פורסם 2008 במרץ 1017 שנים TheReaper למה נראה לך שמייקרוסופט לא עשתה את זה להגברת מכירות?הם יודעים שהרבה גיימרים ירצו לעבור לויסטה רק בשביל זה, וגם אין מצב שעד סוף 2008 לרוב יהיה ויסטה,במיוחד בגלל שבויסטה אין כמעט חידוש חוץ מממשק שגם הוא כמעט אותו דבר, עיצוב,אבטחה וה - DX10.אני אישית אעבור לויסטה שיהיה לי מחשב חדש, אבל זה רק בגלל ה-DX10 והעיצוב כי ה XP זוועתי וגם כל הסקינים שלו.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים קרירין די להעלות את הנושא הזהמייקרוסופט בחיים לא תעשה וגם לא הייתה צריכה לעשות DX10 לXPרוצה לממן את הזמן פיתוח ושעות העבודה? תהנהפיתוח ושעות עבודה?recompile...
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים נו באמת דובי זובי זה הרבה יותר מRECOMPILEאני בטוח שהם לא יעשו ווינדוס מההתחלה אבל צריך להשקיע בזה פיתוח כלשהובכל מקרהתזכרו מה שכתבתי עד סוף 2008 חוץ מבעלי המחשבים החלשים (עיין ערך "אני") יהיו על ויסטא
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים נו באמת דובי זובי זה הרבה יותר מRECOMPILEאני בטוח שהם לא יעשו ווינדוס מההתחלה אבל צריך להשקיע בזה פיתוח כלשהובכל מקרהתזכרו מה שכתבתי עד סוף 2008 חוץ מבעלי המחשבים החלשים (עיין ערך "אני") יהיו על ויסטאזה כן, רוב הדברים קיימים בSDK הישן של ה360, הם אפילו כתבו DirectX לMAC בשביל אחד הSDKים של ה360.בXNA לכל הרוחות ההבדל בין לקמפל משחק לWindows, 360 או Zune זה Retarget בהגדרות של הקומפיילר כל משתמשים בnamespaceים משותפים לפלטפורמות...
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מצטער אבל אני לא רואה איך הSDK של ה360 נכנס פה...(אני מזכיר לך- אנחנו מדברים כל להוסיף תמיכה בDX10 לXP)
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים היו יכולים לתכנן את הDX10 מראש שיתאים גם לויסטה וגם לXP כמו שDX8 היה גם בWIN98 וגם ב2000\XP זה שלא תכננו אותו מראש להתאמה אחורנית גרם לבעיה ולדעתי זה כן החלטה כלכלית בניסיון לדחוף את ויסטה הבעיה שזה חזר כמו בומרנג כי מפתחים לא יכולים לבנות על DX10 בינתיים
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים זה לא DX10 שצריך להיות מתוכנן למערכתזו המערכת שצריכה להיות מתוכננת (את זה לפחות אני בטוח יודע)
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים נראה לי שהתירוץ שמיקרוסופט בחרו הוא ש DX10 מבוסס על WDDM (המודל החדש להתקני כרטיסי מסך) שהוא חלק אינטגרטיבי מהמערכת הפעלה של ויסטה שלא היה קיים ב XP ולכן "אי אפשר" לכתוב את DX10 ל XP באופן פשוט.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים למה WDDM נשמע לי מוכר?בדקתי בויקי ומתברר שזה בעצם תקן בעל 2 גרסאות1 לDX92 לDX10בכל מקרה לא תראו DX10 לXP זה ממש לא משנה
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מצטער אבל אני לא רואה איך הSDK של ה360 נכנס פה...(אני מזכיר לך- אנחנו מדברים כל להוסיף תמיכה בDX10 לXP)מדברים על DX10 לXP וואלה?הSDK הראשון ל360 היה לXP, הכיל חלק גדול מהדברים שהגיעו עם SM4.0הSDK השני היה לMAC, תכלס אם MS היו רוצים הם היו משחררים DX לMAC...בשבילהם להוציא DX10 לXP זה ברמה של לקמפל לNTOSKernel5...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אני גם מאמין ש DX10 לא נכנס ל XP על מנת לקדם את מכירות של ויסטה.כל הרעש והצילצולים שעשו על DX10 היה כדי לגרום לאנשים לשדרג לויסטה ,אחרת למה לשדרג ?ועכשו בחזרה לנושא הדיון.אני מבין שאין היום הרבה שינויים והבדלים במשחקים בין DX10 ל- DX9 אבל אני לא מתכוון רק למשחקים של היום.אבל אם כבר קונים כרטיס חדש אז עדיף כבר טכנולוגיה חדשה ,גם למשחקים שיצאו בעוד שנה,שנה וחצי שבהם בטוח DX10 יבוא לידי ביטוי.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מבחינת עלות תועלת היום גם ככה אין לך כרטיס DX9 משתלם היום מי דרג נמוך עד גבוה (גם ככה אין דרג גבוה DX9 ) יש לך כרטיסי DX10 שמשתלמים יותר מהכרטיסי DX9 אפילו בכרטיסי OB התחילו להכניס DX10 ככה שאם אתה צריך כרטיס תקנה כרטיס DX10 -בכל מקרה יש תאימות לאחור לDX9 וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.