במחלק של 2:3 שמיועד להפעלת DDR266 עם באס של 200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים