פורסם 2008 במרץ 1117 שנים שלום. אני רוצה לחבר שני דברים למסך DELL 2007FP 1. PS2 2. טלוויזיה נתחיל עם הראשון, למכשיר יש רק את היציאה המלבנית הזאת, והיא נגמרת בRCA, והאיכות על הפנים, אם אני ארכוש כבל כזה עם יציאת S video האיכות תשתפר? במידה וכן כמה עולה כבל נורמלי כזה? איך לדעתכם הכבלים הבאים? http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=8202 http://www.super-store.co.il/shop/Product.asp?productid=11 http://www.top-shop.co.il/pl_product~SL-4018~9~45.htm בקשר לטלוויזיה, את הכבל של האנטנה חיברתי לוידיאו (אין לי ממיר) ואותו חיברתי למסך עם כבל RCA, וגם כאן האיכות גרועה, האם כבל RCA ל-SVIDEO יפתור את הבעיה? כי אין לי חיבור SVIDEO בוידיאו. יש פתרון לכל הדברים האלו? תודה
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים א. יש LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת שהאיכות של הPS2 היא פשוט זוועתית עם חיבור RCA, אז הלכתי וקניתי לי חיבור COMPONENT, שמצד אחד זה החיבור לפלייסטיישן ובצד השני יש שני RCA אודיו אדום ולבן, ו3 RCA ירוק כחול ואדום. אני לא מבטיח לך ניסים ונפלאות, אבל בהחלט יש שיפור רציני! אגב, הכבל הזה COMPONENT מסוגל להעביר אות HD, כך שאם תחבר אותו לPS3 תקבל את אותה תמונה של חיבור HDMI. אני אישית קניתי את הכבל ב30 שקל (קומבינה שכזאת) אבל בעיקרון המחירים שלו נעים בין 70 ל150 שקל תלוי ביצרן. תמונה של הכבל: ב. לצערי זה לא יעזור, חיבור RCA צהוב הוא נחות מS-VIDEO ולכן גם אם תקנה חיבור שכזה זה לא יעזור לך הרבה, מצטער. תנסה להשיג ממיר אפילו בחבילת בסיס זה לא סיפור כזה יקר.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר מה שהבאת לי לא יעזור כי למסך יש רק חיבור RCA אחד.אבל מה לגבי הכבלים שהבאתי? זה ישר ל S VIDEO,שהוא טוב יותר מRCAויש לי אינטרנט בכבלים וטכנאי חיבר לי את האנטנה גם לטלוויזיה, אם אני אחבר ממיר אפשר לראות (אני לא מתכוון כבלים, אלא לראות את ה1 ו2 שיש לי עכשיו, פשוט דרך ממיר)
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אם יש לך בטלויזיה חיבור S-VIDEO אז מומלץ לחבר אליו, אני לא יודע עד כמה השיפור יהיה משמעותי, אבל S-VIDEO בפירוש עדיף על COMPOSITE (בננה צהובה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.