עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר חדש - בעיקר למשחקים

Featured Replies

פורסם

אני לא ממליץ להתווכח עם "רונלדו",יש לו רקורד שלאף אחד כאן אין במשחקים.

פורסם

יש לי גם DeathAdder ואני ממליץ לך בחום לקנות אותו.מדובר בעכבר נוח מאוד עם דיוק מטורף.

מהיר בטירוף(צריך להתרגל)אתה יכול להתאים אותו דרך הדרייבר לצורה הכי נוחה לך לעבודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני עובד עם G5 כבר 4 שנים! אל מה אתה מדבר?

וחוצמיזה לגרפיקה ודיוק ה-G5 טוב יותר. לא כולם רוצים עכבר רק למשחק, למרות שעכבר G5 עונה על כל הצרכים.

ותחסוך לי את ההשוואות המגוחכות האלו, כל אדם והתחושה הסלקטיבית שלו. כתבתי כבר שאני אישית מעדיף את A4 הזול לגיימינג.

עובד ומשחק אלו דברים שונים לגמרי. אולי לעבודה גרפית העכבר הזה מתאים כי בסה"כ הוא כן מדוייק בזכות ה-DPI הגבוה שלו, אבל שים לב שפותח הדיון ביקש עכבר למשחקים ולא לעבודה גרפית, כדאי שתסתכל לפני שאתה מגיב.

משוואות מגוחכות? התגובה שלך מגוחכת הרבה יותר לדעתי. תחושה זה דבר אחד, ביצועים זה דבר אחר, שניהם חשובים מאוד, ולדעתי אם כבר הוא מעדיף את ה-G5 מבחינת הצורה שלו אז שילך על ה-MX518 - אותה צורה בידיוק רק בלי בעיות בחיישן ( כפי שגם אפשר לראות מהטבלה ). למרות שקשה לי להאמין שמישהו יעדיף את הצורה המגושמת יחסית של ה-MX518 על פני ה-DA.

פורסם

עובד ומשחק אלו דברים שונים לגמרי. אולי לעבודה גרפית העכבר הזה מתאים כי בסה"כ הוא כן מדוייק בזכות ה-DPI הגבוה שלו, אבל שים לב שפותח הדיון ביקש עכבר למשחקים ולא לעבודה גרפית, כדאי שתסתכל לפני שאתה מגיב.

משוואות מגוחכות? התגובה שלך מגוחכת הרבה יותר לדעתי. תחושה זה דבר אחד, ביצועים זה דבר אחר, שניהם חשובים מאוד, ולדעתי אם כבר הוא מעדיף את ה-G5 מבחינת הצורה שלו אז שילך על ה-MX518 - אותה צורה בידיוק רק בלי בעיות בחיישן ( כפי שגם אפשר לראות מהטבלה ). למרות שקשה לי להאמין שמישהו יעדיף את הצורה המגושמת יחסית של ה-MX518 על פני ה-DA.

נו... מה לעשות שאתה ממשיך לכתוב שטויות. כמות נכבדת של חברי הפורום פה משתמשים בעכבר G5 למשחקים, וכולם מרוצים ולא מתלוננים.

אז באיזה זכות אתה קוטל אותו על בעיה שאולי קרתה לך ספציפית.

ואגב, עכבר קונים לא רק למשחקים נטו, אתה כל היום רק משחק במחשב?

בבדיקות ביצועים שלך חסרים המון נתונים.

פורסם

אני יכול להגיד לכולכם בוודאות מלאה שהעכבר נוח גם לעבודה רגילה על ישומים. אתם יודעים מה העבודה אפילו הפכה אצלי למהנה!!!.

עוד פעם אני אומר,זה עכבר עם תגובות מטורפות צריך קצת זמן כדי שהיד תתרגל אליו,אבל בשורה התחתונה קניה שווה ביותר.

:xyxthumbs:

פורסם

נו... מה לעשות שאתה ממשיך לכתוב שטויות. כמות נכבדת של חברי הפורום פה משתמשים בעכבר G5 למשחקים, וכולם מרוצים ולא מתלוננים.

אז באיזה זכות אתה קוטל אותו על בעיה שאולי קרתה לך ספציפית.

ואגב, עכבר קונים לא רק למשחקים נטו, אתה כל היום רק משחק במחשב?

בבדיקות ביצועים שלך חסרים המון נתונים.

עצם זה שהם מרוצים מה-G5, שהוא כפי שאמרתי, עכבר טוב כשלעצמו, לא משנה את העובדה שיש עכברים טובים ממנו ומשתלמים ממנו היום בשוק, וקנייה שלו משולה לזריקת כסף לאשפה לאור האלטרנטיבות הקיימות.

בעיה שקרתה לי ספציפית? בעיות החיישן של ה-G5 הם דבר ידוע ומוכח על ידי אנשים שמבינים הרבה יותר ממני ובטח ובטח שממך, אולי אתה בתור מישהו שהוא לא גיימר רציני לא מרגיש בבעיות האלה אבל הם עדיין קיימות וגיימרים אמיתיים כן ירגישו בזה ועובדה שאין אף גיימר מקצועי אחד היום בעולם שמשתמש ב-G5, באף משחק.

עכבר לא קונים רק למשחקים נטו - נכון, מה לעשות שה-DA טוב יותר מה-G5 גם לשימוש סטנדרטי, כנ"ל לגבי ה-MX518?

בבדיקות נתונים שהבאתי.. האמת היא שאין בכלל נתונים. זה שקלול ציון של כל המשתנים שנבדקו ולא מצויינים בטבלה ההיא, אם אתה כל כך רוצה לראות מה בידיוק בדקו תחפש בגוגל ESReality MouseScore 2007 ותחכים קצת.

פורסם

שוב התחלנו עם הבורות?

urib, לך עמוד או שניים אחרונה, יש כמה דיוני עכברים שהגבתי בהם, קרא ותפנים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

קניתי את הdeathadder - אני מתקין אותו עכשיו

נערוך את ההודעה הזאת עוד כמה שעות ונגיד לכם מה אני חושב (בהשוואה לעכבר ג'נרי של logitech מלפני 2002 שאני עדיין משתמש בו, מדהים כמה זמן הוא החזיק - זה העכבר האופטי הראשון שהם הוציא, או בין הראשונים)

פורסם

תתחדש בחירה מצויינת :yelclap:

פורסם

תודה על העזרה

קניתי את הdeathadder - אני מתקין אותו עכשיו

נערוך את ההודעה הזאת עוד כמה שעות ונגיד לכם מה אני חושב (בהשוואה לעכבר ג'נרי של logitech מלפני 2002 שאני עדיין משתמש בו, מדהים כמה זמן הוא החזיק - זה העכבר האופטי הראשון שהם הוציא, או בין הראשונים)

מאוד מקווה שאתה לא מתקין את הדרייברים מהדיסק........ :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

התקנתי ואז עידכנתי - אל תדאג

:)

בכל מקרה עכבר בן זונה - צריך קצת להתרגל לצורה (ולמקשים הנוספים, לקח לי זמן להתרגל לטעון עם כפתור בעכבר ולא עם R).

אבל אני מבסוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים