עבור לתוכן

איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ???

Featured Replies

פורסם

איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ???

אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp.

מישהוא יודע ????

פורסם

קאזזה לייט בעברית,

להורדה.

פורסם

זה כי לא התקנת את התמיכה בעברית טוב , תחזור ל Language Options ותשנה את המדינה ל Israel ואת השפה ל Hebrew תראה אם זה יעזור ..

פורסם

ועם נגיד אני לא רוצה להשתמש בקאזה בגירסה העברית אז מה אני עושה?

תראו מה זה עושה לי:

http://www.hwzone.co.il/community/attachments/Kazaa.PNG

האמת שלא הבנתי אותך כל כך ??? (אבל עכשיו כן),

אז ככה תיכנס לControl Panel>>Regional and Language Options

ותעשה בידיוק מה שמסומן בתמונות (אלה אם אתה רוצה על המחשב שפות כמו סינית ערבית ספרדית וכו')

1)

LinkPhoto?GUID=7437697a-3b87-7188-5b28-26c272de6c15&size=

2)

אם לא מסומן לך וי על זה תתקין את זה

LinkPhoto?GUID=37347faa-492e-5907-2af5-70d7cbbf6e99&size=

3)

תעביר לHebrew רק למעלה איפה שרשום לך Language for non-unicode Programs בכל השאר עדיף לך לא לגעת הוונידוס משנה את לבד לפי מה שאמרתי לך לעשות בהסעיף 2 (זה אמורה להיות הבעיה אבל בכל זאת תעבור על כל הסעיפים שרשמתי לך).

LinkPhoto?GUID=5d124c11-5852-134e-54c6-9e087c465dbf&size=

פורסם

את כל זה עשיתי כבר ממזמן..

יש התקווה חוץ מלפרמט?

פורסם

אוקיי אז ככה:

דבר ראשון- בקשר לפעולות ש-SECTOR הציע לעשות, כולן נכונות, אבל בשביל למנוע באגים, עדיף לעשות קודם כל את הפעולה השנייה (בכרטיסייה Language), אח"כ את הפעולה השלישית (בכרטיסייה Advanced) ורק אח"כ את הפעולה הראשונה (בכרטיסייה Regional Options).

מניסיון, הסדר חשוב למניעת באגים.

עכשיו הבעייה ב-XP היא שאם לא עושים את כל הדברים האלה כבר בהתקנה של הווינדוס, יכול להיות שאח"כ זה כבר אבוד.

מפני שצריך לעשות את כל ההגדרות האלו לפני שהתוכנות הותקנו והחלו לעבוד על הגדרות מסויימות.

מניסיון אישי שלי: הפיתרון היחיד שנותר הוא לפרמט.

מסקנה: להבא לעשות את כל הדברים האלה כבר בהתקנה של XP!

פורסם

אוקיי אז ככה:

דבר ראשון- בקשר לפעולות ש-SECTOR הציע לעשות, כולן נכונות, אבל בשביל למנוע באגים, עדיף לעשות קודם כל את הפעולה השנייה (בכרטיסייה Language), אח"כ את הפעולה השלישית (בכרטיסייה Advanced) ורק אח"כ את הפעולה הראשונה (בכרטיסייה Regional Options).

מניסיון, הסדר חשוב למניעת באגים.

עכשיו הבעייה ב-XP היא שאם לא עושים את כל הדברים האלה כבר בהתקנה של הווינדוס, יכול להיות שאח"כ זה כבר אבוד.

מפני שצריך לעשות את כל ההגדרות האלו לפני שהתוכנות הותקנו והחלו לעבוד על הגדרות מסויימות.

מניסיון אישי שלי: הפיתרון היחיד שנותר הוא לפרמט.

מסקנה: להבא לעשות את כל הדברים האלה כבר בהתקנה של XP!

כל מה שעשיתי זה היה בתקווה שזה יפעל אבל שכחתי לציין (אבל ThePorscher ציין) שהסיכוי הוא אפסי שזה יהיה טוב.

פורסם

טוב :'( :'( :'(

התקנה מחדש לא תעזור?

(ללא פרמוט)

פורסם

מצטער שוב לאכזב אותך.. :-\ אבל הניסיון שלי אומר: לא.

התקנה מחדש ללא פירמוט, רק גרמה ליותר בעיות.. גם כשלי קרתה הבעייה הזאת, ניסיתי בדיוק כמוך את כל הדרכים, ורק מאז למדתי לא לשכוח לסדר את כל זה כבר בהתקנה של ה-XP ולא לשכוח את זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עדכון!!!!

הבעיה התסדרה לי לבד ללא פרמוט!!!

נראה לי שזה בגלל שהתעסקתי עם ה- Accessibility Wizard

תכנסו להתחל הפעלה ותרשמו שם accwiz.exe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים