פורסם 2008 במרץ 1117 שנים יווווווווווווו אני לא מרמין אחי הגדולקיבל את האייפון שלו כולי אכול קנאה עוד לא ראיתי את המכשיר אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתונים.אומר שזה מכשיר מטורף בנוסף יש לו רשת אלחוטית בביתואני כולי אכול קנאה.הוא קנה אותו פרוץ עם עיברית ב 2600 שקל 8 גיגהאני מקבל את שלי מארצות הברית ביום רביעי הבא 16 גיגה ב 1950 שקלֱֱֱיש מישהו פה עם אייפון שיכול לומר איך המכשיר???
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מכשיר מצויין רק תקנה לו מגן נפילה אחת והמסך עלול להשבר או לא להגיב ואני מדבר מנסיוןחסרון אחד ספיקר חלש מאוד
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר ואיך נסתדר בלעדיך באותו דיון!לא?מכשיר מצויין רק תקנה לו מגן נפילה אחת והמסך עלול להשבר או לא להגיב ואני מדבר מנסיוןחסרון אחד ספיקר חלש מאוד תודה אני אקנה
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתוניםאיזה קטע, גם לי רטוב בתחתונים! אני אומר לך... הלחות הזאת עוד תהרוג את כולנו.קיצר, תתחדשו שניכם, המכשיר הוא גימיק מטורף, אבל לא שווה כלום.רק המסך מגע הופך אותו לאטרקציה.אתה תראה את עצמך משחק שעות במשחקים דבילים (פונג, 4 בשורה...) רק בגלל שזה עם המסך מגע.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים יש התלהבות בהתחלה כמו כל דבר חדש. אחרי כמה שבועות זה כמו עוד סלולרי בכיס.אחלה סיכום..
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר האמת שכל הטררם סביב המכשירפשוט עשה לי יותר חשק להביא אותוהסטיב גובס הזה גאוןאני דיי בורר כשמדובר בגאגדטיםעם נוקיה N73 ו-IAUDIO X5Lידוע לי שאחרי שבוע אני אשחק פינג פונגאבל עצם הצפיה.עצם זה שלא מביאים את זה לארץ עושה את זה נחשק עוד יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.