פורסם 2003 באפריל 2622 שנים לכל יוצרי החלונות למיניהם:אני מחפש בקדחנות גומי H ו Uמישהו שקנה יכול להמליץ על מקוםאני גר בנתניה ולומד בת"א, אז ... חבר'ה מהאזורים הנ"ל האירו את דרכי(ולא אין לי כוונה להזמין מחנות גומי ב40 שקלים כאשר המשלוח עולה 45)תודה מראש
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים חחח... הכוונה לגומי לחלון למארז? אם כן אז למה בצורות האלה?האמת היא גם אני צריך גומי לחלון
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אופס ....... : מה דעתך לערוך/למחוק את ההודעה ? היא הורסת את כל המבנה של הדף !
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים נראה לי שזה בסדר עכשיו... :-\פשוט לקח לי זמן להגיע לכפתור העריכה ;D ;D ;D
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אין לי מושג אם מותר לפרסם פה חנויות אז במקרה שאסור מנהלים תערכו או תמחקו יש חנות בתל אביב ליד שד' הר ציון היא נמצאת ברחוב פרץ לא זוכר מספר לחנות קונים יר-גום יש שם מלאאאא סוגים של גומי ממש מלא קניתי משם את הגומי שלי ( U ) אז אני מאמין שתמצא שם מה שאתה מחפש
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני הלכתי לחנות שעושים זגגות לרכבים והא פשוט נתן לי גומי U בחינםאמנם הוא היה - הגומי - די מלוכלך אבניקיתי אותו קצת וזה היה אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.