פורסם 2003 באפריל 2722 שנים תחכה שהם יצאו נראה מה הם שווים בכלל...בתור עקרון זה עם המהירות הנמוכה ביותר כי רוב הסיכויים שתיהיה לו אותה הליב כמו המעבד המהיר ביותר ולכן הוא יוכל כנראה להגיע למהירות שלו.הכל זה השערה..חכה שהם יצאו קודם ויבדקו אותם
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים תחכה שהם יצאו נראה מה הם שווים בכלל...בתור עקרון זה עם המהירות הנמוכה ביותר כי רוב הסיכויים שתיהיה לו אותה הליב כמו המעבד המהיר ביותר ולכן הוא יוכל כנראה להגיע למהירות שלו.זה בהנחה שהוא סומן כנמוך לפי דרישת השוק ולא חס ושלום "קצת דפוק" מה שאתה אומר זה בדרך כלל נכון כשהסידרה מתישנת ולא כשהיא חדשה לגמרי
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר האפוקס... הגיעו איתו לבאס 300... רד למטה ותיראה קישור לביקורת.איפה הקישור?
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים יש כבר ביקורות על לוחות של אינטל, איפוקס , גיגהביט ואביט והם מדורגים בסדר הזה. חפש אתר vr-zone או anand-tech.זה הציפסט הראשון שעובר בביצועיו את הראמבאס וה-850 הראשוני. שווה לחכות, אם לא יהיה יקר.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים כמו שאמרתי יש לוח אחד של אינטל שמציג את הביצועים הכי טובים, (אל תקנה כי אי אפשר לעשות OC ותידפק כמוני ) אחר-כך יש 2 לוחות ברמת ביצועים שווה: הEPOX והCHIANTEC, הציינטק יותר יקר אבל בא עם בנדל הרבה יותר טוב. ממש ממש מאחורה יש בשבילך את הGIGA-BYTE שאפשר להגיד שהוא גם משתווה לEPOX ולציינטק, אבל אני ימליץ לך על הEPOX כי אני אישית עוד לא ראיתי לוח של GIGA בביקורת, לעומת זאת ראיתי את הלוח של EPOX והוא היה מצויין, גם לOC.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים לדעתי תקנה לוח אם מקורי של אינטל או של ג'יגה בייט או של אסוס מבוססים על הצ'יפסט 875P .עם אתה מעוניין ב OC אז אינטל לא בא בחשבון אבל לדעתי לא תיהיה זקוק ל OC בזמן הקרוב עם מחשב המבוסס על פלטפורמה כזאת.נדמה לי שלוח אם כזה של ג'יגה בייט עולה כיום 180 דולר.לגבי המעבדים עצמם אני מאמין שהם יהיו חזקים מאוד יותר מהמעבדים הקיימים קיום בשוק.בכל זאת מעבד בעל רוחב פס נתונים של 800 מגה הרץ וכן טכנולוגיית הדמייה של שני מעבדים זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מכיוון שאני מניח שהוא לא יחליף את הלוח בשנה הקרובההוא כן יעשה OC כך שאינטל לא בחשבוןאני הייתי הולך על האפוקס או על האביט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.