פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ?ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אתה שואל על ביצועים, יכולות OC או פיצ'רים?מבחינת פיצרים = שוויםמבחינת ביצועים = אני ראיתי השוואות שבו הEPOX עליון עליו בביצועים.יכולות OC = אין ספק שהABIT, יש להם שם של OC טובים, ויש שם אופציה לשנות VOLTAGE ל VDD (צ'יפסט) ובכך להגיע ליציבות בבאסים גבוהים. ב RDA אין את זה, יש אופציה כזאת רק ב RDA3+ וב RGA+ ששניהים יקרים עוד יותר.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים יש מדריך איך לעשות את הVDD MOD אם אתה מצכוון לעשות אוברקלוק רצחני\מטורףhttp://8rda.com/page2_2.htm
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ?ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)הייתי הולך על ה ABIT גם זול יותר וגם עכשיו יצאו גירסאות של NF7/S REV2.0 כך שהם גם תומכים בבארטונים החדשים שעובדים בבאס400 והREV החדש נותן יותר יכולות OC. לגבי OC תקרא את התרד של MAPHISTO בפורום של קירור ו אוברקלוקינג.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים קח את הלוח שמציע לך הכי הרבה פיצרים מבינהםבקשר לביצועים אל תשכח ששתיהם הם Nforce אז הביצועים הם זהים.ובקשר לתמיכת בבארטון 400 אני בטוח שיצא עידכון ביוס שיתן את התמיכה במעבדים האלו.אני הייתי הולך על הEpox אני יודע שיש פה די הרבה משתמשים עם הלוח הזה ואני לא שמעתי עדיין תלונות עליו.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים כבר פתחתי ת'רד כזה ואני אומר ABIT.לגבי השינויים:REV 1- אין חורים להיטסינק ליד המעבד.REV 1.2 - הוספו החורים.REV 2 - סטפינג חדש של הNORTHBRIDGE למעבדי הBARTON 400MHZ (מושלם לOC)
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אני לא מסכים איתך אחי. יש הבדלים בביצועים, הם אולי לא כאלה משמעותיים, אבל למה לא לקחת את ההכי טוב? יש השוואה שANANDTECH של לוחות NFORCE שם רואים בבירור איך EPOX עוקף בביצועים את LEADTEK, ואיך הASUS עוקף את שניהם. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1759&p=33 הנה סקירה, מסתבר שABIT גם יותר טוב בביצועים לך עליו אחי you can't go wrong with ABIT dude
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים צריך לשנות את זה ל:Epox EP-8RDA3+ vs Abit NF7 Rev 2.0הקרב הזה מאוד צמוד ולפי דעתי בOC באפוקס יעקוף אותו אבל במחיר האביט מנצח ולא שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל ביצועים מאוד דומים
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר מה ההבדלים בפיצ'רים בין הלוחות השונים ? , ראיתי שבאביט אין פייר וייר, נכון ?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים חוץ מזה ה דגם NF7-SL יש לו FIREWIRE והוא עולה איזה 50 שקל יותר מהדגם הרגיל כך שלפי דעתי מאוד שווה אני קניתי ומאוד מרוצה וגם יש לו SATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.