פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים אך ישנה קצת זליגת אור בקצה העליון של המסך, אך כאשר אני רואה סרט מהזווית של המיטה אני לא מבחין בכתם (או בהילה הסגולה) אבל יש כתם בצד התחתון השמאלי, אני לא חושב שאני אחליף את המסך בשביל זה, משום שזה די נפוץ ממה שהבנתי, ורק שאני לא אפול על מסך גרוע יותר. (הפאנל הוא כמו שהובטח I-IPS) זווית הצפיה פשוט מצוינת, אפשר לראות הכל מכל מקום, בלי שינוי בצבעים. אני די מאוכזב מהאיכות, אולי זה בגלל שחיברתי את המסך בVGA (אין לי DVI), כל התמונות והסרטים מוצגים עם מלא נקודות, מן GRAIN מוגזם, תכני HD נראים כמו DVDRIP רגיל על מסך הCRT שלי, אני מקווה שבמעבר לDVI זה יפתר. בנוסף חיברתי את הPS2 שלי דרך יציאת הRCA, האיכות זוועתית! עד שזה בלתי אפשרי לשחק. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה, אם למישהו יש פיתרון... בנוסף למרות שבתמונות במדריך נראה כי אפשר לקבוע את הPIP על רוב המסך, במציאות גם על החילוק הגדול ביותר, הוא לא תופס 1/4 מגודל המסך. לסיכום, אני רוצה להודות לנקסטופ על המסך, הפאנל כמו שהובטח, המחיר היה זול, והשירות היה מעולה. כמה תמונות: זה נראה הרבה יותר טוב במציאות, פשוט בגלל זמן החשיפה... בנוסף רציתי להודות למשתמשים שעזרו לי פה בקבלת ההחלטה לרכוש מסך זה ועזרה לכל אורך הדרך מי עוד קיבל תמסך?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים קודם כל תתחדש.לא הבנתי מדבריך אם האיכות טובה או לא:חיברתי את המסך, האיכות מדהימה......אני די מאוכזב מהאיכות...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר האיכות של המסך עצמו מדהימה, אני רגיל ל17" CRT כך שכל נקודה רואים בבירור.אבל בסרטים האיכות מאכזבת, כנראה משום שציפיתי ליותר מדי, חשבתי שאנ אראה HD חלק, אבל אני רואה רק GRAIN בכל מקום
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים תתחדש! האמת שגם אני קיבלתי היום את ה-2007FP ,למרות שלא הזמנתי דרך המכירה הקבוצתית (אלא מאדס מחשבים). הייתי לוקח את ה-2007PES ,אבל אף אחד לא היה מוכן להבטיח S-IPS, אז לא הייתי מוכן לקחת סיכון,ובמילא יש לי עוד אחד בבית,אז ידעתי שלא אתאכזב מהביצועים.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים תתחדש!אני רכשתי לפני חצי שנה את הדגם הרחב 2007WFP מנקסטופ וגם לי יש זליגות אור בפינות פחות או יותר כמו שנראה בתמונה השלישית. אשמח אם תוכל לצלם את המסך בחושך מכל מיני זוויות (כולל מלמטה ולמעלה) מכיוון שאצלי מופיעים גוונים שונים בזוויות מסוימות. אשמח לראות אם גם אצלך המצב דומה...תודה.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לא הסברתי את עצמי כמו שצריך... התכוונתי למצב בו כל המסך מציג צבע שחור ואז כשמסתכלים מהצדדים ומלמעלה-למטה מופיעים גוונים מסוימים.יש מצב שאתה מעלה כמה תמונות במצב כמו שתיארתי ?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים גם אני קבלתי את שלי ולהלן התרשמותי : מ - ד - ה - י - ם ! ! ! המסך הזה הוא פשוט חלום, אני רכשתי אותו לעבודה משרדית ועיבוד גרפי - איכות תמונה לא מהעולם הזה, איכות בנייה - כנ"ל, אין מילים ! השירות של נקסטופ היה יוצא מן הכלל ויעקב עמד בכל אשר הבטיח. ממליץ בחום ! גל :xyxthumbs:
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים תתרגל,כל ה"HD" שראיתי במסך ה22 שלי,נראה מגורען לחלוטין חוץ מוידאו אחד,שהוא הדגמת ה"HD" של אנוידיה.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים הי,זה ה2007FP השני שקניתי אצל יעקב,הראשון כבר עובד כשנה ללא בעיות וללא פיקסלים שרופים,בחדש גם אין פיקסלים שרופים קצת סליגה כמו שמתואר פה.the Z-Guy
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים הזליגות אור האלה מדאיגות אותי בתור קונה 2007FP לעתיד, מישהו יכול להסביר לי מה העניין? זו בעיה בכל המסכים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.