עבור לתוכן

N95 8GB בסלקום!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

סתם גלשתי באינטרנט ומדי פעם אני בודק בקטלוגים של חברות הסלולר,ותראה מה מצאתי:

http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=17224

כן כן,הN95 8 GB הגיע לסלקום,עכשיו רק צריך שIPHONE יגיע וישיהיה מחיר נורמלי :pissed:

פורסם

אבל ה N96 יוצא בקרוב...

פורסם

זה היה ידוע שבקרוב הוא יגיע אליהם. נחמד מאוד, אבל עדיין בערך חצי שנה (אולי פחות..) אחרי שהוא יצא..

ברגע שחברות הסלולאר יביאו את המכשירים חודש אחרי ההשקה בחו"ל מצבנו יהיה טוב.

פורסם

ומה המחיר?מסלול?דיל עליו?

פורסם

ממה שהבנתי זה 120 שקל לחודש (4320ש"ח) לפני החזרים.

אם מדברים מעל 200 שקל או משהו כזה, אז יוצא שמשלמים עליו "רק" 80ש"ח לחודש.

פורסם

ועדיין עולה פי 2 מ iphone

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות..בכל מה שקשור לייבוא של דברים מחול בעיקר אלקטרוניים ישראל כמו מדינת עולם שלישי..(אני לא מדבר על מעבדי אינטל ומוצרי אלקטרוניקה שמיוצרים בארץ..)

פורסם

מעבדי אינטל לא מיוצרים בארץ ומעבדי AMD אפילו לא מפותחים בארץ והרמה שלהם תחרותית, זה תלוי באיזה סוג מוצר זה.

פורסם

המחיר ממש גבוהה .. אני לא מבין למה לרכוש את המכשיר בסלקום כששמים את הסמל המעצבן שלהם על המכשיר וגובים מחיר יקר בהרבה ממה שאפשר להשיג בחברות סלולר .. בזאפ המחיר עומד על כ- 3000 שקלים .. הבדל של יותר מאלף שקל ... פשוט טמטום ..... :kopfpatsch:

אני לפני מספר ימים רכשתי את נוקיה N82 .. מכשיר פשוט מעולה מכל הבחינות וממש יפהייפה.. כרגע אני מאוד מרוצה.

מעניין אותי לדעת מתי המכשיר הנ''ל יגיע לסלקום ומה יהיה המחיר המשוער ..

פורסם

למישהו יש מידע על יציאתו באורנג' (תאריך)?

פורסם

זה אומר שהמחיר של הN95 הרגיל יירד?

פורסם

למישהו יש מידע על יציאתו באורנג' (תאריך)?

ממה שאני יודע אין שום צפי לכניסה שלו באורנג'.

זה אומר שהמחיר של הN95 הרגיל יירד?

בסלקום הוא יוצא לגמרי מהקטלוג, באורנג' יכולה להיות הורדת מחירים.

פורסם

ממה שאני יודע אין שום צפי לכניסה שלו באורנג'.

הוא כן יצא באורנג' בטוח לפי הכתבה הזאת..(ראה בסוף הכתבה" ...Nokia N95 8GB, הגרסה המעודכנת של N95 עם כונן קשיח מובנה של 8 גיגהבייטים, תוספת זכרון וממשק חדש יותר. המכשיר אמנם יושק גם באורנג', אך סלקום אומרים שההשקה הראשונית תהיה אצלם ..")

http://computers.walla.co.il/?w=/4008/1230826

בכול אופן למי שיש מידע אשמח לשמוע..

פורסם

אני אישית אף פעם לא האבתי את הN95, אף אחד מהם (N95-1,N95-2,N95-3,N95-4).

ובכללי עכשיו יצא FP2, אני עובד כבר כמעט חודש עם הSDK שלו, הוא פשוט הביא המון שיפורים לS60.

המכשיר שאני האבתי מהכרזה האחרונה של נוקיה, זה ה6220 CLASSIC, זה באמת מכשיר mid-range מדהים סוף סוף.

ARM11

128MB RAM

מערכת הפעלה S60 3rd FP2

ומצלמה נהדרת, 5MP עם AF, עדשת קארל זייס ופלס קסאון.

סוף סוף לנוקיה יש מכשירים מעולים במחירים טובים, הוא יעלה 400$ לדעתי.

פורסם

שלום אנשים,

יש לי את הN95 8G ואני חייב לציין שזה הפלאפון הכי טוב שהיה לי

אני כרגע גר באוסטרליה ובחנויות כאן הוא עולה מינימום 1250 דולר אוסטרלי קניתי את שלי מEBAY ב700 דולר!!!

בכל מקרה הפלאפון מדהים יש בו הכל מהכל אם תשאלו אותי הרבה יותר טוב מה-IPHONE

יש לכם GPS מובנה לא צריך להיתחבר לאינטרנט אתה מוריד את המפות יש מהמחשב לפלאפון

שתי רמקולים עצבניים הווליום ממש חזק!! 8GB מספיק מקום לסרטים ומוזיקה כרגע יש לי 3 סרטים באורך מלא ו500 שירים (mp3)

ובין הדברים החזקים יש לו TV OUT משמע אתה יכול לחבר אותו לטלויזיה ולראות את הסרט בטלויזיה ועוד מלא פיצ'רים מגניבים

זה באמת הכל באחד!!! אהה שכחתי את המצלמה 5 מגה פיקסל והצילום וידאו שלו פשוט מדהים

אני לא מבין את ההיתלהבות ההמונית על הIPHONE המחיר שלו כאן בסביבות ה800 דולר אוסטרלי ואתה כבול בשלשלאות לאפל...

או שאתה יכול לפרוץ אותו ולאבד את האחריות....אני לא מזלזל באפל יש להם מוצרים אכן מדהימים

הבעיה היא שהם יותר מידי חמדניים רוצים לשאוב כסף מכל דבר וזה חבל אם הם היו מאפשרים שימוש בפלא' שלהם עם כל ספק

אני מאמין שהמחירות היו מכפילות ואף משלישות את עצמן.

מי שחושב לקנות את הN95 הייתי ממליץ לו בחום לחכות עוד חצי שנה הם מוציאים את הN96 שאמור להיות הרבה יותר יפה חיצונית

והרבה יותר פיצ'רים אבל במיקרה שלכם בגלל שאתם בישראל אתם תראו אותו רק עוד שנה אם בכלל, תעשו את החישוב שלכם

אבל לא הייתי הולך על שום פל' אחר

נ.ב

כולם מדברים על החיי סוללה שלו ולי אין שום בעיה עם הסוללה אני שומע מוזיקה במשך 3-4 שעות וזה לא מזיז לסוללה בכל מקרה אני פשוט סוחב בתיק שלי

מטען למקרה חרום (בחודש שיש לי את הפלא' עדיין לא יצא לי להישתמש בו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים