פורסם 2008 במרץ 1017 שנים חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ עלRazer Deathadderהשאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו?אולי הG5, אולי משהו אחר...
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ עלRazer Deathadderהשאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו?אולי הG5, אולי משהו אחר...יש כאלה שיגידו לך ללכת על ה-razer למרות שלדעתי הוא נראה כמו נעל עקב.אני ממליץ לך על ה-G5 אחלה עכבר בלי שום בעיות!אבל זה הכל תלוי בתקציב?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אני משתמש ב-G5 וגם ב-X7 של A4.מנסיון שלי אני אוהב את ה-G5 לעבודה בגרפיקה, למשחקים אני נהנה יותר מ-A4.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר לאיזה אתה מתכווןיש x750x718וx710...אין סתם x7.וrazer, הG5 וזה, על מה אתם ממליצים?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים לאיזה אתה מתכווןיש x750x718וx710...אין סתם x7.וrazer, הG5 וזה, על מה אתם ממליצים?G5 אני מת על המשקולות.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר G5 אני מת על המשקולות.סבבה תודהנראה שבינתיים אני ילך על זה.מישהו ממליץ על משהו אחר?מה עם שאר העכברים של razor?הcopperheaddimondbacklechsisעוד שאלה: באתר של פנדה יש 2 גרסאות של הG5.ההבדל הוא בעיצוב ובאחריות (שנה לעומת 3), אבל ההבדל במחיר עצום (320 שקל או 450 שקל)יש עוד הבדל?http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=19747http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=11558
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים כן, קנה G5, משקולות זה בדיוק מה שאתה צריך בעכבר DeathAdder עולה על הG5 בכל פרמטר אפשרי.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אל תתן לאנשים פה להטעות אותך.. ה-DeathAdder הוא העכבר הטוב ביותר היום לגיימינג בהפרש גדול וגם מבחינת יחס מחיר/ביצועים. הוא עולה 300 שקל ולא תמצא עכבר יותר טוב ממנו וזה כולל את ה-G9 או ה-SideWinder וה-Lachesis החדשים והזוועתיים של מייקרוסופט ורייזר. ה-G5 הוא גרסה פחות טובה של ה-MX518 שעולה יותר כסף, אם הצורה שלו יותר נראית לך אז לך על ה-MX518 שמתפקד יותר טוב ועולה פחות. כבר דיברו כאן מעל ומעבר על בעיות החיישן של ה-G5 ואין טעם לחזור על זה כל פעם מחדש, אבל שמור מרחק מהעכבר הזה אם אתה מחשיב את עצמך כגיימר. ומשהו קטן שישכנע אותך - ע"פ מחקר מקצועי שנערך על ידי גיימר שמבין הרבה יותר מכל אחד פה לגבי עכברים. כאן בעצם הוכחתי לך את היתרון הטכנולוגי של ה-DeathAdder על מתחריו ( המחקר השווה בין העכברים מבחינת תפקוד החיישן שלהם ), שים לב גם למיקום הנמוך של ה-G5 שמוכיח את טענותיי לגביו. צריך לציין שהמחקר נערך ב-2007 ומאז ל-DeathAdder הספיקו לצאת מספר דרייברים ו-Firmware ששיפרו אותו עוד יותר כך שאפשר לומר שהוא פתח פער עוד יותר גדול על המתחרים שלו מאז..
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אל תתן לאנשים פה להטעות אותך.. ה-DeathAdder הוא העכבר הטוב ביותר היום לגיימינג בהפרש גדול וגם מבחינת יחס מחיר/ביצועים. הוא עולה 300 שקל ולא תמצא עכבר יותר טוב ממנו וזה כולל את ה-G9 או ה-SideWinder וה-Lachesis החדשים והזוועתיים של מייקרוסופט ורייזר. ה-G5 הוא גרסה פחות טובה של ה-MX518 שעולה יותר כסף, אם הצורה שלו יותר נראית לך אז לך על ה-MX518 שמתפקד יותר טוב ועולה פחות. כבר דיברו כאן מעל ומעבר על בעיות החיישן של ה-G5 ואין טעם לחזור על זה כל פעם מחדש, אבל שמור מרחק מהעכבר הזה אם אתה מחשיב את עצמך כגיימר. ומשהו קטן שישכנע אותך - ע"פ מחקר מקצועי שנערך על ידי גיימר שמבין הרבה יותר מכל אחד פה לגבי עכברים. כאן בעצם הוכחתי לך את היתרון הטכנולוגי של ה-DeathAdder על מתחריו ( המחקר השווה בין העכברים מבחינת תפקוד החיישן שלהם ), שים לב גם למיקום הנמוך של ה-G5 שמוכיח את טענותיי לגביו. צריך לציין שהמחקר נערך ב-2007 ומאז ל-DeathAdder הספיקו לצאת מספר דרייברים ו-Firmware ששיפרו אותו עוד יותר כך שאפשר לומר שהוא פתח פער עוד יותר גדול על המתחרים שלו מאז.. אני עובד עם G5 כבר 4 שנים! אל מה אתה מדבר? וחוצמיזה לגרפיקה ודיוק ה-G5 טוב יותר. לא כולם רוצים עכבר רק למשחק, למרות שעכבר G5 עונה על כל הצרכים. ותחסוך לי את ההשוואות המגוחכות האלו, כל אדם והתחושה הסלקטיבית שלו. כתבתי כבר שאני אישית מעדיף את A4 הזול לגיימינג.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר אפשר לשאול מה הוא בדק בטבלה? (מהו המדד, מה המספרים מייצגים)אני אחפש קצת גם במקומות אחריםdeathadder vs G5נראה מה אני מקבל
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אני אחפש קצת גם במקומות אחריםdeathadder vs G5נראה מה אני מקבלממליץ לך לנסות אצל חבר או חנות. תבדוק את תחושת הנוחות על העכברים האלו, ורק לפי התחושה שלך תחליט.בעיקרון שניהם עכברים מעולים. אל תשלול את סדרת A4 X7 הם עוד יכולים להפתיע אותך.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר את הG5 ראיתי אצל אחי, אצל חבר את הG7בשום מקום לא ראיתי את האחרים.כמעט בכל מקום שנפלתי עליו בחיפושים המליצו בסופו של דבר על הdeath adderנראה לי שאני ילך עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.