פורסם 2008 במרץ 1017 שנים יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. בתוספת, בבקשה, מישהו יכול גם לשים את נקודות ההלחמה?כדי לדעת איפה נקודות חיבור בין החוטים? >.<"כי אי אפשר להבין כלום מהסרטוט הנ"ל...בתודה מראש, עמי. :]
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים GND = GROUND המציין הארקה (כמו הפין האמצעי בתקע חשמל)בהתאם Audio GND זו הארקת האודיו ו Audio Input זהו מקור האודין שאתה מחבר ל"אורגן האורות" שלך
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר GND = GROUND המציין הארקה (כמו הפין האמצעי בתקע חשמל)בהתאם Audio GND זו הארקת האודיו ו Audio Input זהו מקור האודין שאתה מחבר ל"אורגן האורות" שלךמה זה Input ? מקור ?ואיך אני מחבר מקור קול למעגל ?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים GND = GROUND המציין הארקה (כמו הפין האמצעי בתקע חשמל)בהתאם Audio GND זו הארקת האודיו ו Audio Input זהו מקור האודין שאתה מחבר ל"אורגן האורות" שלךאחי, תוכל לבצע את מבוקשי?בתודה מראש, עמי. :]ובבקשה תסביר איפה נמצאת הארקת הAUDIO?אני לא יודע.... =\
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כל הצתלבות של חוטים במעגל הזה היא הלחמהההארקות (שתיהם) זה המארז של המחשב = החוטים השחורים מהספק = החיבור החיצוני ביותר של line out בכרטיס קול = 2 הפינים האמצעיים של חיבור CD_IN בכרטיס קול. כל אחד מאלה יתאיםה audio in הוא אחד מ 2 החיבורים היותר פנימיים ב line out. אם יש לך שם חיבור של יציאה לתקע אוזניות בפאנל הקדמי של המחשב ויש בו 2 ג'אמפרים אתה יכול לקחת גם מאחד מהםלמה אתה לא משתמש ב ADC0804 ודקודר TTL או כמה כאלה ? זה יתן לך עמוד לדים ענקי בגובה 8*N (ה N זה מספר הדקודרים) במספר קטן יחסית של רכיבים ומעגל הרבה יותר אמין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.