עבור לתוכן

|עזרה| למבינים בעייה במגבר

Featured Replies

פורסם

אתמול הבאתי מגבר אולי טיפה ישן אבל רואים שהוא על כמה וטוב בקיצור הכל פעל מצוין ממש כמו חדש עד שעשיתי פאדיחה חיברתי את התקע של המגבר שמחובר לשקע יותר מידיי חזק אז המגעים פשוט נגעו בברזל של המגבר (ליד הגוף קירור) בקיצור מאז במקום להידלק 2 מנורות של ההפעלה נדלקת רק אחת והמגבר פשוט לא פועל ניסיתי להחליף פיוזים אבל אין כלום לא עוזר .. עכשיו חשבתי לקחת אותו לתיקון אבל אני לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הכספית למרות שזה מגבר חזק מאוד וטוב

אז אולי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה באמתתת :-[

פורסם

אי אפשר לדעת מה הבעיה, אפשר רק לנחש.

תאמר איזה חברה ואיזה דגם המגבר זה יכול לומר אם המגבר שווה תיקון.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה המגבר הוא של technics

דגם: SU-V660

שווה תיקון? ותודה רבה

פורסם
  • מחבר

בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רוצה לשלוח אותו לתיקון מחר

פורסם

לא שמעתי אותו בחיים, אבל הוא נראה כאלו הוא שווה תיקון,

אבל לא בכל מחיר.. תברר מחיר ותחשוב אם משתלם לך ;)

פורסם

טעות, נערך

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות

תשמע אחי אני ניסיתי כבר להחליף פיוזים (עשיתי גישור עם חוטי חשמל דקים) יש לי טיפה ידע בנושא

עכשיו אני לא יודע עד איזה סכום כדאי לי להשקיע בתיקון ואין לי גם כלכך יכולת להשקיע הרבה כסף בכל זאת קיבלתי את המגבר ולא קניתי אותו

העלתי תמונות שיהיה יותר ברור

לא רואים כל כך ברור עכשיו זו הבעיה מנורה אחת נדלקת אז רואים שכן מתקבל חשמל הבעייה שמהקצר שנהיה המנורה השנייה פשוט לא נדלקת

השם של המנורות מה שנדלק זה voltage control

ומה שנשארת כבויה היא current drive

http://img367.imageshack.us/img367/738/38467994ge8.jpg

המגבר הוא 690 W ארבע יציאות לרמקולים

המגבר מאחורה כאן רואים תשקע של החיבור בטעות חיברתי אותו חזק ואז קרה כל הבלאגן פשוט הוא נגע הגוף של מגבר בברזל שמחזיק את הגוף קירור

http://img134.imageshack.us/img134/6750/88003958kq0.jpg

מה עוד יכולות להיות הבעיות חוצ מהפיוזים יכול להיות שלא החלפתי אותם נכון? טוב תודה רבה

פורסם

אם הנתיכים היו בערך הנכון, לא צריך להיות בעיות ברכיבים אבל ניצא מתוך הנחה שאיזה טכנאי קקה מיקה תיקן בזמנו את המגבר וחיבר נתיך גדול מדי

אז התקלה שיכולה להיגרם הינה שהטרזיסטור נשרף (של המגברים) או שנאי/ספק הכוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים