עבור לתוכן

כרטיס מסך PCI-E עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות :

1.ATI Radeon HD3850

2.Nvidia GeForce 8800GT

3.Nvidia GeForce 9600GT

אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות...

המפרט שלי הוא :

2GB DDR2 RAM

Intel Core 2 Dou E6750

Enermax Liberty 400W

תודה רבה!

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משחק ?

פורסם
  • מחבר

לא ממש משנה לי הרזולוציה כאילו לא נמוך מדי ולא גבוהה מדי שיהיה רזולציה כזה רגיל,באמצע או קצת יותר בסביבות ה-1280x1024

פורסם

אז לך על ה - 9600GT ( יש ב - 810 ש"ח של פאליט).

היתרון של ה - 8800GT עליו יבוא לידי ביטוי בעיקר ברזולוציות גבוהות יותר.

פורסם
  • מחבר

אז רגע של ATI Radeon לא כדי לי?(בגלל כל העניין של הדירקט איקס 10.1) ושלא תבין לא נכון חשוב לי מאוד שהמשחק יראה יפה וקטלני ואני יפעיל אותו על הגדרות גבוהות כולל הכל פשוט הרזולוציה אני חושב שמתאים לי 1280x1024 אז אתה אומר בכל זאת ללכת על ה-9600GT ?

פורסם

אז לך על ה - 9600GT ( יש ב - 810 ש"ח של פאליט).

היתרון של ה - 8800GT עליו יבוא לידי ביטוי בעיקר ברזולוציות גבוהות יותר.

אני לא מבין משהו...

אולי ה8800GT עדיף ברזולוציות גבוהות,אבל עוד שנה שנתיים הוא יהיה עדיף גם ברזולוציות נמוכות..לא?

פורסם

אז כבר ההבדלים ביניהם לא יהיו משמעותיים מדי גם ככה, ולא חושבים על עתיד כזה רחוק בתחום דינמי כל כך כמו כרטיסי מסך.

ואכן הרדיאונים למיניהם לא משתלמים.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה אחי... אז אני מתכנן לקנות Sparkle Nvidia GeForce 9600GT זה טוב נכון?

פורסם

אתה יכול לקנות את הפליט הרגיל ולחסוך כסף או את הסוניק של פליט ולקבל כרטיס יותר טוב.

הספרקל הוא כרטיס רגיל סה"כ ולא הכי משתלם.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של פאילט הוא כמו של ספארקל? אם כן אני יקנה של פאילט ואם אתה אומר שהסוניק אפילו עוד יותר אדרבה אבל אתה בטוח שאם אני יקנה של פאילט הוא לא יהיה פחות טוב? אם הוא אותו דבר אז אני יקנה אותו..

פורסם

אותו הדבר (רק זול יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים