עבור לתוכן

המלצות למארזים עד מ350-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חשוב לי שהם לפחות TOWER עד FULL TOWER

פורסם

כולל ספק?

פורסם

במידה וזהו התקציב שלך אז הייתי ממליץ על מארזים מהסדרה הזו: Enermax CS-3181L שעולים מעט פחות מ-400.

במידה ואתה יכול להוסיף עוד 40 ש"ח לתקציב אז תוכל לקחת את המארזים של CHEIFTEC.

פורסם

רעיון גרוע, שתי המארזים שהמלצת לו לא כוללים ספק כוח והם קטנים {ה-Chieftec במחיר הזה הוא Mini Tower}

המארז שבאמת נותן תמורה מלאה לכסף הוא ה-Compucase 6919 Black + Hec 300W PSU,

המארז הזה הוא Super Midi Tower {גדול מאוד אבל לא כמו Full Tower} והספק שלו חזק מאוד אפילו לאוברקלוק

כבד, דובר עליו רבות, יש כאלו שטוענים שהוא אפילו ברמה של ה-Enermax 350W {אני אחד מאלו ויש גם את Nike שטוען ככה}

לא צריך יותר מזה, הוא גם מקורר טוב באמת אחלה מארז.

הוא כולל גם כלובים נשלפים לכוננים הקשיחים כמו ב-Chieftec, Enermax, יש לו גם מסילות לכוננים 5.25" מארז חבל"ז

תמונות:

http://photos.walla.co.il/hwzonem

פורסם

יצאתי מנקודת הנחה שהוא רוצה רק מארז. לא מצויין ספק. במידה וכן אז זהו סיפור אחר שכן ספק זו הוצאה נוספת.

לידיעתך הצ'יפטק במחיר הזה הוא MIDI וכנ"ל האנרמקס. המארז של COMPUCASE לא מאוורר ברמה של צ'יפטק. מאיפה הבאת את זה?

אל תגיד דברים סתם.

ה-HEC הוא ספק מצויין אך הוא לא מתקרב לאנרמקס. סקירה אחת (של טום) לא הופכת ספק ב-180 ש"ח לספק ב-400 ש"ח...

פורסם

מנטאלי - זו לא רק סקירה של טום, אם תסתכל בסקירות על הספק הזה {תחפש בגוגל Review Hec 300W PSU}

כולם מציינים שזה ספק חזק מאוד, זה שהוא עולה 180ש"ח לא אומר שהוא לא שווה כמו ספק שעולה 400ש"ח,

המחיר לא קובע.

ואני מתערב איתך שלא יהיה הבדל בטמפרטורה בין מארז Compucase למארז Chieftec, מבחינת חומרים הם עשוים

מאותם החומרים והמאוררים זה תלוי כבר בצרכן כמה מאוררים הוא שם על המארז ככה שהטמפרטורה בשני המארזים תהיה זהה.

פורסם

לאף אחד אין ספק שה- HEC הוא ספק מצויין. אני גם ממליץ עליו למפרטים, אבל הוא לא מגיע לרמות של האנרמקס והאנטק. אפשר להתווכח על זה עד מחר. אתה לא תשנה את דעתי ואני לא אשנה את דעתך.

בוא נתערב שהטמפ' לא יהיו זהות. איכות הבנייה של המארזים שונה. שים לב שהמשקלים שונים כך שיש הבדלים. הCOMPUCASE בא עם 3 מאווררים (2 80 מ"מ ו-120 מ"מ) בעוד ה-CHIEFTEC בא עם 4 מאווררים (80 מ"מ כ"א).

פורסם

בשביל מה קיים המודינג ;D ?

חורים בדלת והופ.. הבעיה נגמרה ;D

יאי

פורסם

אני עבדתי עם שני המארזים,קודם עם הCompucase ואחר כך עברתי ל צ'יפטק עם אותה מערכת מחשב.

הקומפיוקייס מקורר בצורה זהה ל לצ'יפטק (שני מאווררי 80 מוציאים בערך הספק כמו אחד של 120).

וגם פחות רועש.הטמפרטורות בשניהם היו זהות אבל לקומפיוקייס יש מספר יתרונות:

1.יש חיבורי USB ,Firewire וקול בחזית המארז מאחורי דלת קטנה.

2.מגיע עם ספק מצויין.

3.יותר זול מהצ'יפטק.

4.קיים פילטר נשלף למאוררים בחזית.

5.יש גומיות נגד רעידות להרדיסקים.

6.הצבע הרבה יותר עמיד מהצ'יפטק.

חסרונות:

1.החזית של המארז מעוגלת וכאשר מתקינים כוננים התוצאה פחות יפה מאשר בצ'פטק.

2. הכוננים בצ'יפטק מוסתרים ולכן לא צריך להתאים צבעים/לצבוע.

3.שוקל טונה.

המלצה שלי - הקומפיוקייס.

דרך אגב תשקול גם את הדגם 6A19 - אמנם רק מידי אבל יש מספיק מקום,יותר זול,שקט מאוד וכולל את כל הפיצ'רים של אחיו הגדול,שני מאוררי 120 אחד בחזית ואחד מאחור יתנו קירור מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים