עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאיכות כבלים בין קנויים למורכבים עצמית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מבקש מראש רק מי שמבין בעיניין ומעוניין לתת תשובה מדוייקת, תודה!

אני מרכיב בקרוב סוג של סטודיו, וקטע שמאוד מאוד מעצבן אותי זה הקטע של הכבלים :pissed:

נמאס לי מהחוצפה של חנויות לקחת 50 שקל על כבל, 100 שקל על כבל, מחירים בשמיים!!!

כל ראש כבל שאתה צריך אתה צריך להתחיל לקנות כבלים מיוחדים, מתאמים, מאריכים, לא מתאים לי :'(

חשבתי לקנות איזה 50 מטר כבל, עוד מבחר ראשים שאצטרך, RCA, PL וכיוצא באלה, ולמשוך כבלים באורכים מדוייקים ובהרכבה עצמית.

מאחר ואני לא חדש בעולם האלקטרוניקה, אני יודע שהמחירים של החנויות באמת לא מוצדקים.

שאלתי היא האם ארגיש הבדל (ואם לא ארגיש האם יהיה הבדל)?

אני יודע לעבוד עם ציוד אלקטרוניקה, כך שאני מאמין שבלאי לא יהווה בעיה.

לגבי המחירים, אני מאמין שאוכל לצמצם ככה את העלויות לרבע, ואפילו לקבל איכות טובה יותר.

אשמח לתגובות,

תודה מראש

גיא.

פורסם

תראה, אם אתה קונה כבלים איכותיים עם סיכוך מתאים לאורך שאתה צריך, ראשים איכותיים

וכלים חיבור הראשים (במידה וצריך כלים מיוחדים) אני לא רואה סיבה שאתה תרגיש בהבדל (במידה ואתה לא עובד עם ציוד סופר היי אנד)

אז תשקיע בסופיות והכבל עצמו ולא תרגיש בירידת איכות. (כל זה שוב בתנאי שאתה מרכיב הכל כמו שצריך).

פורסם
  • מחבר

איך כלים מיוחדים יש להרכבת הכבלים?

פורסם

סתם לדוגמה:

wbt0403-300.gif

פורסם

כדי לחבר ראשים צריך לוחץ מיוחד לכל סוג ראש בערך או אפשר גם לקנות ראשים להלחמה שיש להם איכות גבוהה בגלל המגע הטוב שאפשר להשיג.

אם תסביר איזה חיבורים אתה צריך אז יהיה יותר קל להגיד לך אם שווה לך לנסות וגם כמה זה יעלה לך

ויש את האתר cable.co.il שאתה יכול לראות שם מחברים וכבלים לדוגמה יש שם מחבר rca להלחמה ב7 שקלים

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי

בעיקר RCA ןPL

פורסם

Start by looking HERE

by reading "How to make an interconnect Step by Step With Pics" which probably has some good links and cable/plug info too

Look at the cable gallery!!! :D

Basically, yes, you can make better cables for 20~30$ than what you cold buy for 100~200$!

check out markertek.com or redco.com

international orders may be an issue but you can figure it out (I get things sent to ppl in the states who bring them back, or something)

there is also qables.com that has some stuff, they're pretty expensive but have most things available and they get here fast!

I'd look for mogami cable at either markertek or redco

get something like their starquad for audio cables

Neutrik make some good plugs for about a $ or so each

qables sells them for about 2 euro, which is way too expensive. I still get from them, cause well, its easy o order, and available to us. besides, the guy who runs it is great.

I've been making my own cables for a while.. I even sell them :P it covers the shipping costs and what not :D

Send me a PM if you need any more specific info

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים