עבור לתוכן

מחפש MP3 איכותי למוזיקה, וסרטים\סדרות לנסיעות (תקציב 1500-2000+)

Featured Replies

פורסם

הי,

לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה.

בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי.

אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?).

עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד.

בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?)

מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

יש לך את ה-A3 (אני מוכר אגב, אבל לא קריטי) שמציג את איכות הוידאו הטובה ביותר ואיכות הסאונד הטובה יותר מבין ה-PMP. יש לו רדיו והוא כולל תמיכה בכל פורמט שקיים. מנגד, אין לו Wi-Fi.

אם אתה חפץ ב-Wi-Fi, יש לך את ה-Archos 605, אולם הצבעים שלו מתים ודהויים, גם לאחר משחק בהגדרות הוידאו. בנוסף, יש לך את ה-iPod Touch, אולם איכות השמע בו מאכזבת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

האמת שבנתיים לפי מה שאני רואה, אני לא כל כך צריך את זה בשביל הנסיעות כי אני די ישן בהן. יכול להיות שיהיו לי שימושים אחרים, אבל את זה אני אדע במשך הזמן.

אז בנתיים אני לא אמהר לקנות ואני אשאר במצב הנוכחי.

בכל מקרה אני סתם רוצה לדעת, למה האיכות של ה- Ipod Touch ירודה? היא לא כמו של כל שאר האיפודים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים