עבור לתוכן

בעיות תאימות זיכרונות קורסאייר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR.

לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים.

עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה.

מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ?

נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר.

ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש)

עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים.

בבקשה עזרו לי להחליט.

פורסם

דעתי.. תוסיף עוד כסף ותקנה זיכרונות איכותיים של CORSAIR.. זכרונות VALUE ו-TRANCEND הם הכי פשוטים שיש.. תוסיף עוד כסף ותקבל זיכרונות שיש להם קירור טוב.. אמינים.. ובסה"כ מעולים ;D

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה לקנות זיכרונות כשיש לי אחריות לכל החיים של קורסאייר על הזכרונות הקודמים.

האחריות היא גם הבדל קטן בין TRANSCEND ל CORSAIR חוץ ממוניטין ושם.

פורסם

דעתי האישית היא כזאת.. במערכת הישנה שלי היו לי זכרונות VALUE.. אני לא אומר שהם היום גרועים.. אבל הם עשו לי בעיות.. אז במערכת הנוכחית יש לי זכרונת של OCZ.. גירסת PLATINUM.. עלו 300 שקל.. שווה את ההפרש בין ה-VALUE שלהם למה שיש לי.. אם תחליט לקבל את ה-TRANCEND הם יעשו את העבודה.. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה עוד חצי שנה..

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי לדעת באיזה בעיות נתקלת?

אני עדיין חושב שקורסאייר יותר אמינים מ TRANSCEND

פורסם

הבעיה המרכזית היא האמינות שלהם.. מה שקרה לך קרה לי.. הסטיקים נדפקו.. נשרפו.. מה לא.. קורסאייר הרבה יותר אמינים מ-TRANSCEND..

יש לך לינק לזכרונות TRANSCEND שיתנו לך ? ולינק לזכורונת קורסאייר שתקנה אם תחליט בסופו של דבר לקנות אותם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים