עבור לתוכן

רוצה לעזוב את בזק בין לאומי ומתלבט בין 012 או זהב או להישאר

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון

פורסם

לא זהב012 ולא שום דבר אחר...

בזק בינ"ל היא ספקית האינטרנט מספר 1 בישראל. ללא שום צל של ספק.

תאמין לי שהשירות בבזק בינ"ל הוא יחסית מהיר וטוב בהשוואה לשירות בזהב ובשאר ספקיות האינטרנט.... זה בדוק......

המלצה שלי - תישאר בבזק בינ"ל.

פורסם

לדעתי אתה טועה , (ההודעה מעלי).

אני מנוי של בזק ואני הולך להתנתק מהם פתחתי נושא חדש כי אני רוצה לבדוק ספקיות אחרות...בזק לא מתייחסים יפה ללקוחות.

מניסיון אישי שלי כמובן..

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהשרות יש לי router שכל 3ימים בערך אני צריך ללחוץ אל connect וזהו ושיש בעיות 90% זה אצלהם ויש שאני מגיעה לתמיכה באינטרנט מהיר אומרים ישר בעיה אז שרות זה לא מה שחשוב לי מה שחשוב האם האם אני יבקש לנתק אותי ינתקו באמת ואם הכלל אולי כדי לי להתחבר לספקית אחרת ומה שחשוב זה המחיר הפינג והמהירות דברים אחרי לא מעניין אותי

פורסם

לפי שמועות, שמעתי ש013 הכי טובים (לא מניסיון אישי) מניסיון אישי....כדאי לך להתחבר לאינטרנט זהב (לפי דעתי) וגם לפי ניסיון, אינטרנט זהב יותר מהירים מ012.

עריכה: אני מדבר על חבילות של 750kB/s וזה מבדיקה אישית שערכתי, בעיקר לאתרים בחו"ל (גם בישראל) אינטרנט זהב יותר מהירה מ012 ב100kB/s לעיתים ואף יותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים