עבור לתוכן

N95 8GB בסלקום!

Featured Replies

פורסם

איך ה GPS שלו? אמין?

שמעתי שהוא קולט רק 4 - 5 לוויינים בעוד ש GPS אחרים קולטים 16 - 20.

הביקורות על ה GPS שלו לא מלהיבות , מה דעתך?

פורסם

הGPS באמת לא מדהים לוקח לו דקה עד 5 דקות למצוא לווין ואתה חייב להיות תחת כיפת השמים אבל... (וזה "אבל" גדול)

אתה לא חייב להיתחבר לאינטרנט כדי להוריד מפה, נוקיה הוציא תוכנה שמורידה את כל המפה של הארץ שאני נימצא בה (במיקרה שלי אוסטרליה)

לתוך הזיכרון.

משמע שאם אני רוצה להגיע מהבית שלי לכל כתובת באוסטרליה אני לא צריך לווין או אינטרנט !!הוא מחשב ומוצא לי את הדרך הכי קצרה לכל כתובת דרך המפה ששמורה בזיכרון בנוסף יש לך אתרים ,בתי כנסת, כנסיות,קולנוע, אטרקציות ומלא דברים אחרים שאתה יכול לבחור מהמפה.

אם אני רוצה להיתחבר ללווין אני מחכה דקה שתיים (זה עדיין פלאפון ולא מכשיר יעודי לGPS)

בפלאפונים אחרים אתה חייב להיתחבר לאינטרנט ולהוריד את המפה העדכנית כל פעם מחדש (משמע עוד הוצאות כספיות)

בקיצור זה לא הGPS הכי טוב בשוק אבל שוב למי שרוצה הכל בכלי אחד קטן זה המכשיר שלו!!

אני מרוצה עד השמיים מפלאפון אני רואה סרטים שומע מוזיקה (בווליום חזק!!!) מוצא כיוון מהGPS משחק משחקים וגולש באינטרנט

כל זה ואפילו לא התחלתי לדבר על המצלמה 5 מגה פיקסל או שאתה יכול לקרוא קיבצי וורד ו- PDF

ויש עוד הרבה עוד...הפלאפון הכי טוב בשוק נקודה!!!(עד שיצא הN96 !!!!)

פורסם

לגבי GPS תמיד אפשר להשתמש ב BLUETOOTH GPS ולגבי מפות חינמיות של ישראל, FREEMAP.CO.IL עובד אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים