פורסם 2008 במרץ 1017 שנים היי,יש לי מערכת dual booting אחת עם XP ואחת עם VISTA. בשתיהן מותקן Outlook 2007 ואני רוצה להשתמש עם אותו database של outlook בשתי המערכות. כלומר, כשאני אפתח את outlook ב vista אני אראה את כל המיילים שלי מ XP ולהיפך.זה אפשרי?אופיר
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011124801033.aspxמה שקריטי שם, למקרה שלך, הוא צעדים 4 והלאה.4. In Control Panel, open Mail.5. Click Show Profiles, and then select the profile that contains the .pst file. 6. Click Properties, and then click Data Files. 7. Select the data file from the list, and then click Settings. 8. When an error dialog box appears notifying you that the data file could not be found at the old location, click OK. 9. Browse to the new folder location, select the data file, and then click Open. מיותר לציין ששתי הגרסאות המדוייקות (כולל SP וטלאים אחרים) של Outlook חייבות להיות זהות בשתי מערכות ההפעלה. גם מיותר לציין שמומלץ לגבות את ה-PST לפני שאתה משחק איתו לראשונה ולמעשה מכיוון שאי אפשר לדעת בוודאות שהפעולה תעבוד ללא תקלות למשך זמן, אז תעשה לעצמך טובה אם תגבה את ה-PST לפחות שבועית, מומלץ אוטומטית עם Cobian Backup או תוכנת גיבוי טובה אחרת.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר תודה, אני אנסה את זהשאלה, היכן ה PST ממוקם by default? ב XP וב VISTAאופיר
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מוזכר בצעד מס' 1 וצעד מס' 3 (מתוך 12) במאמר המקורי של מיקרוסופט. במקרה שלך אתה יכול פשוט למחוק (לאחר גיבוי חיצוני) את ה-PST שלא מעניין אותך, מתוך השניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.