עבור לתוכן

זקוק לנייד בארה"ב, עד 1400 דולר, לצרכי תכנות, פיתוח, וכן רצון לראות סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל..

בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר.

אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים.

נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק.

ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות.

ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב.

אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ.

משלוח = 80 דולר.

מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני יודע? הנה (אתר רשות המסים...)

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

האחריות, כאשר מזמינים מאתרי החברות, היא בינלאומית. לפחות ב dell וב ibm, והתמיכה היא גם בישראל.

הרכיבים שאני פחות או יותר נעול עליהם:

HD - 160GB 7200 RPM

CPU - T7500 (חשוב לי שבזכרון המטמון של המעבד יהיה 4MB ולא 2MB שיש ב T7250)

כרטיס מסך - לא כ"כ חשוב לי איזה.

מסך - 15.4, wide, ארזולוציה יותר מאשר 1280*800. למשל: 1660*....

2GB RAM, לפחות

יציאת HDMI תתקבל בברכה, אך לפחות S-Video

כרטיס קול - לא כזה איכפת לי איזה.

פרט לאלה, אני רוצה מחשב עם full sized keyboard, וכן אחד שבצורה יחסית אינו מרעיש ואינו מתחמם (שוב - בצורה יחסית לאחרים...)

באותן הגדרות חומרה - מה עוד מבדיל בין החברות מבחינתי?

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם. מזכיר - מדובר בקניה בארה"ב...

פורסם

רק לעדכן אותך לגבי אחריות.גם היא בינלאומית היא לא תופסת בארץ,לא במקרה של סוני ולא במקרה של דל.לT61 ככל שידוע לי היא כן תופסת.

נראה לי שהדל 1525 יתאים לך כי הוא בא עם HDMI או אחד מדגמי HP פביליון DV6XXX,אבל שוב אין להם אחריות בארץ,לקו העסקי של HP אמורה להיות אחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני מכוון בעיקר למחשבים עסקיים, אני חושב...

למשל - dell latitude..

inspiron מכוער לאללה לדעתי, וגם מגושם ולא מתאים.

HP - אני לא מכיר, ואכן אבדוק.

אבל שוב - על מה ההבדלים נופלים, בין חברות שונות עם אותן ההגדרות?

פורסם
  • מחבר

נ.ב.

מישהו מכיר באיזור ירושלים ו/או המרכז חנות מחשבים שיש לה בתצוגה מגוון רחב של מחשבים ניידים ושניתן להתרשם בה מהסוגים השונים, המראה והנוחות שלהם?

פורסם

לT61 ככל שידוע לי היא כן תופסת.

תלוי בדגם. לכל דגם יש מקדם זיהוי (4 תוים ראשונים). לפי זה מחפשים באתר של Lenovo ומקבלים את רשימת המדינות שבהם האחריות תופסת.

יכול להיות ש-IBM עדיין יסכימו לכבד את האחריות, גם אם הדגם הספציפי לא בא אם אחריות תקפה בארץ, אבל לא הייתי מסתמך על זה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

מישהו יכול להתייחס למפרט שביקשתי, ולהסביר לי - מה מומלץ לי מבחינת הצרכים שלי? (מזכיר - תכנות כבד בעיקר, אך גם סרטים).

t61 עדיף למשל על ה vostro? ואיך פותרים את זה שאין לו svideo?

ואיך ה sony? - המסך שלו די פשוט..

ואולי ה latitude?

תודה

פורסם

תלוי בדגם. לכל דגם יש מקדם זיהוי (4 תוים ראשונים). לפי זה מחפשים באתר של Lenovo ומקבלים את רשימת המדינות שבהם האחריות תופסת.

יכול להיות ש-IBM עדיין יסכימו לכבד את האחריות, גם אם הדגם הספציפי לא בא אם אחריות תקפה בארץ, אבל לא הייתי מסתמך על זה.

תוכל לפרט איך בדיוק מחפשים אם יש אחריות? הקוד של המחשב שאני רוצה להזמין הוא 7732cto, ראיתי מחשבים שמשווקים בארץ עם המספר 7732, זה אומר שיש אחריות בארץ?

פורסם

מה אם הDELL XPS?

ב1453$

אתה מקבל:

T8300 2.4GHZ 3MB (אפשרות לשנות לT7500 באותו מחיר או T9300 2.5GHZ 6MB בתוספת 175$ שלדעתי לא משתלם)

ויסטה הום פרמיום

3GB RAM 667MHZ

מסך 15.4" ברזלוציה 1440*900 עם מצלמת 2MP (שידרוג ל1650*1050 בתסופת 50$)

כונן 200GB 7200RPM

כרטיס מסך 8600GT 256MB.

פורסם

מה אם הDELL XPS?

ב1453$

אתה מקבל:

T8300 2.4GHZ 3MB (אפשרות לשנות לT7500 באותו מחיר או T9300 2.5GHZ 6MB בתוספת 175$ שלדעתי לא משתלם)

ויסטה הום פרמיום

3GB RAM 667MHZ

מסך 15.4" ברזלוציה 1440*900 עם מצלמת 2MP (שידרוג ל1650*1050 בתסופת 50$)

כונן 200GB 7200RPM

כרטיס מסך 8600GT 256MB.

כמו כן, יש כרגע קופונים ל - XPS (עד 350 דולר הנחה). תסתכל ב - deal2buy.com, יש שם את הפרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים